Dovolenka po rozchode - sama so 6 ročným dieťaťom
Uz som spominala, ze rodinne problemy u nas vyvrcholili druhym odchodom manzela od nas. Navyse to, ze chce odist, som z neho vytiahla tesne pred jeho planovanou dovolenkou a on teda isiel na tu dovolenku v nasim synom (plus so svojou staronovou frajerkou a jej dietatom). Bolo a je to pre mna tazke, velmi... ale nakoniec som suhlasila, nech teda syna zoberie, kedze si tu svoju dovolenku uz nevie prelozit na novy termin (ze chce ist aj s tou XXXXXX ona som sa dozvedela tesne pred ich odchodom).
O 10 dni sa chystam na dovolenku s malym ja. Mam z toho trochu obavy, este som s malym sama takto necestovala. Maly ma 6 rokov. Nie som psychicky uplne OK... a dosledok tejto psychickej nepohody su aj iste zdravotne problemy, hlavne rano mi byva zle od zaludka, niekedy az okolo obeda sa dam akotak dokopy. Dufam, ze sa tych 10 dni sa to nejako utrasie, ale ktovie.... V stredisku by mal byt delegat, slovensky, ktory by snad nejako pomohol, keby som sa dostala do stavu, ze 1/2 dna stravim nad zachodovou misou, ale zase nemozem cakat, ze sa postara o maleho niekolko hodin.
Absolvovali ste niektora nieco podobne ? Ako ste zvladli takuto dovolenku (ze ste sli dovolenkovat s dietatom cca 2 tyzdne po rozchode) ? Je nejaky rychly recept, ako sa dat dokopy ?
@bratislavcankanm @sissy27 úplne súhlasím. Choď tam s tým, že si vyčistíš hlavu a spravíte si so synom super dovolenku. Ráno raňajky, káva, pohodička. Potom pohodička pri mori či bazéne. Večer nejaké animácie. A na delegáta sa naozaj netreba spoliehať. My sme nášho ani nevideli, iba na letisku. No je pravda, že ani nehľadali. Ešte možno keby tam bol detský klub aj so slov. animátormi. No recept ako sa dať dokopy nemám. Možno práve tou dovolenkou a zmenou prostredia. Držím palce. 😉

@bratislavcankanm iné prostredie, iná atmosféra, iní ľudia - ľahko prídeš na iné myšlienky a žiadna záchodová misa nebude 🙂 ber to ako terapiu, relax, choď tam s tým, že si chceš vyčistiť hlavu a venovať sa synovi, nie s tým, že sa tam ideš vyplakať a vygrcať 🙂
delegát žiaľ nebude mať na starosti len váš hotel, pravdepodobne bude pendlovať medzi ďalšími, plus zvykne absolvovať aj fakultatívne výlety so skupinkami, takže na jeho služby by som sa veľmi nespoliehala v tomto smere... skôr sa rozhliadni po ďalších "účastníkoch zájazdu", určite tam nebudeš jediná "sama mama", skamaráť sa a bav sa 🙂