Dovolenka - Tunis 2013
Ahojte.ospravedlnujem sa ak uz je tu taka tema,nenasla som. Chysta sa niekto do tunisu? Kam? Aj s detmi? Nasa ma 3roky a chystame sa v lete. Uvitam skusenosti🙂 Dakujem
@slivka3 kvôli špine ste neboli mimo hotel ? To bola taká špina ? Že sa nedalo chodiť po uliciach ? Je to Tunis ,tak sa s tým počíta. Ja som momentálne v Tunise a v pohode chodíme aj mimo hotel , špina je taká ako je na Tunis normálne ,nie taká ,že sa nedá chodiť po vonku. Ty napíšeš ,že špina a odradis tým kopec ľudí čo tam nikdy neboli.
@bombonka Tak ja som bola v Tunise po prvý krát a veru prekvapilo nás to, aké to tam mimo hotel je.
A prečo by niekoho malo odradiť to,že som napísala,že tam bola špina,keď to je pravda?Každého dovolenkára podľa mňa zaujíma hlavne hotel,služby,pláž a to bolo ok,mimo hotel,kto nechce nemusí,my sme nechceli tak sme nechodili.A mňa ta špina neodradila,ak bude možnosť,tak sa tam ešte určite vrátim,lebo hotel,služby a more boli fakt na úrovni.
@adinam No tak to asi ťažko,ja žijem v meste,kde je našťastie čisto,aj keď určite nie luxus.
@adinam
@bombonka Ako ja to už nemienim riešiť,špina bola a čo,každého vec,či pôjde vonku mimo hotel,či nie,mi sme neboli,nechceli,naše rozhodnutie,ale veľa ľudí od nás z hotela bolo a prežilo,aj tu špinu a zas boli tam aj štvrte fakt krásne porobené,čisté,záležalo kam kto chcel ísť,špina bola hlavne v ich domovských štvrtiach.
@tinasc ja len take somariny ako magnetky detom pre ucitelky na koniec roka,ramik na fotku, a take velke keramicke tavy nad krb 🙂 A jasne ze chlapom futbalove dresy, prvy som kupila v hoteli za 30 dinarov 😠 a potom dalsie v obchode kusok od hotela za 20 dinarov 🙂
@bombonka
@adinam ja si tiez myslim ze zalezi od toho kam ides a podla toho je asi aj to prostredie zaspinene. Hotel fakt cistucky, nikde ani papierik, az na tie slahnute ohorsky z cigariet po plazi, ale za to by som ruky dolamala dovolenkarom 😠 My sme prisli do hotela vecer, takze sme von nevideli. Ked som vysla prvy krat z hotela, tak ma to fakt dost sokovalo. Ale zase ta spina bola vacsinou len popri chodniku a napr. pri nasom hoteli v zahrade kde asi niekde bol hotel. Inak ked sme boli v lunaparku tak tam bol poriadok. Myslim ze aj v mestach je na uliciach poriadok, aspon takych kde chodia turisti. Ale aj napriek tomu by ma tiez neodradilo ist tam opat. Ved som citala dost recenzii, pisalo sa tam ze je tam bordl mimo hotela. Kto nechce fakt nemusi ist z hotela mimo kedze tam ma vsetko. A kto ide, tak tu spinu prezije 🙂 Ja byvam na Spisi kde je tych ciganov dost, ale nastastie ziadna osada na okoli nie je, takze ako to tam vypada som videla iba z telky. No a teraz nieco podobne v Tunise 😀
@zuzana612,my ideme do Tuniska už tretíkrát,tak veľmi dobre viem,ako to tam vyzerá.Máme pochodené aj výlety,videli sme celú krajinu a ja som si ani raz nepovedala-že kvôli špine nejdem...Sú tam krásne miesta/napr.výlet na Saharu/.Boli sme na dovolenke aj v Slovenskom raji-to zas bola pre mňa väčšia hrôza,ako Tunisko.Omnoho viac som bála chodiť tade,ako po Tunisku...Len som chcela poukázať nato,že všade je aj chudoba,aj bohatstvo.A u nás tiež 😉 .Však jasné,že každého vec,ako si prežije dovolenku,vyslovila som svoj názor,to je všetko. 😉 Nám sa to tam páči,krásne pláže,teplučké more a hlavne kvôli tomu tam ideme 🙂
