icon

Dovolenka s deťmi: Cestovka alebo po vlastnej osi?

Dnes o 11:44

Ahojte, kam idete tento rok (ak sa nezmení situácia vo svete ) na dovolenku s deťmi? Kľudne sem dajte typy, zahraničie alebo SK.
Je lepšie ísť s cestovkou alebo kúpiť letenky , ubytko cez Booking a všetko riešiť po svojom? Nevide to v konečnom dôsledku cenovo podobne ? Dakujeeeem

anonym_d03461
Dnes o 12:14

@anonym_autor či sa zmení situácii či nie ideme s deťmi do mesta Héviz

anonym_4e8d17
Dnes o 13:12

chodime bez cestovky,vyjde nas to rozhodne vzdy menej.

anonym_8556f3
Dnes o 13:20

@anonym_autor záleží kde, ale viac menej cenovo cestovka a mimo je to podobné
Ešte záleží aké sú deti veľké...či treba požičiavať auto autosedačky sú väčšinou po 60-80€/ks
Cestovka vyrieši všetko za vás, po vlastnej osi musíte všetko riešiť
My chodíme aj aj
Tento rok bez cestovky Chorvátsko/Taliansko a Rhodos ideme cez cestovku

anonym_57148f
Dnes o 13:26

Vzdy chodime bez cestovky a vdaka tomu mozeme ist presne tam, kam chceme a mame dovolenku aku chceme. Nie sme odkazani na to, co ponukaju cestovky. Co sa tyka ceny, tak to nemusi vyjst nutne lacnejsie, ale my to nerobime kvoli cene. A teda aj s uplne malymi detmi sme to takto riesili.

anonym_efdb36
Dnes o 13:32

Vzdy cez ck,ja na toto naozaj nie som.Mozno niekedy to skusim,ale to skor bude strach ci som to dobre zajednala a pod.myslienky az do prichodu.
Ale teraz mame Turecko a viem,ze je o vsetko postarane,takze sa len tesime a nemam ziadne blbe myslienky.

slavomira236
Dnes o 14:44

@anonym_autor zatial s cestovkou kedze chodim sama s dvoma mladsimi detmi. A napr.tske turecko vyjde viac bez ck..ale chcela by som ist na sardiniu pozerala som to tbez ck tak zbezne ak chcem hotel stravu napoje celodenne nepride mi to nejake lscnejsie alebo ja neviem hladat.