Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
baby este ma zaujima, ci mam brat nejaku plachtu , obliecku podusku a tak...do postielky...alebo tam nachystaju...pre maleho
@alienka73
@larmimi my ideme tento rok 1x do Turecka. Kamaratka v cestovke nam, povedala, ze postielka je automaticky, ak je v popise infant...Ked sme boli na Malorke, tak postielka bola prichystana komplet. Malej som pre pocit domova doniesla len obliecku na "mantinel" okolo postielky....
Mate niektora skusenost s Horus Palace, Side, Kumkoy?
baby inac na 6teho su na predpovedi prehanky 😒 ale myslim na to co ste viacere popisali ze to pocasie je tam krajsie ako predpovedaju...
Baby, niektora tu daval link na clanok o dovolenke v Turecku a bolo tam pisane ze je lepsie na zaplatenie viz zobrat dolare nez €. Co beriete? 😕 A beriete len €, ci aj domacu menu? 😕 Ja som doteraz bola v tom ze beriem len € na viza aj na vsetko vlastne, ale nejak ma to zmiatlo. 😀
@alienka73
@zuziq8
viza si zakupite priamo na letisku,zalezi aku menu mate so sebou(eura,ci dolare) a postavite sa do konkretneho okienka,ide to rychlo,raz dva ste vybaveni akurat je lepsie mat presne peniaze na viza aby nebol problem s vydavanim-napr. minuly rok bolo 15 eur na osobu tak na 3 osoby napr. mat presne 45 eur a hotovo,nic strasne
je tu ta kocka co zije v istanbule? ak ano prosim napis nam ake tam je pocasie a ci si mame ozaj brat dazdnik a dlhy rukav 😖
Vezmite si tych Eur radsej viac, lebo podla mna urcite neodolate tym cenam na trhoch za oblecenie, cukroviny, koreniny, teda aspon ja som neodolala :D

@zuzi2 ale musim rict, ze je tam takova spatna komunikace. Dovolat se tam je zazrak a na mail nejak neodepisuji. Ale porad posilaji reklamy 🙂 . Podobne ceny jako ab in den Urlaub ma i holidaycheck. de, mozna tam bude ta komunikace lepsi.