icon

Dovolenka v Paphose. Pridajte skúsenosti a tipy na ubytovanie

Dnes o 16:43

Zdravím. Premýšľam nad dovolenkou v Paphose- Cyprus. Je tu jejkto kto bol a podelí sa o svoje skúsenosti? Aké tam je more kde si vyberat ubytko kde naopak nie? Budem vďačná za každú radu. Idem bez cestovky 😊

danielka242
Dnes o 17:00

@anonym_autor my sme boli 2021, najviac sa mi páčilo v blue lagoon tam bolo úžasne síce deky boli na skalách ale more dokonale teple a v ňom bol piesok až ďaleko ďaleko do mora, treba si požičať auto na letisku a pobehať okolité pláže, všetky sú krásne ja by som sa tam hneď vrátila

anonym_979597
Dnes o 17:35

Idme do Pafosu teraz v juli na 14 dni. 🙂

nikoleta999
Dnes o 17:51

My sme boli 2x v Ascos Coral beach, prístupo do mora 0 bodov - ináč okolie fájn všetko pekné aj bazén, ale strava v hoteli veľmi slabá, potom sme boli v Leonardo Cypria Bay a tam to už bolo lepšie, ale vychytali sme, že deň predtým vymienali vodu v bazéne, lebo sa ľudia sťažovali, že bola moc teplá, tak my sme ju mali ľadovú až predposledný deň sa tam dalo okúpať ... Ináč strava fajn, veľké priestory, ale rozdelené akoby na ľavé a pravé krídlo a tá istá strava aj tam aj tam, ale ináč hneď vedľa hotela zástavka a priamo do centra. Prístup do mora cez kamene potom už v pohode. Teraz ideme skúsiť Ayia Napa vraj oveľa lepšie, tak uvidíme 🙂