icon

Aký najtrápnejší dôvod vás priviedol k rozchodu?

25. aug 2026

U nás to bola dovolenková destinácia. Úplná banalita,Taliansko, alebo Grécko.
Lenže z obyčajného sporu sa postupne stalo niečo oveľa väčšie. Jeden chcel toto, druhý tamto, nikto nechcel ustúpiť… a problém sa preniesol do takej úrovne, že po rokoch vzťahu nakoniec prišiel rozchod pre Taliansko. A dnes? Obaja si s odstupom času priznávame, že to bola vlastne úplná hlúposť. Dvaja ľudia, ktorí spolu prešli rokmi, problémami a všeličím možným, sa dokázali rozísť kvôli tomu, kam pôjdu na dovolenku. Pritom poznám vzťahy, kde sa dejú naozaj vážnejsie veci, dokonca aj násilie, a ľudia spolu stále zostávajú…
Tak ma zaujíma, aký najabsurdnejší, najtrápnejší alebo úplne malicherný dôvod stál za vaším rozchodom , alebo veľkou partnerskou krízou?

Strana
z2
anonym_afc631
25. aug 2026

@anonym_autor najtrapnejsi asi bol,.ze som si nevedela zvyknut,ze je o 5cm nizsi odo mna. Pripadala som si ako zirafa pri nom. 🫣Inak to bol velmi zlaty chlapec.

anonym_3a6ba7
25. aug 2026

Taaaak som bola pri ňom nesvoja,že som to ukončila 😃

anonym_74bcff
Autor odpoveď zmazal
anonym_e48fe1
25. aug 2026
@anonym_74bcff
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_74bcff preco preboha itong? kvoli cene? 🙂

anonym_74bcff
Autor odpoveď zmazal
anonym_74bcff
Autor odpoveď zmazal
anonym_6d8a63
25. aug 2026

vraj lebo som žena :joy :😂 😂 (nie, to skutočne nebol ten typ, čo by sa mu čosi iné páčilo 😀 )
a druhý oponoval tým, že bývam ďaleko 😢 (konkrétne ani nie pol dediny, nejakých 15 minút pešo, ale dobrá výhovorka sa vždy hodí, nie? 👍 😂 )

anonym_971ef2
25. aug 2026

Povedal mi, že mám krátke nohy...meriam 160cm. On meral 165👌😁

anonym_74bcff
25. aug 2026
@anonym_971ef2

@anonym_971ef2 🙂

anonym_86ca9c
25. aug 2026

S chlapom sme randili. Pozvala som ho ku mne domov, ze teda stravime prijemny vecer a aj prespi. Bolo asi 23:00 a vravim - ja uz idem spat. A on ze: Dobre. A ja som isla spat sama 😆. Zobudim sa o druhej v noci, ze kde je. A on stale nalepeny pri telke 🤦‍♀️😅. A ja ze: nechces ist spat?.... akoze toto ma fakt dorazilo, ze na navsteve je prvy krat a sprava sa jak doma... No a rano som vstala standardne okolo 08:00 a panko si vyspaval do 12:00!!! Ja som nemohla nikam ist, ani nic, jednoducho som musela pockat, kym sa milostivy zobudi. Ked sa zobudil, tak som mu jasne vysvetlila, ze toto asi fungovat nebude 😅.
A inak, mam s nim este jednu humornu prihodu. Isli sme spolu navarit obed u mna doma. A ja v obchode vravim, ze ved ja to zatiahnem. A on ze "dobre" a prilozil si k tomu pivo. To bol ako vrchol 😅

d_ivana
25. aug 2026

@anonym_autor So mnou sa jeden muž rozišiel preto, lebo nie som z umeleckej branže - čo, mimochodom, vedel od začiatku. On ale zistil až po nejakom čase, že obyčajná žena ako ja ho nikam neposúva.

biba_18
25. aug 2026

moja spolužiačka sa rozišla so spolužiakom lebo bol od nej mladší 😂😂 (asi o 3 mesice)… ako, výhovorka, ale mali sme 16, tak nič lepšie jej nenapadlo 🤭

anonym_3865a9
25. aug 2026
@anonym_74bcff
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_74bcff 😆 toto ani ja nepochopím. Podľa mňa to je choré no ale čo už.. fanatici

anonym_23cf51
25. aug 2026

@anonym_autor ze mal rovnake krstne meno ako moj biologicky spoluautor. teda, niezeby som to nevedela od zaciatku, ale myslela som, ze to rozdycham. nerozdychala som... inak to bol uplne zlaty chalan, dodatocne ma to aj mrzelo

anonym_010d6b
25. aug 2026

To som bola ešte také šteniatko 😀 Prvý mal špinavé topánky. Druhý zasa sa nestaral o chrup, ale to bol normálny dôvod. No a tretí bol debil, tak ale to som mu nepovedala, povedala som mu, že je príliš múdry pre mňa. Tak sa pomrvil v tej svojej veľkej pýche a s úsmevom Fantozziho to prijal, že mi rozumie. 😅

mia96
25. aug 2026

Síce sme spolu nechodili, ale stačilo mi jedno rande a hneď som ho blokla. Prišiel po mňa na aute, išli sme do druhého mesta, čakala som nejakú kávu, ale on ma zobral do zafajčenej krčmy kde sa ožral ako prasa a popritom bol na mobile a stávkoval. Ja som bola v strese, že ako teraz domov, lebo som bola odkázaná na jeho auto, on povedal, že to niiiič, že zavolá jeho kamaráta a ten ma zavezie, prišiel jeho kamarát a ten mi vraví, že ma nemôže zobrať, lebo má odobratý vodičák. Takže som si zacvakala drahý taxik domov a hneď ho blokla 😀 a to sme si písali predtým asi 2 mesiace a tváril sa ako princ

