Club Grand Side alebo Royal Taj Mahal? Ktorý hotel si vybrať?
Ahojte, baby boli ste niektora v oboch hoteloch? RTM pozname, ale CGS nie. V RTM sa nam paci pieskova plaz, dostatok lehatok a aquapark. V CGS nas zaujal ten amazon park, ale odradza nas *struktura* hotela, ze je rozlezeny do viac budov a tiez ta cesta s malym dietatom na plaz (uz bez kocika). Ak mate cerstvu skusenost prosim napiste. Kedze kupujeme dovo na poslednu chvilu, nemame velmi z coho vyberat, ale teda este stale sa vyberat da. Dakujem
@anonym_autor Boli sme v CGS, a ano, to bolo take negativum, ze na plaz to bolo kusok dalej. To rozlozenie hotela do viacero nizsich budov zas nam bolo sympaticke, neznasame tie obrovske hotely v jednej budove. Crazy river bola super, ale pustali ju iba 2x denne a lazy river sa mne velmi pacila. Ten amazon park ma byt akoze co?
@belllinka to je celý akvapark vrátane lazy river
@anonym_autor boli sme v club grand side a určite pôjdeme zas. Mám recenziu s fotkami u mňa v blogu.
Za mňa výhoda menších budov, žiadne čakanie na výťahy, väčšie súkromie. Pláž a voda super, bazény super, strava super. Nám prechádzka k moru nevadila, ide sa 5 minút hájikom.
S lehatkami pri pláži nikdy nebol problém, pri bazénoch horšie, ale vždy sme miesto našli.
@adri266 a citit tu zelen, myslim tym je tam citovo o par stupnov menej? Lebo tie royal hoteli su sice pekne, ale ten beton je taky nahriaty ze az. More bolo bez skal? Tusim je to plaz colakli
@adri266 a citit tu zelen, myslim tym je tam citovo o par stupnov menej? Lebo tie royal hoteli su sice pekne, ale ten beton je taky nahriaty ze az. More bolo bez skal? Tusim je to plaz colakli
@anonym_autor more úplne bez skál, krásny piesok, dlho plytcina.
Áno cítiť tu zeleň a tieň, nam to veľmi vyhovovalo, že počas kúpania sa dalo skryť v tieni.
@anonym_autor more úplne bez skál, krásny piesok, dlho plytcina.
Áno cítiť tu zeleň a tieň, nam to veľmi vyhovovalo, že počas kúpania sa dalo skryť v tieni.
@adri266 to znie fajn 🙂 a izby a tie bazeny, lazy river, bolo to ciste? Lebo niekedy v hoteloch byvaju plesne v kupelni. A este prosim dolezita otazka - atrakcie (crazy/lazy river alebo tobogany napr.) su vekovo neobmedzene? Aby tam mohlo ist aj 4r dieta. Dakujem
@adri266 to znie fajn 🙂 a izby a tie bazeny, lazy river, bolo to ciste? Lebo niekedy v hoteloch byvaju plesne v kupelni. A este prosim dolezita otazka - atrakcie (crazy/lazy river alebo tobogany napr.) su vekovo neobmedzene? Aby tam mohlo ist aj 4r dieta. Dakujem
@anonym_autor lazy river určite bez obmedzovania, crazy a tobogány budu asi od výšky. Neboli sme, dcéra bola po operácii chrbtice
@anonym_autor izba a kúpeľňa čisté a upratané
@adri266 izba vyzera v pohodke a dokonca bez plesni 🙂 pls nepamatas si aky typ izby ste mali? Tu zakladnu (nie economy)? Pretoze tiez chceme 3 postele ale neviem ci aj detom do 6r davaju postel automaticky.

@anonym_autor Boli sme v CGS, a ano, to bolo take negativum, ze na plaz to bolo kusok dalej. To rozlozenie hotela do viacero nizsich budov zas nam bolo sympaticke, neznasame tie obrovske hotely v jednej budove. Crazy river bola super, ale pustali ju iba 2x denne a lazy river sa mne velmi pacila. Ten amazon park ma byt akoze co?