icon

Ceny v Chorvátsku: Prečo sú také vysoké?

Dnes o 18:24

chystáte sa tento rok do chorvátska? neodrádzajú vás tie vystrelené ceny? my máme chorvátsko radi ale rok čo rok je to horšie, už nevedia čo pýtať

anonym_137ca6
Dnes o 18:30

Co ja viem, vysoky dopyt, taka ponuka. Ked ludia maju a su ochotni za to dat, preco by nezvysili ceny... 🤷
A ano do chorvatska chodievame a nemyslim si ze je to nejaka specialna destinacia co jedina dviha ceny. Cize nie, odpoved na Tvoju otazku, ceny nas neodradzaju.

papulka999
Dnes o 19:09

Nás veru odradili. Chorvátsko máme radi, aj tam dúfam ešte niekedy pôjdeme. No čo som pozerala naposledy cenovú ponuku,tak za tú cenu máme pomaly letecky Cyprus...

katkazatka
Dnes o 19:18

Chodili sme do Chorvátska roky rokuce máme ho prechodené celé. No čo stvárajú posledné tri-štyri roky, prestali sme tam chodiť aj my. Za tie peniaze mám all inclusive a letecky kdekoľvek po Európe aj mimo.

anonym_f8dff5
Dnes o 19:24

@anonym_autor čo konkrétne sa to zdá že má pak premrštené ceny?
Chodievame do HR a pozrela som si ubytovanie kde sme boli vlani, podľa invie je cena pre našu rodinu o 18€vyššia. Na 6 osôb je 18€na týždeň nie je ani 0,50
Mimochodom ak sa nepáči tak tam nechoď nie je to povinne

andrejkap123
Dnes o 19:30

My tam chodime lebo je tam krasne ciste more a pekné mestá a pláze. A je to autom 🙂 jedina destinacia ktora toto splna.

biba_18
Dnes o 19:32

idem a nestojí to dramaticky viac ako po minulé roky 😏

anonym_d7555f
Dnes o 19:36

Ako keby Slovensko nezdrazelo alebo nebolo drahe 😁. Syn isiel s priatelkou teraz na vikend niekde uplne panu Bohu za chrbat do nejakej malinkej drevenicky a 220 na dve noci. Znamy je v Budapesti s frajerkou 68e na noc v krasnom velkom hoteli. Ja osobne Chorvatsko nemam rada, ale nie kvoli cenam. S tym proste treba ratat, a ked je dopyt, tak nemaju preco ceny znizovat predsa.. dneska si kazdy rad zarobi.

anonym_71a557
Dnes o 19:42

predrazene a nekvalitne sluzby a vsetko chcu spenazit, aj samy chorvati sa stazuju

anonym_f8dff5
Dnes o 20:05
@anonym_71a557

predrazene a nekvalitne sluzby a vsetko chcu spenazit, aj samy chorvati sa stazuju

@anonym_71a557 vysvetlite mi prosím tie nekvalitné služby?

ivanakal
Dnes o 20:18

Ked to porovnam s ostatnymi destinaciami typu All in, tak nas Chorvatsko vyjde ovela lacnejsie. Ubytko mame za 560 eur na tyzden pre 4, priamo na plazi, ano bez stravy, ale stale sa stravujeme v restauraciach a aj tak je to lacnejsie 😉 a je tam nadherne ciste more, krasna krajina, stale co pozerat. Do auta hodim co chcem. A ceny v obchodoch (lidl, kauf) su porovnatelne s nami..restauracie tiez.

ivicatolic
Dnes o 20:26

@anonym_autor vôbec nemáš pravdu, tento rok ideme lacnejšie ako minulý. ....ceny treba sledovať a potom riešiť 😀