icon

Chorvátsko - koniec augusta

14. aug 2022

Ahojte, máme možnosť ísť do Chorvátska posledný augustový týždeň. Zatiaľ sme chodili iba na prelomoch. Prosím,nemáte skúsenosti, kto chodieva v tomto období aké býva počasie? Viem, že to je rôzne ale teda, kto v tomto období bol aké bolo more? Čítala som, že je tento rok akési studené?

katie253
•
14. aug 2022

My sme boli asi pred 4 rokmi, posledný augustový týždeň, hore na Krku a bolo krásne počasie, teplo, úžasná voda....

tani777
•
14. aug 2022

My sme boli prve dva septembrove tyzdne,ostrov Rab..vyborne bolo,horucavy,more teple..a ako bonus,nebolo plno ludi 🙂 zle pocasie mozes chytit aj v juli 🤷‍♀️

autor
•
14. aug 2022

Ďakujem za skúsenosti

daniela2202
•
14. aug 2022

My sme boli 28.6. a bolo veľmi teplé 👍👌

akinom0077
•
14. aug 2022

chodim posledny junovy a prvy septembrovy tyzden VzDY mam teplo bez jedineho dazdniveho dna nechapem tieto stresy o pocasi ja si v zivote nepozriem poccasie ked idem na dovólenku lebo verim ze bude dobre a vzdy aj je! vzdy co riesite kopec ludi strach s pocasia juni a septembrri poviem tak moje bohate skusenosti s cestovanim hovoria a osvedcilp sa ze jul a august je horsi! burky aspon-1-2 x v tyzdni pripadne cely dazdivy den…

akinom0077
•
14. aug 2022

@tani777 to je bonus? pre mna to je minus🙂 ja chcem vela ludi zivot a plne plaze🙂 ale kazdy podla gusta pre mna je utrpenie poloprazdna plaz

micusa2222
•
15. aug 2022

@akinom0077 a to je dovolenka ? Všade milión ľudí, kilometrové rady na lehátka, v reštaurácii na obed, na zmrzlinu? Oh, ani zadarmo..

tani777
•
15. aug 2022

@akinom0077 tak pre nas to bolo super,my zas naopak,nemame radi vela ludi 🙈 a ked som videla fotky z toho isteho miesta niekedy jul-august,tak to tam bolo hlava na hlave...

mandzula
•
15. aug 2022

More je aj tento rok take bezne chorvatske. A ked sme na predchadzajucich dovolenkach boli posledny augustovy tyzden, pocasie sme mali super, ludi bolo pomenej, ale s tym pocasim vies, ako to je a s ludmi tiez - podla toho, kde si.

maxxim
•
15. aug 2022

Ja by som ti to vrelo odporucal. Ma to viacero vyhod a to najmä volnejsie cesty, ziadne zapchy, viac moznosti za jednu cenu, more teple ( podla lokality sanozrejme)...a aj si viac važia zakaznikov ked to tam neni nabite"

autor
•
15. aug 2022

Ďakujem všetkým za rady.

akinom0077
•
16. aug 2022

@micusa2222 ja to milujem! pre mna je smutne ked je niekde malo ludi.. opustene plaze.. ticho- proste to nemam rada! kazdy caka od dovolenky ine.. ja mam cely rok na SK vyludnene nudne tiche mesto

luccija
•
16. aug 2022

Vzdy chodime koniec augusta niekedy sme boli 14 dni az do 7.9.par krat prsalo, ale vzdy iba v noci a cez den teplo, slnko.A nechodime na Makarsku, ale Krk, Split juznejsie musi byt pocasie este stabilnejsie