icon

Cestujete do Turecka sama s deťmi?

Dnes o 07:53
Strana
z2
katkazatka
Dnes o 14:16
@anonym_0297cf

@anonym_3efaa5 prosim??? To fakt treba napisat rozvedene, samozivitelky aby si pochopila jednoduchu otazku? Inak vydata alebo zadana zena nemoze ist sama s detmi na dovolenku ze? A co taka vdova s detmi? Moze moj...

@anonym_0297cf slušné vydate ženy v žiadnom prípade nechodia bez manžela na dovolenku. To kam by sme došli, keby si tu ženy robili čo chcú? 😂😁

anonym_0297cf
Dnes o 14:18

Autorka, smelo do toho, urcite chod. Ja chodievam kazde leto sama s detmi do egypta, teraz maju 11 a 13, ale s dovolenkami sme zacali pred 7 rokmi ked boli este male. Minuly rok sme dokonca mali so sebou aj 4 rocneho chlapceka z rodiny. Urcite ale cez dobru cestovku a s poistenim. Minule leto som mala na dovolenke uraz, isla som do nemocnice 2 hodiny autom do mesta. Deti ostali v hoteli, ale bolo o nich postarane. Ak by za mnou ale nestala cestovka, neviem ako by som to zvladla.

veselo_neveselo
Dnes o 16:52

@anonym_autor do rezortu s detmi ano, uplne v pohode. Mimo rezort absolutne nie bez muzskeho doprovodu.

anonym_fc3d64
Dnes o 18:23

bola som s mojou 12st rocnou a priatelom .. a bola som za neho rada.. tolko uchylnych predavacov a ludi miestnych co po nej pokukovali .. s ami zaludok zdvihal-a to niesom ziadna padavka a ani precitlivena.. proste miestny su uchylne slizke ehm... kazdopadne my sme neboli v rezorte velkom ,ale dost sme chodili po okoli ... v hoteli to bolo v pohode viacmenej .. ale i tak- za mna by som sama s mojou skoro pubertalnou nesla

Strana
z2