Existujú v Grécku rezorty s tureckými službami?
Ahojte,
mam otazku: existuje v Grecku hotel/rezort, ktory ma porovnatelne sluzby ako hotely v Turecku? V TR sa nam paci, ale chceli by sme krajsie more 😁
Cena tak cca 5000€ na 7-10 noci pre 4 kusy (deti 6 a 13).
Je to vobec realne?
Iba cez CK (odlet pokojne aj z Viedne-sme z Ba).
Potesil by konkretny nazov rezortu.
Dakujem 🙂
Je to sice stale Turecko, ale Egejska riviera. Bola som aj na Tureckej, ale ta Egejska sa mi pacila ovela viac, bolo to viac europske, pripominalo mi to Grecko. Sluzby pritom turecke. Nebolo ani chladne more, ako som sa obavala, bolo pekne, ciste, plus pamiatky, historia. Ved Izmir bol kedysi grecky.
@la_dolce_vita dakujem. Pozriem aj Egejsku, ale ta velmi nelaka…
Je to sice stale Turecko, ale Egejska riviera. Bola som aj na Tureckej, ale ta Egejska sa mi pacila ovela viac, bolo to viac europske, pripominalo mi to Grecko. Sluzby pritom turecke. Nebolo ani chladne more, ako som sa obavala, bolo pekne, ciste, plus pamiatky, historia. Ved Izmir bol kedysi grecky.
@la_dolce_vita ano tam je pekne, tiez som tam bola na dovolenke. Asi by som isla az v priebehu leta, koniec jula a neskor aby sa viac vyhriala voda. Turecko a Grecko su velmi podobne kultury, hudba, jedlo, styl viac menej rovnake. Akurat all inclusive v Grecku su niekedy drahsie aj ked nie lepsie ale porovnatelne. Ja som bola v skvelom hoteli na Rodose, ale nebol vhodny pre deti, len pre dospelych.
Hlavne nezabudnite pri leteckych dovolenkach tento rok, ze europe dochadza letecke palivo a vojna v Irane este stale trva. Aby vam nezrusili let a hotel prepadne ...
@la_dolce_vita ano tam je pekne, tiez som tam bola na dovolenke. Asi by som isla az v priebehu leta, koniec jula a neskor aby sa viac vyhriala voda. Turecko a Grecko su velmi podobne kultury, hudba, jedlo, styl viac menej rovnake. Akurat all inclusive v Grecku su niekedy drahsie aj ked nie lepsie ale porovnatelne. Ja som bola v skvelom hoteli na Rodose, ale nebol vhodny pre deti, len pre dospelych.
@anonym_d74099 suhlasim, ja uz sa do Turecka nechystam, ale toto bol taky kompromis. Muz bol spokojny, ja mam radsej Grecko. Na Rhodose som bola 2x a tu odporucam Pegasos vo Faliraki, co sa tyka sluzieb, ale more si uz nepamatam ake presne bolo. Celkovo je drahsie Grecko, ale krajsie.
Hlavne nezabudnite pri leteckych dovolenkach tento rok, ze europe dochadza letecke palivo a vojna v Irane este stale trva. Aby vam nezrusili let a hotel prepadne ...
@anonym_6f11d2 skor ocakavam priplatok navyse za palivo.
@anonym_d74099 suhlasim, ja uz sa do Turecka nechystam, ale toto bol taky kompromis. Muz bol spokojny, ja mam radsej Grecko. Na Rhodose som bola 2x a tu odporucam Pegasos vo Faliraki, co sa tyka sluzieb, ale more si uz nepamatam ake presne bolo. Celkovo je drahsie Grecko, ale krajsie.
@la_dolce_vita my sme boli 2 roky po sebe v TR. Vsetko bolo za nas Ok, ale to more, no turecke (boli sme v Lare). Predtym sme boli na severnom cypre, tam sa nam pacilo, aj more. Ale to je na samote u lesa a na to nie vzdy mame chut 😁
A este predtym na chalkidiky, tam bolo vsetko super. Ale tie sluzby, no nie zle. Ale tak v tomto nas turecko rozmaznalo. a teraz nemyslim, ze 300 druhov zakuzkov, z ktorych 298 nejedlych alebo chutia rovnako 😂. Skor take, ze je restauracia aj na plazi, resp.vonku, napr.pizza. Bohuzial mam nejedakov, cize musim sa snazit vyberat dovolenku aj tak, aby aspon nieco malo zjedli 🤷♀️
Cize hladam hladam. Bez ck som zatial odvahu nenabrala, ale ani nemam na to cas a kapacitu…
@anonym_6f11d2 existuje poistenie. A ak zrusi nieco cestovka, tak peniaze neprepadnu…
Ono kazdy rok je nieco 🤷♀️
Zakyntos Laganas, dlhé pieskové pobrežie s hotelmi a reštauráciami popri pláži, krásne more
v grecku nieje pekne more. otras, piesok kusok a potom ostre kamene a chaluhy, smrad z vod. strasne nieco, do grecka uz nikdy viac.
