icon

Ako uchovávať lieky na dovolenke bez zbytočných nákladov?

9. aug 2026

Dobrý deň, deti nám darovali dovolenku. Čím viac sa blíži dátum tým viac som nervózna. Bude to naša prvá dovolenka letecky. Doteraz ak sme aj niekde boli dávala som lieky do termotašky a v apartmáne šup s tým do chladničky, gélové sáčky do mrazničky na cestu späť.
Budeme ubytovaný v hoteli a minule som si prečítala diskusii ako si niekto dal vlastne veci do hotelovej chladničky a nauctovali to ako spotrebu. Preto začínam mať obavy, moje kvapky 2x denne k tomu mužove veci, aby sme si nenarobil zbytočné náklady.
Nie každý človek je celkom zdravý, ako riešite vy uchovávanie liekov, vopred ďakujem za dobru radu.

thereisabear
9. aug 2026

Vždy dávam naše veci do chladničky a nikdy som neplatila nič navyše, ale tiež som už čítala o senzoroch. Určite sa dá napísať do hotela a opýtať sa, ako to majú. Načo zbytočne stresovať, keď nemusíš?

anonym_26f683
9. aug 2026

@anonym_autor
Nic nemusis pisat, ked je to normalny hotel tak im to po prichode vysvetlis na recepcii a pripadne hluchonemou recou ukazes🙂

veselo_neveselo
9. aug 2026

@anonym_autor normalne ich daj do chladnicky na izbe. Senzory budu mat skor na hoteloch v Dubaji a tamtym smerom, hotely tu v beznych destinaciach o takych ani nesnivali 😆 Vobec ta to nemusi trapit.
A keby nieco, ved pri checkoute si to skontrolujes.
Nemaluj vopred certa na stenu.

autor
9. aug 2026
@veselo_neveselo

@anonym_autor normalne ich daj do chladnicky na izbe. Senzory budu mat skor na hoteloch v Dubaji a tamtym smerom, hotely tu v beznych destinaciach o takych ani nesnivali 😆 Vobec ta to nemusi trapit.
A keby nieco, ved pri checkoute si to skontrolujes.
Nemaluj vopred certa na stenu.

@veselo_neveselo nie až tam ale tiež islamská krajina

slavomira236
9. aug 2026
@anonym_autor

@veselo_neveselo nie až tam ale tiež islamská krajina

@anonym_autor aka? Turecko egyot sne nikde za chladnicky neplatili ani cip ziadby tam nebol. Jazdy den nam chladnicky doplnovali v turecju vodou napojmy a pivom zadarmo v egyote vodou. Cista voda je zadarmo vsade...

anonym_8c31e3
9. aug 2026

@anonym_autor v izbe je klíma, nikdy nedávam nič do chladničky, dokonca ani glycerínove čipky pre deti. Máš lieky ktoré musia byť vyslovene v chlade? Ak áno, tak ti nezostáva nič iné ako si za tu chladničku zaplatiť 🤷 keď teda bude vôbec spoplatnená, vo väčšine hoteloch je zdarma.

marca12
9. aug 2026

Ak idete na dovolenku cez cestovku a s delegatom,tak mu to povedz,nech to oznami na recepcii pre istotu. Alebo napis do cestovky email. Ale to,co sa tu pisalo nedavno,tak ja som sa s tym este nestretla. Chodime do 5☆ hotelov a ani v jednom nam nic neuctovali a to sme ju otvarali niekolkokrat denne.

kvietok1233
9. aug 2026

Ak musia byť vyslovene v chlade na cestu by som dala do termotasky čo má takú chladiaci náplň čo sa zamrazí v mraze na cestu späť by som poprosila nech mi ich zmrazia opat