@adinam ale ved nam sa tam tiez velmi pacilo, len ma zarazilo ze aspon v okoli hotelov a tam kde chodia turisti by si mohli dat trosku zalezat na tom ako to tam vypada 🙂 Ale kludne by som tam isla este raz az napriek tomu. Ako si pisala more, plaze, pocasie super, aj ked my sme mali par dni more spinave. ale to bolo vplyvom pocasia 🙂
@tinasc povedal nam o tom delegat. Da sa tam ist aj pesi, asi 45 minut po plazi, ale to by sme nemohli mat kocik 🙂 Ale tak vas by tam taxik zaviezol myslim ze aj za 5 dinarov tam a 5 naspat, ak neprsvihnete deviatu hodinu vecer 🙂
Ahojte-boli ste niektorá v hotel Safa?ďakujem za info 🙂
Ahojte...jaj ako vam zavidim... My tento rok mame babo tak len na slovensku,ale o rok dviham kotvy a smer tunisko🙂
Aj mňa by zaujimali recenzie na hotel Safa,o 2 tyždne tam letíme
@zuzana612 ahoj, prave pozeram, ze ideme do vasho hotela 🙂 len sa chcem opytat na ubytko, ci to bolo ok, a tiez, nevies mi poradit, kupim niekde v hoteli napr. plienky? a ako s osuskami na plaz? brali ste z domu alebo boli k dispozicii uteraky aj osusky? diki moooooc za odpovede.... ideme v auguste a uz zacinam mat obavy, ze na co sme sa to dali s rocnym synom.....
@zuzkapatrik kedy idete do Thalassa sousse?
@tinasc v auguste 18 alebo 19 teho 😉 a vy?
@zuzkapatrik my ideme 8.8. 🙂
@brmbo
@nikita72 ahojte, ja som bola v safe 2 roky dozadu, bolo perfektne. ale zalezi od toho co ocakavas. je to jednoduchy hotel ale mali sme tam vsetko co sme potrebovali, je priamo na plazi (treba prejst len cez cestu). Pokial si tam idete oddychnut, uzit slniecko a more tak je to fajn, pokial idete vyhladavat chyby tak budete stale na nieco hundrat 🙂 ak by ste chceli nieco konkretne pytajte sa 🙂
boli sme vlani aj predvlani v Bulharsku a tento rok sme chceli ísť do Turecka a prehovorila nás v cestovke na Tunis, 12dní last minute nás vyšlo ako vlani 8dní v Bulharsku first minute a tiež menej ako tento rok last minute 8dní Turecko. Po zlej skúsenosti z Egyptom, kde sa na nás aj dolegátka s cestovky vykašľala som sa Tunisu zo začiatku bránia a oproti Egyptu teraz sme mali deti ale nenachádzam slov pri porovnaní na percentá all inclusive Bulharsko 40-50% a all inclusive Tunis 200%, to sa nedá porovnať, služby, strava 1**** keby sa dalo v piatok sme prišli domov takoperiem a zbalím bez debaty kufre a ideme hneď spať

@tinasc My sme neboli vôbec mimo hotel kvôli tej špine.
Nakupovali sme v obchode vedľa bazénov,super chlapík,vždy sme sa dohodli na polovičnej cene a v eurách,aj dres som u neho kúpila o plovicu lacnejšie ako zuzka v obchode mimo hotela,ale musíš zjednávať a vždy sme kupovali viac veci naraz,nie že jednú a každú chvíľu,sme sa s rodičmi a deťmi dohodli,obzreli a naraz kupovali.
Ja tiež neviem dobre anglicky,len pár slovíčok a v pohode som sa dorozumela.