icon

Dá sa už kúpať na Krku?

guliver19
13. jún 2025

Ahojte, bol uz niekto tento rok v Hr, konretne ma zaujima krk. Da sa uz kupat? Rozmyslame ze by sme na par dni vyrazili s detmi buduci tyzden, len neviem ci je to uz na kupanie... Vdaka za info dopredu

vanilkovazmrzka
•
13. jún 2025

Tak kazdy ma inu citlivost na teplotu. Ked ti tu napisu ze je to ok a dojdes tam a bude ti studena tak co? A myslim ze ked uz je to dolezita info v predpovedi pocasia pisu aj teplotu vody

melanta
•
13. jún 2025

Aktuálne ukazuje teplotu vody na Krku 21 stupňov. Logicky, ešte bolo málo horúco. Ja by som do toho nevliezla. Môj muž so svojim synom takú dávajú úplne v pohode.

guliver19
autor
•
13. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Tak kazdy ma inu citlivost na teplotu. Ked ti tu napisu ze je to ok a dojdes tam a bude ti studena tak co? A myslim ze ked uz je to dolezita info v predpovedi pocasia pisu aj teplotu vody

@vanilkovazmrzka ty tak ja ani neviem co, my sa otocime na opatku a smer domov! Este dobre ze si polozila tuto recnicku otazku, mam sa nad cim zamyslat. Si moc mudra zena!!

vanilkovazmrzka
•
13. jún 2025
@guliver19

@vanilkovazmrzka ty tak ja ani neviem co, my sa otocime na opatku a smer domov! Este dobre ze si polozila tuto recnicku otazku, mam sa nad cim zamyslat. Si moc mudra zena!!

@guliver19 ano ja viem. Som rada ze si si to precitala cele a odniesla si si z toho navod na to, ako zistit teplotu vody a urobit vlastny usudok.

cukroska
•
13. jún 2025

@guliver19 My sme boli pred rokmi tam v polke júla v najväčších horúčavách a voda bola riadne osviežujúca a pre nás studená. Ale každý iné znesie.