icon

Dovolenka pri mori s bábätkom: Jún alebo september?

dzejzia
20. jan 2025

Premýšľam nad dovolenkou na S. Cypre bud jún alebo september. Co je lepšie z hľadiska starostlivosti o dieťa- mat so sebou prevažne ležiace babo (6mesacne) alebo aktívne 9 mesačne, ktoré sa už stavia a učí sa chodiť? -Toto obdobie býva dosť náročné, ale na druhej strane sa už viac pohra...

katesocka
•
20. jan 2025

Dcéra mala 8 mesiacov keď sme boli na Severnom Cypre, v septembri. Zvládli sme to v pohode, bolo dobre.

luliu
•
20. jan 2025

@dzejzia za mňa s tak malým babom nie - je to ďaleko lietadlom a potom ešte ďaleko k hotelom cez hranice. Radšej by som brala Turecko, Grecko

vandicka7
•
20. jan 2025

@dzejzia chodia s pol rocnymi 🙂 pravidelne vydavam take male babatka na plazach. maju aj tie stany kam ich daju spinkat ked je treba, no a dieta ma na piesocku o zabavu postarane 🙂

ivec16
•
20. jan 2025

ja by som sla ak vie dieta aspon sediet, zeby sa po sediacky pohralo v piesku

mirpet
•
20. jan 2025

Kym dieta nechodi,je to pohoda jahoda🤣
Cim mensie,tym je to lahsie

dagas
•
20. jan 2025

Ja by som s mojím nešla 🫣 v kočíku nezaspí a už duplom nie v teple. V lete bol síce ešte bábätko ale to bola čistá katastrofa..von sme chodili jedine večer inak to prereval. Aj keď nehovorím že by som nechcela ísť keby sa dá 😂

colsami
•
20. jan 2025

Tak zavisi ake mas dieta. Ja som prve mala take, ze som mohla zabudnut na nejake cestovanie (nebodaj lietadlom), a dovolenku hockde mimo vlastnej chaty 😃 s nim sa naozaj nedalo a keby sme isli, tak pekne zneprijemnime let cestujucim a pobyt hotelovym susedom. Ak mas ale dieta s ktorym sa da, asi by som volila 6mesacne menej pohyblive dieta 😉

januska12323
•
20. jan 2025

6 a 9 mesiacov je viac menej jedno. Závisí skôr ako bude zvládať cudzie prostredie.

slavomira236
•
20. jan 2025

@dzejzia mali sme v lietadle babo mozno 4-5 cestu prerevalo na cyprus su to 3hodiny.. ja by som nesla s takym malym . Treba sa mu prisposobovat. Moja najmadsia spat nechcela v kociku len postielka. 3spanky ma den. No co z takej dovolenky..ja by som sla aspon s takym co uz sedi nech z toho sj nieco ma. Aby sa pohrali vo vodicke.

bubinko1506
•
20. jan 2025

My sme boli s 10 mesacnymi dvojickami v Chorvatsku, denny spanok dali na plazi v kociku - bud sme odparkovali kocik v tieni pod stromami alebo sme sa prechadzali v tieni po promenade. Inak sa pohrali na plazi na deke alebo sme boli vo vode. Vecer, ked sme sa isli najest a prejst, tak opat spali v kociku a len sme ich potom prelozili do postielky. Ale oni boli zvyknuti cestovat, takze v tomto nebol problem. Ono je to asi jedno, ci bude mat 6 alebo 9 mesiacov, bude to posledna kludna dovolenka s dietatom na niekolko rokov😅. Moji uz maju 8 rokov a dovolenky s nimi fakt nie su kludne😉.

janka_266
•
20. jan 2025

@dzejzia keď na jún a september, to znamená, že dieťa sa teraz narodilo, alebo ešte ani to nie? ja by som počkala pár mesiacov, kým sa zabehnete a potom plánovať, dovolenku, ale teda ak by sedelo 9 mesačné, tak by sa mohlo aspoň v piesku hrať :D

tenerifka
•
20. jan 2025

Bola by som skor za to ist s 9-mesacnym, bude september, more vyhriate, dieta sa zabavi v piesku-uz bude pevne sediet aj lozit, a celkovo bude kapanek vnimavejsie. Ak este nebude chodit, bude to lepsie.

katesocka
•
20. jan 2025

Ale inak áno, to som zabudla spomenúť, že tá cesta je dlhá, teda ten let ešte ok, ale transfer do hotela, to už bolo pre dcéru veľa a preplakala ho. V lietadle plakala len cestou späť pri vzlietaní, keďže sme mali odlet okolo polnoci, inak spala pred odletom a aj potom celý let prespala

adonish
•
21. jan 2025

@dzejzia boli sme s 10 mesacnou v Turecku a bola to sranda. keďže uz pochodovala okolo lehátok, bolo tazke ju niekde udrzat, ale nemenila by som. Potom si sadla do piesku a hrala sa ☺️ asi by som skor sla s 9mesacnym dietatom.
Ked spominaju dlhsi transfer, skuste sa pripadne spytat v cestovke na sukromny transfer len pre Vas. My sme tak mali, pan nas cakal na letisku (v aute pripravene autosedacky) a nemuseli sme cakat na ostatných. Ti kym dosli na hotel, my sme boli uz aj ubytovani, vybaleni a po veceri... Za tie peniaze navyse to stalo.