Dovolenka v Albánsku autom: Pridajte tipy na pláže a ubytovanie
Dievcata cestovatelky. Rozmyslame s muzom zeby sme toto leto predsa len sli k moru aj s detmi (15r, 13r., 7r.) Rozmyslame nad Albanskom. Prosim poradte. Tie ktore cestujete casto vela a mate skusenosti aj s Albanskom. Kam by sa dalo ? Kam ist na aku plaz ? Kde hladat ubytko ? Rozpocet nemame velky. Ale tak aspon na 7 dni keby sme mohli, hoci do nejakeho apartmanu a prestravujeme sa vo vlastnej rezii :/ Nuz ale my sa inak asi k moru nedostaneme. Na ziadne allincl. letecky nemame.
@anonym_autor last minute cez cestovku vás vyjde menej ako takáto dovolenka autom a ešte ku tomu do Albánska. My sme dvaja išli do Albánska autom na 10 dní a nechali sme za všetko okolo 3000€. Teraz som videla last minúte Turecko 300€ osoba.
@anonym_14cb1e kde si videla Turecko za 300?
@anonym_14cb1e kde si videla Turecko za 300?
@anonym_e2fa94 invia, tak týždeň dozadu. Odlet hneď o deň. My sme tak boli v Egypte, 5*, odkedy o deň 450€ osoba 😄, ale to bolo minulý rok
Inak navigácia mi ukazuje 17 hodín a + teda prestávky, kolóny, takže rátajte tak dva dni na cestu tam a dva dni naspäť 🙂
Aspoň orientačne do akej ceny na osobu by ste sa chceli zmestiť? Odkiaľ ste?
Bežne mi vyhadzuje last minute ponuky aj pod 500 eur /osoba letecky s all incl. - odlety do druhého dňa. Auto si viete bez problémov požičať na mieste a behať kam chcete.
Tie last minuty su, ale pre 5 ludi bude problem. Aspon co som vyskusala kliknut. Na vasom mieste by som isla do Chorvatska cez booking. Je to blizsie a mozete sa stravovat sami ako doma. More sa bude detom pacit, ak ine nezazili.

@anonym_autor last minute cez cestovku vás vyjde menej ako takáto dovolenka autom a ešte ku tomu do Albánska. My sme dvaja išli do Albánska autom na 10 dní a nechali sme za všetko okolo 3000€. Teraz som videla last minúte Turecko 300€ osoba.