Dovolenka v Taliansku: Kam ísť autom a čo zažiť?
Odporucte tie, ktore ste tak boli destianciu, aj kolko ste minuli. Ci ste si varili alebo uprednostnili hotel? Vdaka
@diaszoky podla toho co primarne na tej dovolenke chces robit. kupat sa v mori ci chodit po pamiatkach. aky mas budget. ja si prednostne vyberam hotely s ranajkami, pretoze rada chodim ochutnavat miestne jedla do roznych restauracii a nemam rada ked som nejako limitovana casom, od kedy do kedy je vecera ci obed. zazit tam je aj na niekolko dovoleniek, zalezi od tvojich preferencii a ako daleko si ochotna tym autom ist. Verona, Florencia, San Marino, Rim... ak nie daleko a primarne k moru, tak sever Talianska a pozriet Benatky, Padova. a kazdy minie tolko kolko ma budget. Priemer na noc izbu s ranajkami pre 2 mas od 100e vyssie. Pizza, lasagne, cestoviny cca 10-15 eur, zavisi od restauracie, samozrejme aj viac. varit si v Taliansku, za mna nikdy.
@diaszoky máš obmedzený rozpočet? Bibione pred 3r apartmán pre 5osob, z toho jedno malé dieťa, občas sme si varili občas šli niekam, ak sme boli po výlete unavený tak donáška 1800€
Suma sa napisat neda,ved záleží od programu,preferencií.
Hotel s ranajkami prip.ransjky hravo zvladnete na úbytku.Varit?Neblázni....my sme 5,večera v restauracii 150+.K jedlu objednáš drink dezertik....da sa najesť i lacnejšie,ale v Taliansku?Ved tam ideš i kvoli neskutocnej kuchyni!
Cize v preklade-prejedli sme majland,ale stalo to za to
Varit na dovolenke? To potom nie je dovolenka. Mam stat pri hrncoch, to je rozdiel oproti domu 0. Akurat doma nie je more.
Varit na dovolenke? To potom nie je dovolenka. Mam stat pri hrncoch, to je rozdiel oproti domu 0. Akurat doma nie je more.
@anonym_fad0ca 😀 pravdu máš,
my pravidelne, chodíme / popri dovče inde k moru / na jedno obľúbené miesto v Chorvátsku a je to vlastne chata s kuchynkou, ak boli deti menšie - sem tam som varila síce iba raňajky - párky, praženicu ... potom sme jedli pri mori a večer do reštiky. A teraz keď sú deti väčšie tak raňajky prespia - a rovno pri mori sa nejedia a je to pohoda 😉 my si dáme ráno na pokoji kávu .....

Toskansko. Je na tebe, ci uprednostnis malu izbu v hoteli a servis, alebo vacsi apartman cez booking a varite si, alebo restika. Alebo na striedacku.