Do Turecka s deťmi na začiatku mája
Ahojte boli ste niekto v Turecku na začiatku mája ? Mame termín od 8.5 v blízkosti Side vybrali sme si maj kvôli synovi, ktorý ma rok aj dva mesiace, nakoľko nechceme aby bolo prehnane teplo a masa ľudí, chcem sa však opýtať či máte skúsenosť s takým skorým termínom
Dakujeeeem 😊😊
Bola som v Turecku pri Alanyi v juni 1x a nikdy viac. Do mora sa nedalo a vecer bolo chladno, ked sme sedeli vonku. Nic hrozne, ale predsa. S dietatom by som radsej isla v septembri.
Ja by som to nehrala na logickú voĺbu.Je to vtedy mega lacné však áno a má to aj dôvod. Ak nie ste otužilci milijúci ĺadovú vodu, choďte radšej v septembri. Ani v júni by som nešla.
@anonym_589e85 more 15 st. v máji a denné teploty okolo 21 st. Uplná šupa 🫣 Keď má more okolo 25 st, tak si hovorím, že ok, ale zniesla by som aj viac.
@alexf98 Turecko nie je Dubaj, asi ste si to zmýlili 😅
Najskor objednas dovolenku a potom zistujes info? Za mna vyhodene peniaze. V mori sa neokupete a ak nema hotel vyhrievany bazen,tak ani v bazene.
Ja by som to nehrala na logickú voĺbu.Je to vtedy mega lacné však áno a má to aj dôvod. Ak nie ste otužilci milijúci ĺadovú vodu, choďte radšej v septembri. Ani v júni by som nešla.
@anonym_abb8b5 neriešili sme cenu išlo nám o ľudí a manželovú dovolenku l. Nechápem načo blbe komentáre pýtam sa na recenziu kto tam už v tom termíne bol. To je všetko ale diky za odpoved .
@anonym_589e85 nájsť si to viem aj ja pýtam sa na recenziu, ak tam niekto bol ale Dakujem.
@anonym_abb8b5 neriešili sme cenu išlo nám o ľudí a manželovú dovolenku l. Nechápem načo blbe komentáre pýtam sa na recenziu kto tam už v tom termíne bol. To je všetko ale diky za odpoved .
@alexf98 známa chodí každý rok v máji. Doteraz nechápem kvôli čomu, asi len kvôli fotkám. No ani pätu nikdy nenamočí do mora. A to chodia tak v polke až koncom mája
My ideme v Máji aj v Septembri. More bude studenšie s tým treba rátať , večeri chladnejšie ale to je u mňa plus že nemusí byť večer klíma. Tak ale my chodíme do Turecka aj koli iným veciam nie len za morom. Pre mňa super mesiace , boli sme aj Jún aj Júl sme skúšali. Nikdy viac. Takže za mňa ano.
@marca12 pýtam sa predsa kvôli tomu lebo ešte nieje zaplatená ..
@alexf98 Napisala si,ze mate termin 8.5. Vyznelo to,ze uz ho mate rezervovany. Tak je dobre,ze este nemate. A byt vami ani ho nerezervujem. Vyhodene peniaze by to boli. Kamoska chodi zaciatkom juna raz do Turecka,raz do Egypta a ona tam len lezi na plazi,popija drinky a uziva stravu v hoteli. Ani raz sa este nekupala v mori. Jej staci lezat na plazi.
Prepáč, nechcela som sa ťa dotknúť, ale čísla asi nepustia a vždy sa nájde jeden z tisíca, čo do tej vody vlezie.Keď aj na minútu kvôli foto. Asi na takú recenziu si čakala.
@alexf98 chodte az po polke juna...
Niektore hotely v Tr ale bazeny v zime vyhrievaju
Niektore hotely v Tr ale bazeny v zime vyhrievaju
@martinmmartin však môžu, ale teda to už môže ísť aj ku nám do Brusna 😀
Určite nie na kúpanie a ešte o s malým dieťaťom. Počúvni rady žien.

no v mori sa kúpať nebudete