icon

Hotel na romantiku

13. sep 2021

Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť nejaký super hotel, kde je wellness a fajn dobrá romantika? Chceme ísť s mužom, nie sme ockovani. Dakujem za rady 🙂

princess59
•
13. sep 2021

Najlepší wellness má podľa mňa Permon. Ale s ostatným neporadím.

brumbrumbrum
•
13. sep 2021

Fuuu to už si treba odsledovať skrz covid mapu 😅 ale popravde mňa osobne do wellnessov nikto nedostane, ani sauna, ani vírivka ani bazén, lebo keď si spomeniem,ako s robila v jednom nemenovanom hoteli, a ako sa tam čistil wellness 🙈🤣 ale nejdem kaziť idilku :( vážne, to že bol jeden na prd, neznamená,že budú aj iné.
Skús napríklad Grandhotel Praha, alebo Kempinski,sú to lepšie hotely,takže aj tie služby by mali byť lepšie

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
evaachesa
•
13. sep 2021

Odporúčam hotel Partizán. Zatiaľ najlepší wellness aký sme s mužom zažili.
@brumbrumbrum môžeš napísať o aký ide? Nech sa mu oblúkom vyhneme 😅

autor
•
13. sep 2021

Permon som pozerala a zaujal ma veľmi. Dakujem za typy idem pozrieť tie ďalšie hotely 🙂

number19
•
13. sep 2021

@brumbrumbrum Ved povedz meno.

merrysa
•
Autor odpoveď zmazal
•
ivkazba
•
13. sep 2021

Zochova chata je hotel bez detí, takže pre pár ideálne. A potom spomínaný Grandhotel Praha alebo Kempinski High Tatras.

autor
•
13. sep 2021

@ivkazba Dakujem

number19
•
13. sep 2021

My sme boli pred Koronou na Hotely Patria Strbske Pleso (vynovene Spa v zime super atmosfera) a este ma napadli Kaskady pri Zvolene (ale to bolo pred cca 4 rokmi?).

bluemoon24
•
13. sep 2021

Hotel Permon má podle mě nejlepší wellness na Slovenku, můžete si zakoupit i romantický pobyt, zarezervovat koupel v kádích, partnerské masáže, pro mě je to nejlepší hotel ❤️ ale je třeba myslet na to, že je to rodinný hotel, který má spoustu pokojů a do wellness můžou i děti, sice už zakázali vstup neubytovaných hostů do wellness, ale stále je tam spousta lidí.
Velmi dobré wellness a pouze pro dospělé má Tri Studnicky v Demanovske doline, ale nevím, jestli už mají otevřeno pro jednotlivce.

katulienocka999
•
13. sep 2021

My sme boli v Permone v zime ked sme boli este dvaja a mega, úžasný welness pre dvoch 😊

zooeynka
•
13. sep 2021

...alebo druzba v demanovskej doline. Ale od dnes su uz oranzovi. Strava, wellness, okolie....moc fajn. je to rovno pri lanovke na chopok

simca06022011
•
13. sep 2021

mne sa strasne pacil grand hotel v Tatrach, ale napr. ten Permon vychvaluju wellness velmi 🙂 Ale mne sa to naviac paci v zime, v snehu. Vila Marina je krasna tiez pri strbskom plese, ale tam nie je wellness (ona patri k hotelu vedla, tam je welness ale teda ja som tam nebola) - ale zase hned vedla Kempinski so vsetkym a krasny vyhlad.

betty_image
•
13. sep 2021

Oponice, apartmán Mária Terézia, majú top wellnes aj reštauráciu 🙂

stanislavicenka
•
13. sep 2021

Ja iba podotknem, ze pre mba hotel na romantiku je taky, kde nepocujem za stenou kazdy suchot.
Takze ak mate aj take tipy, sem s nimi☺️

matus7030
•
27. sep 2021

Hotel Permon, Partizán, Lomnica, Panorama

jankaruzova
•
1. okt 2021
Používateľ jankaruzova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankaruzova.

Ja môžem veľmi odporučiť hotel Zochova chata, strašne sa nám tam páčilo a chceme tam ísť aj nabudúci rok. Ubytovanie, prostredie proste všetko topka 🙂 My sme sa ubytovali v apartmáne Komfort v ktorom sa nám veľmi páčilo. https://www.hotelzochovachata.sk/apartman-komfort-dvojlozko/