icon

Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie

5. jan 2025

Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem

zuzanka.zuzu
7. jan 2025

ale vy nechápete že jeho voliči nemajú odkiaľ pochopiť že povedzme týždeň prenocovania tam vyjde na 40 000 (plus jedlo lebo kebab na ulici tam určite nejedli, plus súkromné lietadlo a mnoho iné) 🙈 keby Fico ukradol fúrik cementu alebo sud vína, to pochopia, zlodej hnusný... 40 000 je pre nich proste nepredstaviteľné 🤷

petraa2022
7. jan 2025

Nemas vlastne problémy?

viestta
7. jan 2025

@petraa2022 mozno to nechapes, ale toto je "vlastny" problem kazdeho z nas, pretoze sudruh preceda je nas zamestnanec, plateny z nasich dani

stanulienkat
7. jan 2025
stanulienkat
7. jan 2025

@petraa2022 Nemas vlastne problemy??
Tuto vetu by si pouzila, ak by za nase dane takto dovolenkoval Simecka, Caputova, Kiska???
Ty a tebe podobni by tu vrieskali ako paviani.

sevrin
7. jan 2025

@stanulienkat ešteže sa hymna nemenila počas vlády Matoviča. Taký vreskot dezolátov o vlastizradcoch by nebolo nepočuť ani v pavilóne opíc v Bojniciach.

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
amonet
7. jan 2025

@petraa2022 tak to je dost smutne ze ti je jedno kde koncia tvoje peniaze

petraa2022
7. jan 2025

@viestta chod do politiky a mozes ist aj ty

petraa2022
7. jan 2025

@amonet ja s peniazmi nemam problem.

amonet
7. jan 2025

@petraa2022 ani ja a presto vsetko by som bola radsej keby dane isli na plesnivu nemocnicu a ne na mocenie jeho rite

viestta
7. jan 2025

@petraa2022 ja do politiky nepotrebujem ist. Horsie, ze taki ako ti do tej politiky pretlacia takych ako je Fico a potom ich preslapy este aj obhajuju, vsak nic sa nedeje, lebo ich sa to netyka. Keby mali trosku chochmesu vedeli by, ze sa ich to tyka.

petraa2022
7. jan 2025

@viestta tak ja som ho urcite nevolila✌🏻

viestta
7. jan 2025

@petraa2022 esteze tak...

petraa2022
7. jan 2025

@viestta ale zase si myslim keby tam bol ktokolvek iny nebolo by to o nic lepsie

viestta
7. jan 2025

@petraa2022 a ja si myslim, ze ktokolvek iny by bola lepsia moznost ako on, pretoze ten clovek nema absolutne zabrany a zial, uz ani mentelnu kompetentnost na to aby vykonaval taku funkciu.

petraa2022
7. jan 2025

@viestta preco si to myslite. Iba tak sa pytam🙂

gribka1
7. jan 2025

@petraa2022 Ty nevidíš na ňom takú tú psychickú anomáliu? On už nekope za ľudí, voličov, či Slovensko, ale iba za seba. Skvele manipuluje.

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
viestta
7. jan 2025

@petraa2022 nemusis mi vykat, na koni si vsetci vykame. No a aby som vymenovala vsetko co sudruha precedu diskvalifikuje v mojich ociach ako premiera, na to nemam cas. Ale myslim si, ze kazdy sudny clovek to vidi aj sam. Uz len ten vyletik do Vietnamu by napriklad nemeckeho kancelara stal prinajmensom funkciu. V civilizovanych krajinach by si sudruzenko vo velkej politike uz davno ani neskrtol a bol by rad ak by neskoncil v base. Ale na Slovensku sa este stale najdu ludia, ktori sa pytaju preco by nemal byt v politike. Taki ako ty.

petraa2022
7. jan 2025

@viestta chápem. A prepac stale si neuvedomujem ze tu sa tyka

annm81
7. jan 2025

@petraa2022 Ktokoľvek iný by bol lepší. Ešte aj ten Matovič. Dokonca ani Mečiar nebol tak nebezpečný ako je dnes Fico. Fico už roky reprezentuje mafiánstvo, rozkrádanie, populizmus a častokrát aj absolútnu nekompetentnosť. Od dôb ako mu hrozila basa, sa stal ale aj reprezentant toho najhoršieho, čo v politike máme - kým v minulostí sa aspoň populisticky tváril, že je sociálny demokrat, teraz sa jeho strana pomerne otvorene hlási k úplne opačnej časti spektra. Stáva sa z neho fašista. V tom najlepšom prípade bude raz súdený za vlastizradu, v tom horšom čaká Slovensko veľmi temná budúcnosť.

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
annm81
7. jan 2025

@petraa2022 Matovič, keď už nič iné, aspoň nie je fašista. Ty teda fašizmus nepovažuješ za to najhoršie, čo tu môžeme mať?

petraa2022
7. jan 2025

@annm81 vzdy moze byt aj horsie si myslim

annm81
7. jan 2025

@petraa2022 Áno? Čo konkrétne? Ktorý konkrétny politický smer a ktorá konkrétna strana ho reprezentuje? Či to bola len taká nič nehovoriaca prázdna veta?

viestta
7. jan 2025

@petraa2022 ak by niekto mal byt horsi ako Fico, to uz by sa fakt musel velmi snazit. On je neprekonatelny a jedinecny, v konecnom dosledku je aj pozoruhodny. Len jedna smola, ze prave on je nasim premierom... Ako sa vyjadrila kamoskina dcera z CR. Radsej nebudem mat take dlhe prazdniny ako by som mala zit v krajine, kde je premierom Fico. Dvanastrocne dieta a ma viac rozumu ako statisice dospelych Slovakov, ktori ho este obhajuju a odoruju.

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
viestta
7. jan 2025

@petraa2022 budem citovat Bozenu Nemcovu: Stastna to zena 🙄
Ale spytam sa ta, tebe fakt nevadi nic z toho co sa tu za stvrtej Ficovej vlady stalo a deje? Ty si fakt spokojna s tym co robia a hovoria?

petraa2022
Autor odpoveď zmazal