icon

Booking platba

dalib19
21. aug 2022

Čaute chcel by som sa spýtať či nemáte skúsenosť z bookingom, rezerváciu som mal potvrdenú platba bola uskutocnena ale nestiahlo peniaze z účtu zatiaľ vôbec.

marfa333
•
21. aug 2022

@dalib19 ahoj pracovala som v hoteli, kde sme pracovali s bookingom. Platbu sme hosťom sťahovali z karty tak 3 dní pred príchodom hosťa, samozrejme každý hotel/penzión to môže robiť inak, možno aj v deň príchodu. Treba si prečítať podmienky 🙂

janai1
•
21. aug 2022

@dalib19 tak keď to nestiahlo peniaze platba nebola uskutočnená. Booking s tým nič nemá, treba si pozrieť aké podmienky má hotel

mima1
•
21. aug 2022

Kym nastupite na pobyt platba sa stiahne. Chodime cez booking casto.

denkatn
•
21. aug 2022

aj ja mam dobru skusenost s booking. platba sa strhne vtedy kedy maju napisane v podmienkach pri rezervacii, kazdy hotel si dava svoje podmienky. udaje s karty zadavam hned, strhne sa podla podmienkok niekedy aj hned, niekedy neskor, niekedy az v den nastupu na pobyt. rozdiely su aj v krajinach, ako je kde zvykom.

maranco
•
21. aug 2022

Prihlás sa do internetbankingu, pozri si pohyby na karte či tam nie je rezervácia danej sumy

janka95
•
27. aug 2022

Aj mne sa to stalo minulý týždeň. Platbu si nestiahli ale vôbec,platili sme priamo v hoteli pri príchode🙂