icon

Čo nezabudnúť na dovolenku?

daniela237
20. máj 2014

Ahojte neviem ci je tu uz taka téma,ale chystame sa na dovolenku s malou do turecka a chcela by som vediet na co nemam zabudnut si zbalit, nemyslim veci alebo opalovacie kremy,ale napr.lieky a podobne,dakujem

janulienka85
•
20. máj 2014

Ahoj ohladom lekarnicky ti mozem poradit pracujem v lekarni a sama si na dovolenku balim skoro vsetko😀 lebo nikdy nevies co budes potrebovat.ak chces ta sa pytaj

monicm
•
20. máj 2014

dva druhy liekov od bolesti a horúčky (napr. detské nurofen-panadol,dosp. ibalgin-paralen),rehydratačný roztok(dehydratácia,hnačky,vracanie),antispetický roztok(drobné poradenia),čierne uhlie,smecta(hnačky,vracanie),fenistil krém a kvapky,alebo niečo podobné(reakcie a uštipnutia),overené lieky na kašeľ (ak sa nemýlim,stoptusin je aj na suchý aj vlhký),kinedril (alebo niečo proti nevoľnosti),leukoplasty a pod.a samozrejme lieky,ktoré musíte brať pravidelne,resp. ak máte nejaký konkr. zdr. problém

daniela237
autor
•
20. máj 2014

Ahoj a mozem vediet co konkretne? Sirup od teploty, pre mna tabletky od bolesti,kvapky do ucha a co este?

daniela237
autor
•
20. máj 2014

@monicm a ikrek lekarnicky,je este nieco co by mam tam nemalo chybat?

daniela237
autor
•
20. máj 2014

@janulienka85 dakujem a je este nieco co by mam tam nemalo chybat?

horana
•
20. máj 2014

nadhlad, dobru naladu, povznesenie sa nad detaily, schopnost vypnut a uzit si vynimocne chvile

vsetko ostatne kupis za par supov, alebo sa bez toho v pohode zaobides

evelynm
•
20. máj 2014

platne pasy, platne platobne karty.
Neber zbytocne vela veci, aj tak tam vyuzijete par triciek a kratasy, vsetko mozne sa da kupit, ak budes potrebovat. Napr. aj hracky do vody kupuj tam, aj nafukovacku, nech nemas zbytocne tazky kufor.

janulienka85
•
20. máj 2014

Nieco od alergie pre deti fenistil kvapku pre dospolych zodac, dezinfekcia na rany najlepsie detol lebo nestipe,naplaste a obvaz, nieco na hnacku aj zacpu, kvapky so oci septonex, kvapky do usi burow alkohol, na teplotu a bolest ja bravam nurofen cipky , pantenol, samaritan, teplomer , fenistil gel, ak som nieco nezabudla tak by to malo byt asi vsetko.....ja s mojou lekarenskou paranojou😉 beriem este este aj viac ale tak to je moja profesionalna deformacia😀

monicm
•
20. máj 2014

@daniela237 okrem lekárničky a klasického oblečenia: pasy (aj pre deti),foťák,mobil,nabíjačky,obľúbenú hračku,obuv do vody,ak idete cez cestovku,ak poukaz

najlepšie je všetko si spisovať,čo nesmiete zabudnúť,rozdeliť to do kategorií a potom už len odškrtávať 🙂

daniela237
autor
•
20. máj 2014

@monicm dakujem krasne

reppka10
•
7. jún 2014