icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

janka15janka
2. jún 2013

@lenka0610 My sme tam boli minuly rok 2.5. a bolo velmi dobre. Pocasie akurat. Ani horucavy ani chladno akurat. Samozrejme vzdy bolo min. 30 stupnov. Myslim ze sa nemusis bat.

nelly3
2. jún 2013

@katka.sa
my sme tam boli dva roky dozadu sural resort 😉

maria200981
2. jún 2013

akurat su v Turecku dost velke nepokoje..tak verim ze to nebude mat vplyv na vase dovolnky...respektivne verim ze skoncia skor ako sa tam vyberiete:(

katulienkagi
2. jún 2013

my sme sa vrátili včera z Turecka, bolo úplne super, o nepokojoch sme sa dozvedeli až na SR. Nemá to vôbec vplyv na prímorské letoviská..

katinka71
2. jún 2013

@katka.sa ano mozete platit eurom,my sme nemali nic zamenene

katka.sa
2. jún 2013

@nelly3 ako bolo?

matahary25
2. jún 2013

@katulienkagi
@katulienkagi a kde ste boli konkretne

katulienkagi
2. jún 2013

boli sme v Alanyi, v hotely Holiday Garden Resort..

nelly3
2. jún 2013

@katka.sa
dobre, strava vyborna, ta je vzdy v turecku super, animacie vecer, ubytko, vsetko oki. spravna volba 😵

katka.sa
2. jún 2013

@nelly3 super tak som rada že mám info z prvej ruky 🙂 čas odletu máme páradny, počasie by malo byť tiež fajn, zbalená už takmer som 😀 tak snád nebudu žiadne komplikácie 😎 😎

nivi
2. jún 2013

@katka.sa ano da sa platit eurami. nasi boli v Sural resorte a pacilo sa tak peknu dovolenku 🙂

nivi
2. jún 2013

@majush dobre vam hovoria. je tam pekne vKemery ale plaze urcite niesu pre male deti.
odporucam skor Side pre deti, pripadne Belek. aj Lara ma fajn plaze ale ja Laru nejak moc nemusim.

nivi
2. jún 2013

@majush este ma tak napadlo, ze mozno skusit zapad Turecka Didim. ale to je tiez tak dve hodky od Izmiru cize nic :D
Radsej juh tym padom.

vikinka2012
2. jún 2013

mamicky prosim poradte mi 😉 chceme ist opat do Turecka no mam 21 mesacnu dcerku a ano je divoska 🙂 poradte hotel kde je naozaj pre deti toho dostatocne a v prijatelnej cene 🙂 Dakujeeem 🙂

pralinkaaa
2. jún 2013

ahojte koľko vas tak cca vychadza dovo v turecku?

lenka0610
3. jún 2013

@katulienkagi ja sa chystam teraz 5.6. do alanye hotel grand kaptan ...ake tam bolo pocasie? da sa opalovat? lebo sledujem pocasie a tak ale 26/27 stupnov tam ma byt...a bolo aj zamracene pocas dovolenky?

luciana157
3. jún 2013

ahojte maminky,mate niekto skusenost s tym ake byva pocasie v juni v didime?ci tam nie je moc veterno,ci to nie je zla oblast,ake su tam plaze? lebo side,kemer poznam ale didim nie.alebo dokonca nebol uz niekto z vas konkretne v hoteli venosa beach resort and spa hotel v didim altinkum?stale sa nad tymto hotelom rozhodujeme len cesta z letiska trva cca 2 hodiny tak to ma tiez trosku odradza☹

pralinkaaa
3. jún 2013

@pralinkaaa resp. som asi skôr chcela vedieť dá sa zohnať dobrá dovo v turecku do 500e/osoba? poradíte pls?

adinam
3. jún 2013

ahoj @nivi,vidím,že sa vyznáš,pracuješ v CK? 🙂 Tento rok sme dlho premýšľali kam sa vybrať.Zvolili sme egejskú riviéru,oblasť Kusadasi-letíme začiatkom septembra.Aké tam býva počasie na kúpanie?Boli sme v Už v Side,tiež začiatkom septembra-bol tam riadny hic až 40stupňov 😕 ,ale dalo sa.Máme radi teplé more,tak sa trochu obávam,či to bola správna voľba...Každopádne by sme si radi pozreli aj nejaké pamiatky.Hodíš mi prosím nejaké tipy na výlety?A v Kusadasi je nejaké delfinárium?Ďakujem Ti vopred.Môžeš mi to napísať do IP,nech si uložím info 😉 Do septembra je ďaleko.

nivi
3. jún 2013

@adinam poslate 🙂

adinam
3. jún 2013

@nivi,ďakujem,ukladám si 🙂 ,za 15 dní stihneme toho určite dosť.

adinam
3. jún 2013

@pralinkaaa,skús pozrieť CK Kartago,majú veľký výber hotelov,aj na LM.Do 500eur,ak myslíš aj s príplatkami,sa Ťažko vojdeš.Asi len hotely,ktoré nebudú vhodné pre rodiny s deťmi.Nepíšeš konkrétne,kedy a na koľko.ALE-pri výbere sleduj:
dĺžku transfera/máš malé deti/
vstup do mora/aby bol pozvoľný,žiadne pláty ani kamene/
pieskové pláže
aspoň 4*
Aj na www.invia.sk,tam nájdeš všetky cestovky+každý hotel má aj hodnotenia od klientov.Pomôže Ti to v orientácii 😉

pralinkaaa
3. jún 2013

@adinam dakujem. áno aj s príplatkami mám namysli. som nevedela že Turecko je tak drahe som myslela že to je práve lacné 😝

majush
3. jún 2013

@pralinkaaa pozeraj rakúske cestovky, do 550 € zoženieš v pohode, je to vrátane poplatkov ale bez vstupných víz a poistenia. pozeraj cez verne. sk alebo malyprinc. sk

pralinkaaa
3. jún 2013

@majush dakujem!

pralinkaaa
3. jún 2013

@pralinkaaa ešte sa spýtam dostala som sa na reisen.sk a ozaj je tam toho, ja som nikdy cez rakusku nešla je to ok? iba takto objednam a zaplatim cez net a leti sa z viedne tam prideme a nejak sa najdeme?
a v neposlednom rade - kde by ste mi doporučili v turecku, kt. časť? /bola som pri alanyi kusok kedysi tam sa mi moc nepačilo a hrozny vstup do mora-../

mita9
3. jún 2013

@majush to by aj mna zaujimalo ako to prebieha co napisala @pralinkaaa

tin007
3. jún 2013

@pralinkaaa my sme boli za menej ako 500 eur/osoba 11 dni koncom aprila, teraz bude vsetko urcite drahsie, ale nejaky ultra last minute by mohol byt cenovo ok.

pralinkaaa
3. jún 2013

@tin007 a kde? hladam aspon lokalitu na aku sa zamerat.

tin007
3. jún 2013

@pralinkaaa boli sme v hoteli Le Jardin, pri Kemeri, isli sme cez verne.sk aktualne su ceny taketo: http://www.verne.sk/hotel/turecko/le-jardin-res...
Zadaj si na lavej strane udaje od kedy do kedy chcete ist, na ako dlho, daj tam deti a pripadne uroven hotela, aku ste ochotni akceptovat a hladaj. treba vzdy overit ponuku, lebo velakrat je pri LM zlava aj 40-50%