Dovolenka v Turecku: Skúsenosti z Alanye a hotela Avena rezort & spa
Ahojte, tie, ktoré máte skúsenosť s dovolenkou v Turecku, konkrétne na mieste Alanya, ako ste boli spokojní ? Aké bolo more, nákupné strediska, počasie, ľudia…..? Sú tam zaujímavé aktivity, ktoré sa dajú robiť alebo je to skôr destinácia na oddych ? Letíme o 3 týždne, manžel, 19r dcéra a ja. Nikdy predtým sme v Turecku neboli. ( ak máte niekto aj konkrétne skúsenosť s hotelom Avena rezort&spa, budem rada, ak zdieľate svoje pocity ). Ďakujem za každú zdieľanú skúsenosť 😇
vcera sme sa vratili z grecka. polka ludi to tam nenavidela a druha polka milovala. Ako sa mozes pytat takuto volovinu. Ak ta na dovolenke boli zub tak to tam budes povazovatza otrasne, ale ak tam vyhras bingo tak to budes milovat. Das za autobus 7 euro budes to neznasat, pojdes z inej zastavky das 2 eura bude to uzasna lacna dovolenka
vcera sme sa vratili z grecka. polka ludi to tam nenavidela a druha polka milovala. Ako sa mozes pytat takuto volovinu. Ak ta na dovolenke boli zub tak to tam budes povazovatza otrasne, ale ak tam vyhras bingo tak to budes milovat. Das za autobus 7 euro budes to neznasat, pojdes z inej zastavky das 2 eura bude to uzasna lacna dovolenka
@anonym_456062 myslím, že volovinu som sa nepýtala. Ak to takto vnímate, diskusiu je jednoduché preskočiť.
@anonym_autor neviem ci si na FB ale.ak áno tak si pozri skupinu dovolenka v Turecku. Nájdeš tam recenzie na všetky možné hotely. Nech sa dovolenka vydari
@4stanka4 ďakujem😇
@anonym_456062 myslím, že volovinu som sa nepýtala. Ak to takto vnímate, diskusiu je jednoduché preskočiť.
@anonym_autor slo mi o vysvetlenie. Na kazdu dovolenku je rovnako zlych ako dobrych nazorov, neexistuje dovolenka kde budu iba dobre.. ak chces recenzie pozri si recenziena invii. a vyber si c chces a nie zakladat temu na to.
@anonym_autor keď už letíš o 3 týždne, je to aj tak jedno, či? Uvidíš rovno na mieste. V Turecku sú dobré služby, ak máš 4,5 * nebála by som sa. My sme však boli v Alanyi aj Antalyi, každý chválil, za mňa hnusné more, služby super. Takže súhlasím s názorom vyššie, že každý má latku spokojnosti inde 🤷♀️
Uži si oddych a šťastnú cestu.
@anonym_autor tu máš 1400 recenzií
@4stanka4 ďakujem😇
@anonym_autor Celkom nerozumiem tymto otazkam ohladom recenzii PO zaplateni za zajazd. Taketoho otazky treba davat pred kupou.
Hotel nepoznam, v Alanyi to zije, je to rusne mesto.
V hoteli Ti urcite ponuknu moznosti vyletu, tie by som skor neodporucala, vacsinou pol dna stravis niekde v predajni kobercov alebo v zlatnictve.
My sme boli 4krat po sebe v Alanyi, sluzby super,costota v hotely ok,horucavy riadne,more teple ale nie coste-priezracne,nakupy super ak teda tizize po obleceni ,my sme nikdy mekupovali,kupujeme vzdy lieky,nocny zivot parada,vylety sme chodili samostatne nie cez hotel, minuly rok sme sa zalubili do Cypru….mozno horsie sluzby ale more meskutocne,kedze my sa nekupeme v bazenoch ,tak Vyprus vyhrava,ale nic ani proti Turecku,uzite si!
V Avene bola známa a bola spokojná, aj Nemci hotel dobre hodnotia. Alanya má však búrlivejšie more na niektorých miestach /občas veľké vlny/, aj strmší vstup do vody, ak vám nevadí, tak ok. Je to živé centrum, tak aj veľa nákupných možností. Len z letiska pôjdete dlho.
@anonym_autor Predtým, ako kúpim nejaký zájazd, vždy si vypíšem niekoľko zaujímavých hotelov v oblasti, kam chceme ísť, a potom porovnávam a postupne vyraďujem. V Turecku je obrovské množstvo hotelov, ty si bohužiaľ nevybrala bohvieaký, neviem, z akého dôvodu tento konkrétny?
Vzdialenosť od pláže a platené wi fi na izbe...
Čiže toto je už neskoro riešiť.
Inak, nákupy v Alanyi sú super, prídete si na svoje, ľudia veselí a usmievaví, vám ženám budú lichotiť a snažiť sa tak predať čo najviac, ale to je bežný kolorit v takýchto krajinách ( neviem, či ste už niekedy boli na podobnej dovolenke ), počasie budete mať určite horúce a cez cestovku alebo hotel sa dajú kúpiť výlety.
Tiez suhladim.Zistovat recenzie po kúpe je fakt hlúposť,lebo Ta to v mnohých prípadoch môže naštvať.
Bez ohľadu na hotel:vies,ako dlho trva transfer z letiska do Alanye?Si s tým ok?
Tiez suhladim.Zistovat recenzie po kúpe je fakt hlúposť,lebo Ta to v mnohých prípadoch môže naštvať.
Bez ohľadu na hotel:vies,ako dlho trva transfer z letiska do Alanye?Si s tým ok?
@amel Alanya má letisko
@anonym_c36e56 nie som si ista,ci tam lietaju od nas,ak ano,tak v poriadku.
@amel lietajú som si ista

@anonym_autor neviem ci si na FB ale.ak áno tak si pozri skupinu dovolenka v Turecku. Nájdeš tam recenzie na všetky možné hotely. Nech sa dovolenka vydari