Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
leukoplasty este by som dodala 🙂 a fenistil gel, nejake spreje al. krem na hmyz
@strihalka dakujem za zoznam,to ja som ta prosila aby si to napisala seme,este raz dakujem.... 🙂 po dovci ked sa vratite napis ako bolo,ake bolo pocasicko,ako mala zniesla let..ja sa toho obavam pri nasej malej...a este jedna vec- ten kinedril davas malej?on ma aky ucinok?pokial ja viem tak kinedril je na cestovanie aby clovek nemal nevolno od zaludka....ale pocula som ze deti aj tlmi ,uspava.co je na tom pravdy?
@januska191
@kdittel baby a vas nazor na kinedril?je na predpis ci?tym ze letime az vecer o 8.40 tak si myslim ze mala bude ospala aj bez kinedrilu
@januska191 kedy odchadzate?
@haslerka27 my odchadzame v nedelu rano o 3.30. Ale kinedryl davat urcite nebudem. Ako dieta som to neznasala a verim, ze deti si uziju lietadlo a vsetko okolo toho. Ked budu unavene sami si pospia...
@januska191 tiez som nazoru ze kinedril netreba,spolieham na to ze mala si pospi😉stastny let a uzite si dovolenku
@haslerka27 na predpis neni, je volne predajny, lekartnice rikala ze je az od 2rokov, ale ze male mam dat 1/4 a v pohode...ano je to na nevolnosti od zaludka pri cestovani a aj to aj uspava🙂
Jooj baby my letime 3.45.....hroza ☹ Jedina sanca, ze nam maly bude ako tak spat...ach jaj tie lety. A bojim sa tiez, ze nas hned neubytuju a budeme tam s nim strasit na recepcii.
@zuuzka my zatial tiez mame odlet o 4h a tiez mam obavy ako aj ty,vtedy papkava no mlieko mu moc nechcem dat lebo on vrackia aj v aute keby pil mlieko,ake asi mu dam roztek alebo volaco mu urobim a nakrmim ho v lietadle,snad to dobre zvladne...uz som takto cestovala a izbu nam dali az o 13h...uvidime co bude.
@erinka123 Fu, no aj my sme mali minuly rok podobny let, ale to bol mensi a v podstate mu bolo jedno, kde je. Tiez sme cakali asi dve hodiny na ubytovanie. No len teraz prideme okolo deviatej do hotela a ak nas neubytuju bude to narocne taki unaveni a "pokrceni" fungovat. Nas maly uz v noci nepapa, az rano medzi 6-7 mliecko, tak to mu vezmem do lietadla. Ja mam vzd najvacsi stres z cesty ☹ Ale co sa deti tyka, asi viac stresujeme my rodicia a oni to zvladnu uplne v pohode 🙂 A ako ste zvladali to cakanie na ubytovanie?
@zuuzka nam zobrali kufre,prezliekli sme sa v takej miestnosti,to som si zobrala len plavky a tričko a išli sme sa naranajkovat ešte pred tym a boli sme pri mori dali nam aj uteraky,a tam sme si na lehatku troška pospali,potom po obede som isla na recepciu a nam dali izbu o niečo skor ostatny ešte čakali,priebežne sa chodievajte pytat či je už izba vaša volna,a oni daju ked vidia dieťa aj skor,no ja som zvedava ako to bude teraz ked mam maleho ma 8 mesiacov,ale ked tam drobec spusti tie jeho jedy a pišťaky tak neviem či sa im to bude chcieť počuvať 😀 inak idem do toho isteho hotela uz som v nom raz bola a mame tam byt uz od cca 9hod ...
@januska191 prosim ta len na to nechod prve dni, ale skor az ku koncu, lebo potom je ta pokozka taka jemna a moze hrozit, ze sa lahsie spalis.
ono je to taky parny kupel spojeny s masazou na takom teplom kameni. urobia ti piling, penovu masaz a potom este relaxacnu masaz.
inak je to fajn ale musia to vediet urobit.
