Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@danulkaja1 Kamelya world, Kumkoy beach and spa a teraz naposledy Kirman belazure
@natalyi transfer tusim tak do hodky bol..uz si presne nepamätám ale ubehlo to rychlo🙂
Nejake obchody yam su ale urcite sa ti oplati mimo hotela , chodia okolo tie dolmuse tak za pár supov vas odvezú kamkolvek😉 my sme chodili en kusok od hotela taky maly bazar bol ale viem ze chodievali ludia aj do centra ak chceli väčší vyber .
@natalyi Aj my 🙂 Ideme 24.6., lebo termín 27.6. bol už začiatkom januára plný. A vy ?
@silviaaa21 jeej super, my ideme 20.6. takže sa tam stretneme 🙂 vidím že máš jedno dieťa.. koľko ma rokov? ja mám 5 ročného chlapca
@natalyi Malý bude mať v marci 2 roky. Tak super , snáď sa tam stretneme, potom sa budeme musieť dohodnúť 🙂
@natalyi Raz sme boli a ja som bola velmi sklamaná. Hlavne z pláže a mora. Boli sme v Alanyi, tak kvôli tomu som pozerala ine oblasti a hlavne naozaj pieskové pláže. Pôvodne sme mali ísť do Beleku - Papillon Belvil, ale ten bol už vypredaný a cez rakušanov bol o moc drahší , tak sme vybrali Kamelyu. Rozmýšľala som aj nad Selin, ale Fulya je tak v strede, tak sme objednali tú. Ale podľa recenzií by to malo byť super 🙂
Kocky.bai lara v Lare?koniec juna?s kym sa tam vidime?
A tie co ste boli.ako ste boli spokojne?
My sme minuly rok boli v Titanicu v Lare a bolo to super,tak som zvedava na tento komplex.
Jeej....no tak sa teším 🙂 ty mas aké velke deti....dufam ze ta moja desať mesačná to zvladne.... 😀

@stankabal jooj ale to mi vyslo cez 3000 eur,dvaja dospeli a 3 a 7 rocne deti,musela by som pohlaat cez ine cestovky ale uz som z toho hladania taka ustata