terezia74
25. aug 2026

Boli sme spolu pár mesiacov, obaja rozvedeni, deti. Boli sme na ihrisku, deti sa hrali , my sme sa rozprávali, potom nás zaviezol domov. Bol zvláštny, vo výťahu mi prišla Sms - Rozchod. Tak som odpísala Prečo?
,,tvoj syn povedal môjmu synovi, že je potkan,,
Viac sa neozval a neviem o ňom nič už 11 rokov

anonym_afc631
25. aug 2026
@terezia74

Boli sme spolu pár mesiacov, obaja rozvedeni, deti. Boli sme na ihrisku, deti sa hrali , my sme sa rozprávali, potom nás zaviezol domov. Bol zvláštny, vo výťahu mi prišla Sms - Rozchod. Tak som odpísala Prečo?

@terezia74 🤣🤣🤣🤣 prepáč,to ma uprimne pobavilo

markaterka
25. aug 2026

Rozišli sme sa, lebo jeho brat čakal s frajerkou dieťa a môj bývalý ich mal financovať, lebo oni majú málo peňazí. Tak mamička povedala, že je povinný prispievať bratovi, tak ja som povedala Bye bye

anonym_78ecb6
25. aug 2026
@anonym_afc631

@terezia74 🤣🤣🤣🤣 prepáč,to ma uprimne pobavilo

@anonym_afc631 aj mna🤣

anonym_357909
25. aug 2026
@terezia74

@terezia74 Potkan? Možno chodia po kanáloch, preto si o ňom viac nepočula. Prepááááč, pobavilo ma to 😂

ankare
25. aug 2026
@d_ivana

@anonym_autor So mnou sa jeden muž rozišiel preto, lebo nie som z umeleckej branže - čo, mimochodom, vedel od začiatku. On ale zistil až po nejakom čase, že obyčajná žena ako ja ho nikam neposúva.

@d_ivana Ako sa to hovorí? Zhnité jablko spadne samo zo stromu. 🤷

anonym_9d85e2
25. aug 2026

Politika. Mali sme úplne odlišné názory. Bolo to v období vraždy Kuciaka, kedy sa riešilo všetko možné, takže nakoniec nezhoda v tejto oblasti vyústila do rozchodu 🤷

orisker
25. aug 2026

Povedala mi, že mám nevyhovujúceho mobilného operátora.

anonym_452cd4
25. aug 2026
@anonym_971ef2

@anonym_971ef2 🫣🤣

anonym_07f4f4
25. aug 2026

@anonym_autor mali sme 18 a pri s.xe podržal. V úplnom blahu zašepkal, že on chce bábätko. Nehrozilo. Normálne som mu pleskla facku a tŕpla som celý mesiac aby som nebola tehotná.
Potom som sa s ním rozišla. On to chudáčisko nemyslel zle od samej lásky. Pre mňa nepredstaviteľné porodiť dieťa do ničoho a žiť u rodičov jednej izbe. Nikdy.

anonym_44e186
25. aug 2026

Pre maly penis 🙂

anonym_45a13b
25. aug 2026

Keď som mala asi dvadsať, mala som virtuálneho frajera. Písali sme si ešte cez Pokec 😂. Dlho. Tak dlho, že v mojej hlave už ten vzťah mal históriu, dynamiku a pravdepodobne aj spoločnú budúcnosť. A potom prišiel osobne. Deň pred Vianocami som zistila, že nemám nakúpené darčeky a už ich nemám kde kúpiť. A tento človek sadol do auta, dotrepal sa z Brezna po mňa, odviezol ma do mesta, kde sa ešte dalo nakupovať, počkal, odviezol ma naspäť a potom sa trepal zase domov do Brezna. Kilometrovo to bol prakticky zásnubný prsteň. Žiadny red flag. Žiadne hovädo. Žiadny podvodník. Naopak, podal výkon hodný romantického filmu. No lenže.... Horehronské nárečie😂. Ja som samozrejme vedela, že je z Brezna. Len mi nejako nedošlo, že takto bude rozprávať stále. Nie jednu vetu. Stále. Každý deň. Celý vzťah. Potenciálne celý život. Sedela som vedľa neho v aute a moja niekoľkomesačná virtuálna láska zomierala v reálnom čase na fonetiku. Dodnes možno netuší, že náš vzťah nezničila vzdialenosť, ale Horehronie 🤷

anonym_900b50
Včera o 06:29

@anonym_autor boli sme spolu chvíľu, a potom som zistila, že nevie, čo znamená slovo "atypický", tak som sa s ním rozišla. Bol to veľmi dobrý chalan. S odstupom viac ako 30 rokov a s mojimi skúsenosťami, radšej by som mu to slovo vysvetlila. No čo, mala som 20 😃

anonym_00af27
Včera o 06:47

mala som 19 rokov, nosila som dioptricke kontaktne sosovky. Blbecek, mimochodom vobec nie pekny, skor taky bravcovy typ, plesaty. Ked sme sa stretli na rande a mala som okuliare, tak v kaviarni povedal, ze ide na WC a uz sa nevratil 😀😀 Este sa ma aj opytal, ze ty nosis okuliare? wtf :D :D

Strana
z2