Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
akurat su v Turecku dost velke nepokoje..tak verim ze to nebude mat vplyv na vase dovolnky...respektivne verim ze skoncia skor ako sa tam vyberiete:(
my sme sa vrátili včera z Turecka, bolo úplne super, o nepokojoch sme sa dozvedeli až na SR. Nemá to vôbec vplyv na prímorské letoviská..
@katulienkagi
@katulienkagi a kde ste boli konkretne
boli sme v Alanyi, v hotely Holiday Garden Resort..
mamicky prosim poradte mi 😉 chceme ist opat do Turecka no mam 21 mesacnu dcerku a ano je divoska 🙂 poradte hotel kde je naozaj pre deti toho dostatocne a v prijatelnej cene 🙂 Dakujeeem 🙂
ahojte koľko vas tak cca vychadza dovo v turecku?
@katulienkagi ja sa chystam teraz 5.6. do alanye hotel grand kaptan ...ake tam bolo pocasie? da sa opalovat? lebo sledujem pocasie a tak ale 26/27 stupnov tam ma byt...a bolo aj zamracene pocas dovolenky?
ahojte maminky,mate niekto skusenost s tym ake byva pocasie v juni v didime?ci tam nie je moc veterno,ci to nie je zla oblast,ake su tam plaze? lebo side,kemer poznam ale didim nie.alebo dokonca nebol uz niekto z vas konkretne v hoteli venosa beach resort and spa hotel v didim altinkum?stale sa nad tymto hotelom rozhodujeme len cesta z letiska trva cca 2 hodiny tak to ma tiez trosku odradza☹
@pralinkaaa resp. som asi skôr chcela vedieť dá sa zohnať dobrá dovo v turecku do 500e/osoba? poradíte pls?
ahoj @nivi,vidím,že sa vyznáš,pracuješ v CK? 🙂 Tento rok sme dlho premýšľali kam sa vybrať.Zvolili sme egejskú riviéru,oblasť Kusadasi-letíme začiatkom septembra.Aké tam býva počasie na kúpanie?Boli sme v Už v Side,tiež začiatkom septembra-bol tam riadny hic až 40stupňov 😕 ,ale dalo sa.Máme radi teplé more,tak sa trochu obávam,či to bola správna voľba...Každopádne by sme si radi pozreli aj nejaké pamiatky.Hodíš mi prosím nejaké tipy na výlety?A v Kusadasi je nejaké delfinárium?Ďakujem Ti vopred.Môžeš mi to napísať do IP,nech si uložím info 😉 Do septembra je ďaleko.
@pralinkaaa,skús pozrieť CK Kartago,majú veľký výber hotelov,aj na LM.Do 500eur,ak myslíš aj s príplatkami,sa Ťažko vojdeš.Asi len hotely,ktoré nebudú vhodné pre rodiny s deťmi.Nepíšeš konkrétne,kedy a na koľko.ALE-pri výbere sleduj:
dĺžku transfera/máš malé deti/
vstup do mora/aby bol pozvoľný,žiadne pláty ani kamene/
pieskové pláže
aspoň 4*
Aj na www.invia.sk,tam nájdeš všetky cestovky+každý hotel má aj hodnotenia od klientov.Pomôže Ti to v orientácii 😉
@adinam dakujem. áno aj s príplatkami mám namysli. som nevedela že Turecko je tak drahe som myslela že to je práve lacné 😝
@pralinkaaa pozeraj rakúske cestovky, do 550 € zoženieš v pohode, je to vrátane poplatkov ale bez vstupných víz a poistenia. pozeraj cez verne. sk alebo malyprinc. sk
@majush dakujem!
@pralinkaaa ešte sa spýtam dostala som sa na reisen.sk a ozaj je tam toho, ja som nikdy cez rakusku nešla je to ok? iba takto objednam a zaplatim cez net a leti sa z viedne tam prideme a nejak sa najdeme?
a v neposlednom rade - kde by ste mi doporučili v turecku, kt. časť? /bola som pri alanyi kusok kedysi tam sa mi moc nepačilo a hrozny vstup do mora-../
@majush to by aj mna zaujimalo ako to prebieha co napisala @pralinkaaa
@pralinkaaa my sme boli za menej ako 500 eur/osoba 11 dni koncom aprila, teraz bude vsetko urcite drahsie, ale nejaky ultra last minute by mohol byt cenovo ok.
@tin007 a kde? hladam aspon lokalitu na aku sa zamerat.
@pralinkaaa boli sme v hoteli Le Jardin, pri Kemeri, isli sme cez verne.sk aktualne su ceny taketo: http://www.verne.sk/hotel/turecko/le-jardin-res...
Zadaj si na lavej strane udaje od kedy do kedy chcete ist, na ako dlho, daj tam deti a pripadne uroven hotela, aku ste ochotni akceptovat a hladaj. treba vzdy overit ponuku, lebo velakrat je pri LM zlava aj 40-50%

@lenka0610 My sme tam boli minuly rok 2.5. a bolo velmi dobre. Pocasie akurat. Ani horucavy ani chladno akurat. Samozrejme vzdy bolo min. 30 stupnov. Myslim ze sa nemusis bat.