icon

Dovolenka v Taliansku: Kam ísť autom a čo zažiť?

diaszoky
Dnes o 05:57

Odporucte tie, ktore ste tak boli destianciu, aj kolko ste minuli. Ci ste si varili alebo uprednostnili hotel? Vdaka

anonym_773986
Dnes o 06:11

Toskansko. Je na tebe, ci uprednostnis malu izbu v hoteli a servis, alebo vacsi apartman cez booking a varite si, alebo restika. Alebo na striedacku.

anonym_5326ea
Dnes o 06:20

@diaszoky podla toho co primarne na tej dovolenke chces robit. kupat sa v mori ci chodit po pamiatkach. aky mas budget. ja si prednostne vyberam hotely s ranajkami, pretoze rada chodim ochutnavat miestne jedla do roznych restauracii a nemam rada ked som nejako limitovana casom, od kedy do kedy je vecera ci obed. zazit tam je aj na niekolko dovoleniek, zalezi od tvojich preferencii a ako daleko si ochotna tym autom ist. Verona, Florencia, San Marino, Rim... ak nie daleko a primarne k moru, tak sever Talianska a pozriet Benatky, Padova. a kazdy minie tolko kolko ma budget. Priemer na noc izbu s ranajkami pre 2 mas od 100e vyssie. Pizza, lasagne, cestoviny cca 10-15 eur, zavisi od restauracie, samozrejme aj viac. varit si v Taliansku, za mna nikdy.

elenka.k
Dnes o 06:25

@diaszoky Bibione, večere - paráda žurky,
síce pri mori hlava na hlave....

anonym_6717fb
Dnes o 06:28

@diaszoky máš obmedzený rozpočet? Bibione pred 3r apartmán pre 5osob, z toho jedno malé dieťa, občas sme si varili občas šli niekam, ak sme boli po výlete unavený tak donáška 1800€

amel
Dnes o 06:28

Suma sa napisat neda,ved záleží od programu,preferencií.
Hotel s ranajkami prip.ransjky hravo zvladnete na úbytku.Varit?Neblázni....my sme 5,večera v restauracii 150+.K jedlu objednáš drink dezertik....da sa najesť i lacnejšie,ale v Taliansku?Ved tam ideš i kvoli neskutocnej kuchyni!
Cize v preklade-prejedli sme majland,ale stalo to za to

anonym_fad0ca
Dnes o 06:42

Varit na dovolenke? To potom nie je dovolenka. Mam stat pri hrncoch, to je rozdiel oproti domu 0. Akurat doma nie je more.

elenka.k
Dnes o 06:59
@anonym_fad0ca

Varit na dovolenke? To potom nie je dovolenka. Mam stat pri hrncoch, to je rozdiel oproti domu 0. Akurat doma nie je more.

@anonym_fad0ca 😀 pravdu máš,
my pravidelne, chodíme / popri dovče inde k moru / na jedno obľúbené miesto v Chorvátsku a je to vlastne chata s kuchynkou, ak boli deti menšie - sem tam som varila síce iba raňajky - párky, praženicu ... potom sme jedli pri mori a večer do reštiky. A teraz keď sú deti väčšie tak raňajky prespia - a rovno pri mori sa nejedia a je to pohoda 😉 my si dáme ráno na pokoji kávu .....