Do Bulharska s 11 mesačným synom
Ideme do hotela Perla Beach primorsko. Chcem sa opytat, co zobrat urcite a co nemusim. Maly je na nutrilone, takze moja otazka, treba brat konvicu ak sme v izbe hotelovej nie apartmane? Kupim tam v pohode plienky napr. pampers, resp. nieco ako tesco esentials, prip. lidlove, prikrmy hipp, spominany nutrilon? Alebo toto vsetko mam tretat so sebou?
Dalej ako to je s transferom z letiska do hotela? kde a ako sedi dieta? nejaky podsedak alebo ako sa to riesi?
No a poprosim vas o dalsie tipy co pre neho zobrat, aby som na nieco nezabudla. Dakujem 🙂
práve včera sme sa vrátili z Perla Sun Park v Primorsku. boli sme tam so 7-mesačnou dcérkou. z domu som si brala všetko - pre istotu. taktiež som mala aj konvicu, keďže večer papáme kašičku. čo sa týka príkrmov, tak som natrafila na detský obchodík, kde príkrmy hipp určite mali. my sme si príkrmy pripravili už doma, na každý deň som si ich zavarila do fľaštičiek od výživy. ale ohľadom nutrilonu ti neporadím, lebo sa kojíme. v autobuse z letiska som mala bambulku na kolenách, vôbec nikto to neriešil. snáď som poradila 🙂 keď budeš mať ešte otázky, kľudne sa pýtaj
Leteli sme z Košíc. Bambulka zvládla celú dovolenku úplne super, bola úžasná. Veľa spinkala, asi z toho tepla. Vzali sme jej malý bazénik, kde sa kúpala, lebo som si myslela, že voda v mori alebo bazéne bude pre ňu studená. No posledný deň sa kúpala vo veľkom bazéne a náramne si to užívala. Až som potom ľutovala, že sme to nevyskúšali hneď na začiatku dovolenky. Na letisku prebiehalo tiež všetko v pohode. Prvýkrát som letela aj s kočiarom, takže som nevedela ako to bude, no s kočíkom ideš až ku lietadlu, tam ti ho vezmú a keď vystupuješ, tak ti ho dajú (tu na SVK nám ho dali hneď ako sme vystúpili z lietadla, no v Bulharsku prišiel s batožinou. V lietadle sme pre malú dostali pás, ktorý sa pripína o tvoj pás, ide len okolo bruška. Pri vzlietaní aj pristávaní som kojila - kvôli tlakom do ušiek a ty ak nekojíš, tak určite niečo piť, hlavne aby malý sal. A kedy letíte???

ja by som brala pre istotu vsetko od mlieka, cez plienky a hlavne nutrilon , ale neviem kolko toho mozes zobrat lietadlom , nikdy som neletela s takymi malymi detmi, lepsie povedane od kedy mam deti , isti to dovolenka na slovensku na chate 🙂 🙂 🙂 🙂