icon

Odvážili by ste sa na dovolenku cez menšiu cestovku?

Dnes o 10:10

Našla som dovolenku cez menšiu cestovku, ktorú veľmi nepoznám.
Nechcem písať názov, lebo ešte nie som rozhodnutá a nechcem nikoho zbytočne riešiť. Cena aj hotel vyzerajú dobre, recenzie nejaké majú, len mám aj tak trochu rešpekt.
Pri veľkej cestovke mám pocit väčšej istoty, aj keď viem, že ani tam nemusí byť všetko ideálne.
Išli ste niekedy cez menšiu cestovku? Bolo to v pohode?

anonym_4c7c87
Dnes o 10:17

@anonym_autor ja celkovo nerozumiem dovolenkam cez cestovky, ale už keby som tak chcela ísť, tak v prvom rade hľadám recenzie a skúsenosti iných, nie? A ak si nenašla, tak ruky preč od takej cestovky

muchotrafka298
Dnes o 10:28

Jedna sa urcite o CK? Lebo je vela mensich cestovnych agentur, ktore predavaju zajazdy velkych CK. Najdi si na danu CK recenzie a tiez si dobre pozri recenczie na ubytovanie, ktore ponukaju.

anonym_7a479c
Dnes o 10:30

Však nirmalne nápis meno cestovky

abbey1
Dnes o 10:37

Určite to je CK?

anonym_d2c69a
Dnes o 10:46

Nesla by som ani cez mensiu ani cez vacsiu CK. Mam rada volnost a nebyt viazana terminom a skupinou ludi.

slavomira236
Dnes o 10:50

To biude agentura

anonym_e6fbb6
Dnes o 11:02

Ja osobne nie…chodime len cez satur, hydrotour, kartago. Ja som bola skepticka aj voci happy travel 🤷‍♀️

anonym_985028
Dnes o 11:03

My zase len cez cestovky,ale celkovo iba z nasho mesta.Teda zajdem tam,poradim sa priamo s predajcom.Povieme co si a ako si to predstavujeme,destinaciu a podla toho vyberieme.Aj ck maju recenzie a lepsi prehlad ako na nete na dane hotely.Aj cenu povieme napr.sme 8mi a chceme sa zmestit do 10tisic,tak sme dlho,predlho hladali z tolkych hotelov az sme povedali tento hotel berieme.Dokonca aj parkovisko v BA bolo v cene zajazdu.Takze sme spokojni,aj nam zavolal ci sme si pokyny vsimli na meily a ci sme uz na ceste.Ako zaujimal sa o nas.A to bolo celkom mile,v decembri ho navstivime opät,a tiez priamo uz s destinaciou ale uz aj s hotelom.Dufam,ze prave ten hotel budu predavat.Inak asi pojdeme do inej,cez ktoru sme uz v tom hoteli boli.

anonym_9caefe
Dnes o 13:50

Vždy, ale ozaj vždy, sa rozhodujem sa základe recenzií. Či idem do hotela, apartmánu, reštaurácie, ....

belllinka
Dnes o 15:11
@anonym_d2c69a

Nesla by som ani cez mensiu ani cez vacsiu CK. Mam rada volnost a nebyt viazana terminom a skupinou ludi.

@anonym_d2c69a Ako a cim si viazana skupinou ludi, ked ides cez cestovku?

anonym_e6fbb6
Dnes o 15:30
@belllinka

@belllinka ved ako v tabore, spolocne na obed, na plaz, k bazenu a o 22:00 veduci zajazdu zaveli vecierku 🤣🤣🤣🤣
Este ju aj v tom rezorte zavru a pustia von na konci pobytu 😁

anonym_d2c69a
Dnes o 15:44
@belllinka

@belllinka terminom odchodu, miestom pobytu... viac krat sa mi stalo, ze som si pobyt predlzila alebo na poslednu chvilu isla v inom case o par hodin bud skor alebo neskor a s CK je to nerealne. Tak isto vyber poistenia, ani zdaleka vsetky CK nemaju vyhodne pre cestujucich, pri leteckej preprave vyber miesta, leteckej spolocnosti, triedy, casu odletu, poctu batozin...

anonym_d2c69a
Dnes o 15:49
@belllinka

@belllinka este dodam ak je to fakultativny vylet nie oddychova dovolenka viem sa zastavit kdekolvek chcem po ceste, kde sa mi nepaci viem kedykolvek odist alebo naopak ked ma nejake miesto zaujme zdrzat sa dlhsie... A tak cez CK by som bola v tom znacne obmedzena, pochybujem, ze cely zajazd by sa mne prisposobil a ja mam rada pri cestovani volnost vyberu kde a ako dlho chcem byt. Viackrat v aute nieco neplanovane ma zaujalo na mape a tam som odbocila alebo kde som mala povodne v plane ist bol prepadak tak som isla inde alebo bolo zle pocasie tak som aktivity uplne zmenila, presunula den odchodu...

anonym_860ef2
Dnes o 16:42
@anonym_e6fbb6

@belllinka ved ako v tabore, spolocne na obed, na plaz, k bazenu a o 22:00 veduci zajazdu zaveli vecierku 🤣🤣🤣🤣
Este ju aj v tom rezorte zavru a pustia von na konci pobytu 😁

@anonym_e6fbb6 to ty si takto bola? lebo to som ešte ani nepočula

anonym_e6fbb6
Dnes o 16:45
@anonym_860ef2

@anonym_e6fbb6 to ty si takto bola? lebo to som ešte ani nepočula

@anonym_860ef2 ironia

anonym_860ef2
Dnes o 16:55
@anonym_e6fbb6

@anonym_860ef2 ironia

@anonym_e6fbb6 lebo ja som bola aj cez ck, hotel ktorý sme chceli bol cez ck lacnejší - nemám rada AI ale ala carte aj raňajky a to nemá každý hotel, ale z dotyčnej ck som videla sprievodcu len na začiatku a tých pár ľudí čo s nami cestovali som tam ani nestretla, tak isto som bola cez ck aj na fakultatívnom zájazde a program sme mali s manželom svoj, ck vybavil hotel a leteckú prepravu, nikomu to nebolo ani čudné