icon

Darček pre rodinu - dovolenka v Turecku

21. dec 2025

Dobrý deň....tak sme sa a mužom dohodli, že si nebudeme dávať hovadiny pod stromček ale radšej niečo poriadne a pôjdeme konečne na dovolenku k moru...vzhľadom na ceny a služby , sme sa rozhodli pre Turecko..doteraz sme išli vždy autom do Chorvátska, kde som musela variť a v podstate pre mňa to až taká dovolenka nebola...máme dve deti veľmi aktívnych chlapcov (9 a 12), milujú šmykľavky a tobogány a teda aj preto to Turecko, All inclusive pre mňa 😁 a pekná oblasť kde bude príjemne pre manžela... Viete mi prosím poradiť cestovku, prípadne aj konkrétne miesto kde ste boli spokojní ako rodina...? Budem vďačná...rozpočet máme cca 4000€

Strana
z2
rebeka25
23. dec 2025
@anonym_8cf649

@rebeka25 pozerala som zmluvy 2 postele a 2 pristelky,izba.Fakt ale som sa aj zlakla.No aj tak dame do pasov nejake eura na dobre izby,baby ma upozornovali na izby na prizemi.

@anonym_8cf649 v hotely sú izby väčšie. Známi mali 3 riadne postele a jednu prístelku a my sme mali dve postele a rozkladací gauč pre chalanov. Na to si dajte pozor neboli s tým dva krat nadšení

anonym_cce663
23. dec 2025

@anonym_autor ved si kupte letenku a hotel aj all incl vo vlastnej rezii vyjde ta to podstatne menej ako platit este aj ck take hotely najdes aj na bookingu aj s recenziami...

lucik194
23. dec 2025
@anonym_cce663

@anonym_autor ved si kupte letenku a hotel aj all incl vo vlastnej rezii vyjde ta to podstatne menej ako platit este aj ck take hotely najdes aj na bookingu aj s recenziami...

@anonym_cce663 toto v Turecku vo full sezone pri 5* hoteloch absolutne neplati. a k tomu este AI.
hlavne su 4 ks.
Ck maju uplne inu cenu v Turecku, ked zazmluvnia 20 izieb, ako ty keď hladas dve (alebo jednu rodinnu)

muchotrafka298
23. dec 2025
@anonym_cce663

@anonym_cce663 pri all inclusive hoteloch v hlavnej turistickej sezone v letnych kupacich destinaciach Ta to nevyjde lacnejsie ani nahodou. Pocitala som to kamaratke minuly rok, len pri ubytovani a letenke boli +500 EUR navyse oproti CK, ten isty hotel, ten isty termin a nemali este v tej cene ani transfery a parkovanie na letisku.

anonym_35345e
23. dec 2025

4000,€ na leto 2026 pri 4 osobách mi príde dosť málo. 😐

anonym_8cf649
23. dec 2025
@muchotrafka298

@anonym_cce663 pri all inclusive hoteloch v hlavnej turistickej sezone v letnych kupacich destinaciach Ta to nevyjde lacnejsie ani nahodou. Pocitala som to kamaratke minuly rok, len pri ubytovani a letenke boli +500 EUR navyse oproti CK, ten isty hotel, ten isty termin a nemali este v tej cene ani transfery a parkovanie na letisku.

@muchotrafka298 minuly rok sme boli cez inu cestovku a parkovanie sme si uz sami objednavali,no tato,co ideme teraz maju 3 parkoviska v BA tak to mame u nich zadarmo,uz aj statie hned dal.No bol dost neprijemny ten clovek,co nas zavazal.Ja som objednala pre 8ludi a ten idiot,ze no oni nemaju tolko miesta,pre tolkych ludi.Ze nas mal muz vylozit na letisku,sme boli radi,ze sme to parkovisko vobec nasli.Tak tato ck velmi milo prekvapila,tak snad aj budu milsi ako henten blb.