v grecku nieje pekne more. otras, piesok kusok a potom ostre kamene a chaluhy, smrad z vod. strasne nieco, do grecka uz nikdy viac.
@anonym_b6c63b boli sme 4x a nikdy sme toto nemali. Ale Grécko nie je len jedna destinácia, Grécko sú aj ostrovy a cyprus6
@anonym_b6c63b boli sme 4x a nikdy sme toto nemali. Ale Grécko nie je len jedna destinácia, Grécko sú aj ostrovy a cyprus6
@cacianka my sme boli raz a uz nikdy, vaze hnus. aj uroven hotelov, aj strava. a ten smrad vsade, a hadzat papier do smetiaka po utreni zadku. fuj..
@anonym_b6c63b ktore miesto konkretne? Nikdy som nezazila, co opisujes, ved Grecko je velka krajina.
@anonym_b6c63b ktore miesto konkretne? Nikdy som nezazila, co opisujes, ved Grecko je velka krajina.
@la_dolce_vita nezazila si hadzanie spinavych toaletakov do smetiaka a ten tam smrdi cely den? .. toto bolo na Rhodese. Faliraki
@anonym_b6c63b my sme boli na chalkidiky a more bolo krasne. Strava tiez ok, ano na TR sluzby sa nechytali. Ale ziaden smrad sme nikde necitili. Kde si bola v Grecku?
Zakyntos Laganas, dlhé pieskové pobrežie s hotelmi a reštauráciami popri pláži, krásne more
@alenka58 pozriem, dakujem
@cacianka my sme boli raz a uz nikdy, vaze hnus. aj uroven hotelov, aj strava. a ten smrad vsade, a hadzat papier do smetiaka po utreni zadku. fuj..
@anonym_b6c63b Kde by si odporúčala ty? Lebo Chorvátsko a Grécko sú na tom s čistotou vody úplne inde - oveľa lepšie oproti napr. tureckej riviére..
@anonym_b6c63b Kde by si odporúčala ty? Lebo Chorvátsko a Grécko sú na tom s čistotou vody úplne inde - oveľa lepšie oproti napr. tureckej riviére..
@anonym_d03e37 urcite maldiv a zanzibar v zime a v lete oman a dubaj .
@anonym_d03e37 urcite maldiv a zanzibar v zime a v lete oman a dubaj .
@anonym_b6c63b maldivy áno, zanzibar mňa sklamal po hygienickej stránke, omán stačil raz aj dubaj
@anonym_b6c63b to si bola v nejakej lacnej destinácii
@alenka58 pozriem, dakujem
@anonym_autor Tam som bola, mozem odporucit. V auguste sa liahnu korytnacky, my sme boli aj na takom vylete lodou ich pozorovat. Urcite odporucam aj Blue caves, je to tiez vylet, lodou sa plavite v jaskyniach, priezracne more. Vylet na najznamejsiu plaz Navagio, alebo lodou okolo ostrova. Je tam aj akvapark. Plaze su pekne, pieskove. Je pravda, ze papier sa nesmie hadzat do WC lebo su tam velmi uzke trubky, takze ano, treba to do kosa ale to chodia kazdy den upratovat. Pre nas divné ale tam to tak funguje. Hlavne mesto Laganas je velmi rusne, bary, diskoteky, restauracie.
@anonym_autor teraz som si všimla že chceš ísť len s CK, skús osloviť Palmtour je CA, zadaj tvoje podmienky a oni ti pošlu destinácie s tvojimi podmienkami a badgetom, budú tam uvedené aj primo pri desinácii CK ktorá to ponúka, moja suseda takto chodí cez nich a je spokojná, nič ťa to nezaväzuje kým nepodpíšeš zmluvu