Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.
@luckarisko74 , @avenev prišli vám správy? Lebo mi nič neukazuje,nejako to blbne, odosielala som ich viackrát. Ak neprišlo,tak vám ich dám sem do diskusie,či ako?
ahojte. My už vyberáme dovolenku na leto ako first minute...poradíte my nejaký dobrý hotel? Ideme s detmi 10,6...pozerali sme Kamelia C klub a celkom sa nam pozdáva. Nebol v ňom niekto kto by nám poskytol info... Ďakujem
Ahojte, aj my uz pozerame dovolenku, ale mame velmi narocne poziadavky, tak si idem sem po radu 🙂 hladame piesocnatu plaz, velky areal so zelenou, vlastny aquapark a hlavne slovenakeho animatora pocas leta. Hotel by mal byt pri plazi (ziadne prechadzanie cez cestu) a mal by byt priatelsky k detom. Odporucite nam nieco?
@sandri určite zodpovedá Trendy Aspendos a Trendy Verbena, okrem aquaparku, boli tam iba tobogány. Ale tip top úplne všetko. Zodpovedajú oba hotely aspoň 5*.
@summerlili ďakujem za tip. U nás je aquapark dôležitý, minulý rok sa tam decká fakt vybláznili. Zvažujem Turan Prince Residence, Eftalia Splash Resort alebo zase (už po tretí raz) Club Calimera Serra Palace 🙂
Zdravím, chceli by sme ísť a dovolenku do Turecka. Problém je nájsť si ubytovanie, keďže máme deti vo veku 14 (ročník 2005) a 12, ponúkajú nám málo hotelov, máme strop 3000€.
Ide o Club Calimera Serra Palace - tam ale čítam tento rok zlé recenzie na pláž - ide o kamienky a vymytý piesok a že tam je dosť špina. Chceli sme pieskovú pláž, na ktoré sme zvyknutí a tak sa bojíme aj, že by to nebolo dobré, keďže syn sa dosť blázni v mori a aby sa neoškrel o tie kamienky.
Eftalia Splash Resort - tam sme tohotoročné recenzie našli len negatívne, a vzdialenosť od pláže nás tiež odrádza.
Ak by ste nám vedeli poradiť z vlastných skúseností, boli by sme radi. Viem, že za málo peňazí sa nedá vyskakovať, ale pre nás je to dosť a doteraz sme boli len v BG a za oveľa menej €, chceli sme lepšie služby a krajšiu pláž :(.
Ďakujem.
@rozala111 boli sme club calimera.cistota nebola uplne ze nie,avsak zazili sme aj cistejsie.ale uplne zle to nebolo.a ani tie kamienky,stacilo dat topanky.piesocna plax=zakalena voda pri vstupe.cize niekedy nie su kamienky na skodu.jedlo v pohode.len po vstupe je o chvilu vyssia voda.co sa tyka bazenov-vela a perfektne
ahojte, vie mi niekto prosím poradiť overený CISTY hotel 2xdospely+ 2 deti (12,9) tetmin jul, august do cca 3500, max.4000€
@lenkael ahoj my ideme tiez tento rok do lonicera kedy idete? Uz ste tam boli ?
@luckarisko74 este sme neboli. Odporucila nam ti p.v cestovke aj recenzie su dobre tak sme sa sali nahovorit. Aj ked ten transfer ma trosku strasi...ideme 10.7. na 12 dni z ke. Vy kedy?

@bibih nurofen, paralen, biogaia, ocuflash, to je taky úplný zaklad