muchotrafka298
23. dec 2025
@anonym_8cf649

@muchotrafka298 minuly rok sme boli cez inu cestovku a parkovanie sme si uz sami objednavali,no tato,co ideme teraz maju 3 parkoviska v BA tak to mame u nich zadarmo,uz aj statie hned dal.No bol dost neprijemny ten clovek,co nas zavazal.Ja som objednala pre 8ludi a ten idiot,ze no oni nemaju tolko miesta,pre tolkych ludi.Ze nas mal muz vylozit na letisku,sme boli radi,ze sme to parkovisko vobec nasli.Tak tato ck velmi milo prekvapila,tak snad aj budu milsi ako henten blb.

@anonym_8cf649 v tom popisanom pripade by kamaratka musela ist z Viedne a tam ziadny parking zadarmo nie je. Je len lacnejsi alebo drahsi. Nakolko destinacia, ktoru chcela sa z BA nelietala a ani nelieta, okrem chartrovych letov.

anonym_8cf649
23. dec 2025
@muchotrafka298

@anonym_8cf649 v tom popisanom pripade by kamaratka musela ist z Viedne a tam ziadny parking zadarmo nie je. Je len lacnejsi alebo drahsi. Nakolko destinacia, ktoru chcela sa z BA nelietala a ani nelieta, okrem chartrovych letov.

@muchotrafka298 aj nam jeden hotel,ze odlet z Ostravy,ze je to rovnaka dialka ako od nas do Ba,ale ked to clovek nepozna,hned sme zamietli.My sme s tym panom fakt cele Turecko presli,kym sme nasli hotel a ze teda dame tento.A to tam boli sumy aj 16tisic,ale aj 6tisic,ale to boli len 4*,ja som mala rozpocet max do 10tisic.Zlava bola aj ked to zaplatis do konca roka,tak cez in.ban sme mu to tam hned uhradili.

muchotrafka298
23. dec 2025
@anonym_8cf649

@muchotrafka298 aj nam jeden hotel,ze odlet z Ostravy,ze je to rovnaka dialka ako od nas do Ba,ale ked to clovek nepozna,hned sme zamietli.My sme s tym panom fakt cele Turecko presli,kym sme nasli hotel a ze teda dame tento.A to tam boli sumy aj 16tisic,ale aj 6tisic,ale to boli len 4*,ja som mala rozpocet max do 10tisic.Zlava bola aj ked to zaplatis do konca roka,tak cez in.ban sme mu to tam hned uhradili.

@anonym_8cf649 to je na zvazeni kazdeho, ze odkial pojde a ako. Niekto chce ist s CK, niekto bez CK. Osobne je podla mna rozpocet v pripade autorky prispevku nizky na kvalitny hotel v hlavnej sezone.
Nikdy by som si nekupila nic len na odporucenie cloveka v cestovke, nakolko vela z nich nikdy v danej destinacii neboli a predavaju len podla toho, co je popisane pri hoteli. Treba si pozerat recezie, videa z daneho hotela, co spravia dovolenkari.

anonym_8cf649
23. dec 2025
@muchotrafka298

@anonym_8cf649 to je na zvazeni kazdeho, ze odkial pojde a ako. Niekto chce ist s CK, niekto bez CK. Osobne je podla mna rozpocet v pripade autorky prispevku nizky na kvalitny hotel v hlavnej sezone.
Nikdy by som si nekupila nic len na odporucenie cloveka v cestovke, nakolko vela z nich nikdy v danej destinacii neboli a predavaju len podla toho, co je popisane pri hoteli. Treba si pozerat recezie, videa z daneho hotela, co spravia dovolenkari.

