icon

Check-in Ryanair

merrymajer
19. jún 2025

Ahojte , prvýkrát letíme lietadlom a tak sa chcem spýtať na jednu vec . Máme kúpene letenky cez ČEDOK a neviem ako je to z chekinom na letisku , či je spoplatnený ? Ak áno koľko asi € to stojí ? Čítala som niečo aj o online chek-ine ale to som v živote nerobila tak mám s toho nervy akurát .

Ďakujem za každú odpoveď

melanta
•
19. jún 2025

Reyner znamená ryanair? Ak áno, tak check in na letisku stojí myslím 55 eur. Ryanair je lowcost, čiže letenká lacná, ale za všetko platíš vysoké poplatky. V tejto skupine si daj do vyhľadávania slovo ryanair a nájde ti množstvo diskusií ohľadom cien, batožiny atď.
https://www.modrykonik.sk/group/8892/

nenne27
•
19. jún 2025

@merrymajer ked idete s cedokom, nerobi to vsetko za vas cestovka?

mondolina
•
19. jún 2025

@merrymajer
stiahni si aplikáciu Ryanair, check in vôbec nie je ťažký, máš čísla leteniek?

tenerifka
•
19. jún 2025

Snad admin opravi ten nazov v nadpise🙏, Ryener nema chybu😂

ivry
•
22. jún 2025

@merrymajer ahojky, nehľadajte odpovede na koníku 🙏 ak idete cez cestovku, všetky pokyny vám musí dať písomne v predstihu... pri lete cez cestovku sú podmienky odlišné, aj čo sa týka batožiny, aj check-in-u... nespoliehajte sa na rady cudzích ľudí a hneď zajtra kontaktujte cestovku, inak sa vám môže stať, že na základe "dobrých rád " ani neodletíte...

hellionka
•
22. jún 2025

… máte kúpené letenky s Ryanairom cez Čedok? 🤔 to v tom máte celý zájazd alebo ako to funguje? Ešte som nepočúla aby CK prepredávala letenky nízkonákladoviek