icon

Batožina do Dubaja

janinamojka
4. nov 2022

Prosím kto už má čo to odlietane...dcéra leti Dubaj z Budapešti.. Aké rozmery batožiny si môže vziať?55*45 je väčšinou všade uvádzané,ale ide o prirucnu batožinu ktorú si môže vziať so sebou počas letu alebo už o celkovú ktorá bude v podpalubí v batožinovom?Ma pripravený kufor,väčší než tento rozmer a robí paniku na poslednú chvíľu. Ďakujem..

petamich
•
4. nov 2022

aky typ batoziny si zaplatila ma predsa uvedene na letenke alebo objednavke letenky, ak letenku este nema - bud je tam checked alebo cabin, podla rozmerov sudim, ze to je cabin a tym padom ano moze byt problem s vacsim kufrom, lebo sa im skratka nezmesti do priestoru nad hlavou ani pod nohy a tym padom jej to ako cabin neakceptuju a bude zbytocne platit poplatok na letisku za to, aby ju zobrali do podpalubia

syslik81
•
4. nov 2022

kazda spolocnost to ma inak a zalezi aky druh letenky ma.. iste to ma na letenke plus jej prisiel email .. nech si to poriadne precita

lucik194
•
4. nov 2022

vsak aku batozinu si dokupila taku ma. ked nedokupila tak nech si pozrie na letenke, v maili......
kazda spolocnost ma svoju velkost batoziny

vlado818
•
4. nov 2022

Nebral by som kufor. Lietame casto s wizz airom.
Ak nema zaplatenu. Nosime ruksaky a nikdy nebol problem aj ked bol ooomnho vacsi.