Dovolenka s deťmi: Cestovka alebo po vlastnej osi?
Ahojte, kam idete tento rok (ak sa nezmení situácia vo svete ) na dovolenku s deťmi? Kľudne sem dajte typy, zahraničie alebo SK.
Je lepšie ísť s cestovkou alebo kúpiť letenky , ubytko cez Booking a všetko riešiť po svojom? Nevide to v konečnom dôsledku cenovo podobne ? Dakujeeeem
chodime bez cestovky,vyjde nas to rozhodne vzdy menej.
@anonym_autor záleží kde, ale viac menej cenovo cestovka a mimo je to podobné
Ešte záleží aké sú deti veľké...či treba požičiavať auto autosedačky sú väčšinou po 60-80€/ks
Cestovka vyrieši všetko za vás, po vlastnej osi musíte všetko riešiť
My chodíme aj aj
Tento rok bez cestovky Chorvátsko/Taliansko a Rhodos ideme cez cestovku
Vzdy chodime bez cestovky a vdaka tomu mozeme ist presne tam, kam chceme a mame dovolenku aku chceme. Nie sme odkazani na to, co ponukaju cestovky. Co sa tyka ceny, tak to nemusi vyjst nutne lacnejsie, ale my to nerobime kvoli cene. A teda aj s uplne malymi detmi sme to takto riesili.
Vzdy cez ck,ja na toto naozaj nie som.Mozno niekedy to skusim,ale to skor bude strach ci som to dobre zajednala a pod.myslienky az do prichodu.
Ale teraz mame Turecko a viem,ze je o vsetko postarane,takze sa len tesime a nemam ziadne blbe myslienky.
@anonym_autor zatial s cestovkou kedze chodim sama s dvoma mladsimi detmi. A napr.tske turecko vyjde viac bez ck..ale chcela by som ist na sardiniu pozerala som to tbez ck tak zbezne ak chcem hotel stravu napoje celodenne nepride mi to nejake lscnejsie alebo ja neviem hladat.
V Europe chodime s deckami, aj bez deti, bez cestovky. Tento rok sa chystame v juni s muzom do Talianska, s detmi do Slovinska. V auguste nas caka Turecko (to ma cez CK) a na par dni este Rakusko.
@anonym_autor My chodime vsade len po vlastnej osi, tak nam to viac vyhovuje. Nie sme hotelove a letoviskove typy. V poslednych rokoch chodime kazde leto do Grecka, syn si to tam oblubil. Vzdy niekde inde.
Cenovo ta to vyjde podobne. My chodime podla toho,ci nas zaujme nieco v cestovke. Mam vybratu oblast a ak sa mi ich ponuky pacia,ideme cez nich. Ak nie,ideme na vlastnu past. Na cestovke sa mi paci,ze sa o nic nemusis starat. Ale nepaci sa mi,ze platis v podstate za 6 dni a oni zajazd predavaju ako 7 dnovy. Napr.uz je vacsina dobrych letov vypredanych. Ostanu ti len poobedne a vecerne lety. Prides na hotel v noci a oni to uz pocitaju ako prvy den.
@anonym_autor My chodime vsade len po vlastnej osi, tak nam to viac vyhovuje. Nie sme hotelove a letoviskove typy. V poslednych rokoch chodime kazde leto do Grecka, syn si to tam oblubil. Vzdy niekde inde.
@marianarem A do Grecka ako chodite,ked ste letiskove typy? Netusila som,ze ak sa do nejakej krajiny pretrebujeme prepravit,tak sme automaticky hodeny do vreca letiskove typy.
@marianarem A do Grecka ako chodite,ked ste letiskove typy? Netusila som,ze ak sa do nejakej krajiny pretrebujeme prepravit,tak sme automaticky hodeny do vreca letiskove typy.
@marca12 Nie letiskove, pisala som letoviskove. Proste nie su nam sympaticke letoviska s velkymi hotelmi a dovolenkove rezorty. Chodime samozrejme lietadlom.
V rámci Európy chodíme bez cestovky. Ubytko pozeráme cena booking ale pred booknutim pozeráme aj ceny priamo na stránke hotela a 90% bookneme priamo cez hotel. Nechodíme do rezortov, a bookneme len raňajky. Tento rok v "v rámci konsolidácie 😂," resp určenia priorít sme sa rozhodli k moru neísť.
My chodime iba cez CK. Ja nemam bunky ani kapacitu, aby som vsetko riesila sama… nam to vyhovuhe takto… a nie sme vobec zatvoreni iba v rezorte. Nikto nas tam nezamkne. Bezne chodime mimo rezort. Mame radi Grecko a Turecko…
Z SK (to samozrejme bez cestovky) mame radi Liptov napr., Oravu, Tatry (Nizke aj Vysoke)
Vecna debata, s CK ci bez CK 🙂 My chodime bez CK, vyjde to lacnejsie a mam presne co chcem, letim kedy chcem, lezim na lehatku ktorom chcem chodim sa najest kam chcem a kedy chcem plus co asi najviac ocenujem nemam okolo seba dalsich dvesto slovakov ktory isli na tu istu dovolenku 😂
@marca12 Nie letiskove, pisala som letoviskove. Proste nie su nam sympaticke letoviska s velkymi hotelmi a dovolenkove rezorty. Chodime samozrejme lietadlom.
@marianarem My si vyberame vzdy mensie hoteli tiez nemame radi preplnene miesta. Ale ano,na vlastnu past mas vacsie moznosti.
Vecna debata, s CK ci bez CK 🙂 My chodime bez CK, vyjde to lacnejsie a mam presne co chcem, letim kedy chcem, lezim na lehatku ktorom chcem chodim sa najest kam chcem a kedy chcem plus co asi najviac ocenujem nemam okolo seba dalsich dvesto slovakov ktory isli na tu istu dovolenku 😂
@anonym_59dbcd ked ides do hotela bez cestovky, tak mozes lezat na hociktorom lehatku a ked si v hoteli s cestovkou, tak nie? Prosim ta, ako to funguje?
@anonym_59dbcd ked ides do hotela bez cestovky, tak mozes lezat na hociktorom lehatku a ked si v hoteli s cestovkou, tak nie? Prosim ta, ako to funguje?
@anonym_fbf4b3 to netvrdim, ak ides do toho isteho hotela tak “lehatkove pravidla” platia rovnako pre ludi ktori prisli s CK aj bez CK. My chodievame do apartmanov, tam mame svoje lehatka ktore si dame kam chceme, ci chceme byt na trave, meter od mora, alebo desat, pri ludoch, dalej od ludi a podobne.
@anonym_fbf4b3 to netvrdim, ak ides do toho isteho hotela tak “lehatkove pravidla” platia rovnako pre ludi ktori prisli s CK aj bez CK. My chodievame do apartmanov, tam mame svoje lehatka ktore si dame kam chceme, ci chceme byt na trave, meter od mora, alebo desat, pri ludoch, dalej od ludi a podobne.
@anonym_59dbcd no neviem v kolkych hoteloch si bola, ale my si teda bezne posuvame lehatka ako potrebujeme. Toto je taka blbost ako vyrok:”byt zatvorena v rezorte”…
@anonym_59dbcd no neviem v kolkych hoteloch si bola, ale my si teda bezne posuvame lehatka ako potrebujeme. Toto je taka blbost ako vyrok:”byt zatvorena v rezorte”…
@anonym_7f817b dakujem za objasnenie, samozrejme existuje mnozstvo hotelov s mnozstvom moznosti, nikto vam vasu radost z takehoto ubytovania neberie

@anonym_autor či sa zmení situácii či nie ideme s deťmi do mesta Héviz