icon

Ako si nájsť miesto na preplnenej pláži v Makarskej?

Dnes o 10:14

Teraz na mna vyskocila plaz v Makarskej v juni. To kam si date deku, na takejto preplnenej plazi? Ako to riesite? A jul, august musi byt uplny masaker.

Ako si nájsť miesto na preplnenej pláži v Makarskej?
janinah
Dnes o 10:19

Raz a nikdy viac. Nechtiac som stupila panej na okuliare,polozila ich mimo svoju deku. Preferujem široké plaže v Španielsku.

anonym_84c02c
Dnes o 10:32

@anonym_autor vzdy sme chodili na menej frekventovane plaze, mame predsa google

annel19
Dnes o 12:07

Boli sme viac krát, bolo veľa ľudí, no zas až takto veru nikdy. Vždy bolo dosť miesta.

nadijaeren
Dnes o 12:28

Je mega preplnená. Je to riviéra.. Riviéra znám veľa ľudí... Robím v turizme. Makarska je vždy pre plná tisíckami ľudí. Nie je miesto na ležanie. Ľudia ležali dokonca na chodníkoch pri autách júl august takže za mňa to nie je ideálna dovolenka

anonym_866baa
Dnes o 16:48

preplnena plaz a voda studena...inak lezat na deke na horucich kamienkoch, to chce charakter...

sovica
Dnes o 17:10

No ale toto je naozaj veľmi úzka pláž. Šírku odhadujem max 6 metrov. Takže je jasné, že je to tam hlava na hlave. Na širších plážach to nie je určite až také zlé.

anonym_554248
Dnes o 17:18

Inak tato foto koluje uz niekolko rokov, len sa meni rok 🤣🤣🤣

anonym_591d53
Dnes o 17:20

Nik ma do Chorvatska nedostane.

anonym_677048
Dnes o 17:26
@anonym_554248

Inak tato foto koluje uz niekolko rokov, len sa meni rok 🤣🤣🤣

@anonym_554248 Kolegyňa bola teraz 3 roky po sebe na Makarskej. V auguste a plnka vraj bola, aj voda studená.

zafir01
Dnes o 17:40

@anonym_autor toto musi byt lahodka .. chodime mimo chorvatsmo na plaze ,lde aspon 20 metrov nik okolo nas nie je . Casto je to aj viac . 🫣