@januska191 aj my letíme v nedelu o 3,30 ráno
este, ze nechodim cez cestovky, take casy ze dovi. no ale aspon ste od rana pri mori 🙂
@erinka123 Tak asi to tak nejako urobime. Nachystam si niekde navrch plavky a kremy,aby som ich rychlo v kufri nasla. No aj my sme boli minuly rok na Cypre, maly mal 6 mesiacov, a tiez nas skor ubytovali prave kvoli nemu. Tak snad este nebudu uplne plne hotely a nebudeme dlho cakat. Aj nas maly je kriklun, tak bude zabava 🙂
Ahojte, nejde náhodou niekto Turecko Limak Lara ... my ideme 22.6. 😉
@nivi
@januska191 he he, aj my sme uvazovali ze si neco take uzijeme....ale tak peeling brr to nechcem, pracne se oplatim, vyhodim nehorazne prach za slunicko a oni mi to potom osoupu peelingem😀 tomu se rika biznis 😀
babenky chcem sa spytat, ak budem potrebovat vysavac na odsavanie soplov, je velky problem sa k nemu v hoteli dostat? ake mate skusenosti? ako ste riesili sople u deti? nechce sa mi kvoli dovolenke kupovat drahu odsavacku na baterky...
Lietate na dovolenky aj s koalou alebo firo tourom? Lebo na koalu som čítala velmi vela zlých recenzii,ze maju zaplatené v hoteloch tie najlacnejšie izby.na firo tour neviem nic nájsť a prave od nich sa nam páči jeden hotel.inak pozerame skor hydrotour a Satur,s tými su ludia spokojní.pisem sem po dlhšej dobe a chcem sa opýtať ci náhodou nebol niekto v Turecku v hoteli venosa beach resort and spa v didime???ma ho teraz hydrotour v ponuke a zvazujeme ho.dakujem
@hori v hoteloch maju len tie velikanske vysavače aspon len take som videla,a pochybujem že by ti ho požičali ,totižto upratovačky nerozumeju moc a vysvetlovat na recepcii by sa my nechcelo....mam kupenu uplne obyčajnu taku modru s dvomi hadičkami a tu nosim aj v kočiku v pripade nudze kdyby neco 😉 s tou odsavaš s ustami.
@tinka76 my ideme 21.6 ale do alanye
@haslerka27 myslim, ze nie je na predpis, ale skor doporucujem cocculine, je to homeopaticky liek a neuspava. Ja osobne s nim mam velmi dobre skusenosti
@luciana157 ideme s koalou..fuha nestras!!
kde si to cetla?
@luciana157 firo je uplne v pohode, nemusis sa bat 🙂😉
@luciana157 cez firo chodi moja kamaratka,ona je spokojna 😉 s koalou mal zle skusenosti moj braško 😒 a ja chodim cez hydrotour,satur,hechter,kartago mam s nimi len dobre skusenosti 😉
@strihalka ja som si davala do googlu take ze ..... nazory na slovenske cestovky, nazory na ck koala a mna to hodilo na take stranky kde si ludia pisali o dovolenkach a pisali tam dost ze cez koalu si nezajednavat ani chorvatsko lebo nakupuju tie najlacnejsie a najhorsie izby,ze preto maju lepsie ceny.a ze u nich je vzdy si treba odobrat jednu hviezdicku z hotela,tak ja som si to preto s koalou rozmyslela.ale vy mozno budete mat dobru skusenost,nechcem ta vystrasit🙂napis potom ako ste dopadli ci vsetko ok.
@strihalka bolo to nieco ako ,,dovolenkove forum,, sa mi zda

@nivi ahoj, ja som sa Ta chcela este spytat, co znamenaju tie turecke kupele, co to vlastne je... Mozno by som vyskusala, ked deti budu spat 😵