@muchotrafka298 ano,vybrali sme hotel Club Camalia Serra palace,v skupine Turecko tam baby boli tiez.A boli spokojne.

anonym_8cf649
23. dec 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 my mozme len v july,celozavodna dovolenka u oboch,tak sme sa riadili len podla toho,takze som aj ratala,ze v sezone to bude drahsie.

muchotrafka298
23. dec 2025
@anonym_8cf649

@muchotrafka298 my mozme len v july,celozavodna dovolenka u oboch,tak sme sa riadili len podla toho,takze som aj ratala,ze v sezone to bude drahsie.

@anonym_8cf649 v takomto pripade si samozrejme vyberat nemozes, proste beries nieco, co je v danom termine a vyhovuje Ti to co sa tyka samotneho hotela a tiez financii, kolko mozes minut.

anonym_8cf649
23. dec 2025
@muchotrafka298

@anonym_8cf649 v takomto pripade si samozrejme vyberat nemozes, proste beries nieco, co je v danom termine a vyhovuje Ti to co sa tyka samotneho hotela a tiez financii, kolko mozes minut.

@muchotrafka298 presne tak ale stale ich bolo veru,ze dost na vyber,lebo sme boli v polke decembra,tak ich mali dost na vyber.Vecsinou chodime zaciatkom,ci koncom januara.Teraz sme sli skor,ze to dame pod stromcek.

lenka02942
23. dec 2025

@anonym_autor za mňa zatiaľ najlepšia dovolenka cez CK Fifo a to v Turecku Lonicera - je to veľký komplex zložený z viacerých hotelov a môžeš si vybrať do ktorého pôjdeš
Bolo to síce ďalej od letiska, cca 1,5 hod ale stalo to za ten zážitok 😊

slavomira236
23. dec 2025
@lenka02942

@anonym_autor za mňa zatiaľ najlepšia dovolenka cez CK Fifo a to v Turecku Lonicera - je to veľký komplex zložený z viacerých hotelov a môžeš si vybrať do ktorého pôjdeš
Bolo to síce ďalej od letiska, cca 1,5 hod ale stalo to za ten zážitok 😊

@lenka02942 my sme boli vedla v alayie resore tento rok na last minute
Povodne som chcela lonicera no bol fajn last na ten vedla. Boli sme spokojny az nato ze na plazi mali len pivo kavu vodu a nejake ovocie. Takze na obed do resortu popri lonicera. Plaze su ram dost uzke oproti evrenseki aj kamene vo vide voda zas cistejsia. Tie kamene mi vadili trosku radsej mam cisty piesok vo vode. Zas tu neboli take vlny ako evrenseki tohto roku tu sa dalo plavat tam velmi nie.Inak bolo fajn

eitsirch
23. dec 2025

@anonym_autor no do 4.000 to bude asi trochu problem. Turecko slusny hotel v sezone uz pod 5000 ani nejde. Skuste v oblasti Side hotel Kamelya Aishen K club ale rodinne izby. Ck Kartago. Alebo v Eg. h. Xanadu. Tam je aquapark aj snorchel.

anonym_54e9cb
23. dec 2025

@anonym_autor tento rok sme boli v lete s priatelom v Turecku, ryanair ma priamy let do Dalamanu, akurat som pozerala na zaciatok jula a vychadza to na 150 eur na osobu spiatocne. Pozrela som aj na booking a daju sa tam uplne v pohode najst hotely do vasho cenoveho limitu. Neviem odkial ste a na ktore letisko mate blizko ale z Viedne bude urcite ovela viac moznosti letov do Turecka. My sme isli primarne k horam a neriesili sme all inclusive ale par dni sme stravili len takym lenosenim pri mori, konkretne polostrov Kas a bolo tam nadherne. Cela ta oblast je velmi pekna.

slavomira236
23. dec 2025

@anonym_autor moji tohto roku dostali tunisko pod stromcek idene koncom augusta prvykrat. All inclusive ako v turecku to nebude ale more mi to vynahradi urcite.

beata79
27. dec 2025

@anonym_autor odporúčam hotel Royal Taj Mahal v Side Evrenseki

Strana
z2