Dovolenka v Tropei v hlavnej sezóne: Skúsenosti a tipy
Ahojte, bol niekto na dovolenke v Tropei počas hlavnej sezóny v júli alebo auguste? Zaujímajú ma vaše dojmy z tohto mesta práve v takomto rušnom období, nakoľko sa tam chystáme 🙂 vopred ďakujem za odpovede
Boli sme v auguste, po Ferragosto, na hoteli sme boli len my a sami Taliani, bolo to super, velmi autenticke.
Urcite si urobte vylet na Siciliu a druhy na Volcano-Lipari-Stromboli, ked tam budete.
Veľmi pekné, u mňa bodovala architektúra, úžasná zmrzlina a káva. No na môj vkus príliš teplo a príliš veľa ľudí.
my sme boli koncom juna, to more v tom zalive je zazitok, ale priprav sa na velke mnozstvo ludi
My sme boli v júni. More teplé, ľudí ešte v pohode. V júli na začiatku bude ešte v pohode, ale v auguste by som nešla a už vôbec nie cez ferragosto
August sme boli bolo neskutočne super teplé more. A krásne.. No drahšie!
@nadijaeren super ! Chodili ste na pláž priamo v tropei? Platili ste si lehátka alebo sú pláže verejné ?
my sme boli koncom juna, to more v tom zalive je zazitok, ale priprav sa na velke mnozstvo ludi
@zobaka s množstvom ľudí počítam, ideme v polovici júla. Chodili ste na verejné pláže alebo ste si platili ? 🙂
@zobaka s množstvom ľudí počítam, ideme v polovici júla. Chodili ste na verejné pláže alebo ste si platili ? 🙂
@anonym_autor my sme byvali asi 10 minut autom odtial v inej casti Kalabrie, kde sme mali sukromnu plaz patriacu k rezortu, ta najvychytenejsia plaz v Tropei, co mas vsade fotky na internete je verejna, zdarma

August sme boli bolo neskutočne super teplé more. A krásne.. No drahšie!