icon

Dobré vitamíny z Kréty

janulka2331986
6. aug 2026

Ahojte . Chcela by som sa opýtať ideme do grécka na kretu . Sú nejaké dobré vytaminy stamadial dobré? Ale niečo neviete mi poradiť. Dakujem

anonym_3babe7
6. aug 2026

"Vytaminy stamadial"- to je po slovensky?😏

minenkaa
6. aug 2026

@janulka2331986 vitamin D je veľmi kvalitný a iné vitamíny rozpustné v tukoch

anonym_e0c678
6. aug 2026

😂 Na Kréte hľadaj vitamín IQ. Síce ti s gramatikou nepomôže, ale aspoň začneš dávať zmysel. 🧠❌

anonym_7d3179
7. aug 2026

@janulka2331986 akoze ci je Kreta znama vyvozom vitamimov, ktore tu nekupis? Neviem.. po nas dezole chceli iba zohnat ivermectin v afrike...

anonym_d8aaf0
7. aug 2026
@anonym_3babe7

"Vytaminy stamadial"- to je po slovensky?😏

@anonym_3babe7 no ja som napríklad porozumela čo tým myslí a nemám potrebu sa jej kvôli tomu smiať. Možno je z východu, nejaké nárečie...Že nevie gramatiku je jej problém ale nesmejem sa kvôli tomu. Určite si aj ty rozumela čo mala autorka na mysli len si potrebujes do nej rypnut spolu s @anonym_e0c678

simsalabim
7. aug 2026

@janulka2331986 opytaj sa AI, ake pripravky z lekarne ci lieky, co u nas nedostat, sa daju volne kupit v Grecku.

andrejka2424
7. aug 2026

Ja si odtiaĺ nosím ol. olej a kozmetiku z neho. Med tymiánový. O vitamínoch som nepočula, že by mali nejaké špeciálne. Počula si od niekoho?

anonym_3babe7
7. aug 2026
@andrejka2424

Ja si odtiaĺ nosím ol. olej a kozmetiku z neho. Med tymiánový. O vitamínoch som nepočula, že by mali nejaké špeciálne. Počula si od niekoho?

@andrejka2424 Urcite maju specialne vitaminy, ake u nas nekupit, lebo nam zatajuju praUdu😏
Ludia, trochu sudnosti...

andrejka2424
7. aug 2026
@anonym_3babe7

@andrejka2424 Urcite maju specialne vitaminy, ake u nas nekupit, lebo nam zatajuju praUdu😏
Ludia, trochu sudnosti...

@anonym_3babe7 úplne normálna otázka. Skoro každá krajina má niečo také, čo si turisti radi kúpia. Napr. v Švajčiarsku čokoládu, v Poĺsku krowky a pod. Konšpiračné teórie som za tým nehĺadala.

simsalabim
7. aug 2026
@andrejka2424

@anonym_3babe7 úplne normálna otázka. Skoro každá krajina má niečo také, čo si turisti radi kúpia. Napr. v Švajčiarsku čokoládu, v Poĺsku krowky a pod. Konšpiračné teórie som za tým nehĺadala.

@andrejka2424 a navyse, naozaj sa v lekarnach inych krajin daju kupit veci u nas nedostupne alebo na predpis. Znami z Britanie u nas kupuju Melatonin, dcera v Britanii krem na akne, v Grecku dostat Diflucan na mykozu predpisu....

anonym_b9865d
7. aug 2026
@anonym_e0c678

😂 Na Kréte hľadaj vitamín IQ. Síce ti s gramatikou nepomôže, ale aspoň začneš dávať zmysel. 🧠❌

@anonym_e0c678 a čo ak je dys? Ty gramatika. Si veľa rozumu nepobrala. Úbohý príspevkov

slavomira236
7. aug 2026

Co sa tyka liekov a cien kolagenov vselijakych na to je dobry egypt..