Ceny v Chorvátsku: Prečo sú také vysoké?
chystáte sa tento rok do chorvátska? neodrádzajú vás tie vystrelené ceny? my máme chorvátsko radi ale rok čo rok je to horšie, už nevedia čo pýtať
Nás veru odradili. Chorvátsko máme radi, aj tam dúfam ešte niekedy pôjdeme. No čo som pozerala naposledy cenovú ponuku,tak za tú cenu máme pomaly letecky Cyprus...
Chodili sme do Chorvátska roky rokuce máme ho prechodené celé. No čo stvárajú posledné tri-štyri roky, prestali sme tam chodiť aj my. Za tie peniaze mám all inclusive a letecky kdekoľvek po Európe aj mimo.
@anonym_autor čo konkrétne sa to zdá že má pak premrštené ceny?
Chodievame do HR a pozrela som si ubytovanie kde sme boli vlani, podľa invie je cena pre našu rodinu o 18€vyššia. Na 6 osôb je 18€na týždeň nie je ani 0,50
Mimochodom ak sa nepáči tak tam nechoď nie je to povinne
My tam chodime lebo je tam krasne ciste more a pekné mestá a pláze. A je to autom 🙂 jedina destinacia ktora toto splna.
Ako keby Slovensko nezdrazelo alebo nebolo drahe 😁. Syn isiel s priatelkou teraz na vikend niekde uplne panu Bohu za chrbat do nejakej malinkej drevenicky a 220 na dve noci. Znamy je v Budapesti s frajerkou 68e na noc v krasnom velkom hoteli. Ja osobne Chorvatsko nemam rada, ale nie kvoli cenam. S tym proste treba ratat, a ked je dopyt, tak nemaju preco ceny znizovat predsa.. dneska si kazdy rad zarobi.
predrazene a nekvalitne sluzby a vsetko chcu spenazit, aj samy chorvati sa stazuju
predrazene a nekvalitne sluzby a vsetko chcu spenazit, aj samy chorvati sa stazuju
@anonym_71a557 vysvetlite mi prosím tie nekvalitné služby?
Ked to porovnam s ostatnymi destinaciami typu All in, tak nas Chorvatsko vyjde ovela lacnejsie. Ubytko mame za 560 eur na tyzden pre 4, priamo na plazi, ano bez stravy, ale stale sa stravujeme v restauraciach a aj tak je to lacnejsie 😉 a je tam nadherne ciste more, krasna krajina, stale co pozerat. Do auta hodim co chcem. A ceny v obchodoch (lidl, kauf) su porovnatelne s nami..restauracie tiez.
@anonym_autor vôbec nemáš pravdu, tento rok ideme lacnejšie ako minulý. ....ceny treba sledovať a potom riešiť 😀

Co ja viem, vysoky dopyt, taka ponuka. Ked ludia maju a su ochotni za to dat, preco by nezvysili ceny... 🤷
A ano do chorvatska chodievame a nemyslim si ze je to nejaka specialna destinacia co jedina dviha ceny. Cize nie, odpoved na Tvoju otazku, ceny nas neodradzaju.