jankaruzova
Používateľ jankaruzova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankaruzova.
jankaruzova
4. apr 2023

Ahoj 🙂 podľa mňa skvelá práca na doma môže byť robenie úradných alebo technických prekladov ako táto firma https://www.specta.sk/preklady/technicke-preklady/. Ja sa tomu popri práci trocha venujem a určite sa to dá robiť aj na full time ak si to budeš vedieť sama zariadiť.

jankaruzova
4. apr 2023

Zdravím 🙂 Rada by som sa opýtala ako dlho sa tomu venujete, pretože zháňam fotenie na jeden firemný event a jedinú firmu, ktorú som doteraz našla a páčila sa mi je https://mlv.sk/eventovy-fotograf/.

jankaruzova
autor
28. feb 2023

@martul dakujem krasne 🙂 zivnost potrebujeme mat obidvaja?

jankaruzova
autor
27. feb 2023

Zdravím 🙂 S manželom už dlšie rozmýšľame o otvorení rodinnej firmy podobnej ako https://mlv.sk/, ale chceme sa zamerať primárne na eventové fotenie. Obidvaja sa venujeme fotografovaniu už naozaj dlho a radi by sme si založili spoločnú firmu. Už dlšie nad tým uvažujeme. Máte nejaké tipy alebo rady ako začať? Budem rada za každý tip.

jankaruzova
26. feb 2023

Ak vlakom tak by som určite odporúčila Vieden 😉 ta je veľmi nádherná.

A čo sa darčeku týka... Ja som minulý rok dala partnerovi taký troška netradičnejší darček, ale za to si ho veľmi pochvaľoval🙂 Keďže sa venuje marketingu a podobným veciam kúpila som mu takýto zaujímavý kurz https://skillmea.sk/online-kurzy/branding-budovanie-uspesnej-znacky. Ak sa nájde niekto koho by to zaujimalo, určite pozrite.
Len to sem prihadzujem ako celkom fajn tip na darček ;)

jankaruzova
31. jan 2023

My s manželom sme tiež rozmýšlali nad nejakým tepovačom a vysávačom 2v1, ale nič sa nám neosvedčilo. Čo by som tiež radšej odporučila je tepovacia služba, ktorá spraví robotu oveľa lepšie. My sme úplnou náhodou narazili na firmu https://jovitep.sk/ a doteraz sme s nimi veľmi spokojný. Môžem len odporúčať 😉

jankaruzova
2. jan 2023

Náš syn má tiež podobný vek a viem aké to vie byť náročné 😃 Nášho ale najviac bavia skladačky, ktoré kupujeme cez tento obchod https://www.kidmania.sk/. Majú tam super výber pre akékoľvek ročné dieťatko a tento eshop určite odporúčam. S manželom rozmýšľame, že mu kúpime najbližšie nejaké puzzle, keďže si myslím, že aj to by ho celkom chytilo.

jankaruzova
17. nov 2022

My sme s manželom objednávali nášmu malému z jedného eshopu https://www.kidmania.sk/ 🙂 Kúpili sme mu puzzle a veľmi sa potešil, keďže ho to naozaj baví stavať. Skús pozrieť aj tu, majú skvelý výber aj pre dievčatká.

jankaruzova
autor
17. nov 2022

Zdravím🙂 Rada by som sa vás opýtala či nemáte náhodou niekto skúsenosť s firmou https://mlv.sk/eventovy-fotograf/ ? Potrebovala by som objednať fotenie na jeden firemný event, ktorý zachvílu organizujeme a táto firma mi prišla zatiaľ celkom fajn.

jankaruzova
30. okt 2022

Ja jednoznačne odporúčam tento eshop https://www.kidmania.sk/ . Objednávala som už odtiaľ párkrát a naozaj som bola zatiaľ veľmi spokojná🙂 Majú super výber pre deti v rôznych vekoch

jankaruzova
14. jan 2022

Podla mna idealny darcek pre par je nejaky vikendovy pobyt v prirode na nejakej chate alebo v hoteli. My sme nedávno s priatelom navštívili jeden očarujúci hotel neďaleko Bratislavy 🙂 volá sa Hotel Zochova chata a neviem si ho vynachváliť, určite každému odporúčam pozrieť https://www.hotelzochovachata.sk/wellness-balicky/ 👍

jankaruzova
14. jan 2022

Síce to není na východnom Slovensku, ale za mna to je jednoznačne hotel zochova chata. 👍 urcite odporucam kazdemu, máju pestrý výber pobytov https://www.hotelzochovachata.sk/pobyty/ za mna fakt topka 🙂

jankaruzova
1. okt 2021

Ja si myslim, že sa určite oplatí. V parndorfe sa vždy niečo nájde za super cenu. Ja som si tam minule kúpila zimnú bundu, ktorá bola v zľave a strašne je prijemná na nosenie v chladnom počasí.

jankaruzova
1. okt 2021

Myslim si, že v Alze by ich mali mat. Ja som ich minule pozerala ale nie som si ista či ich ešte majú.

jankaruzova
1. okt 2021

Ja osobne používam na úzkosť tento liek https://www.joalis.sk/e-shop/emocie-stresy-psychosomatika/anxinex/. Musím povedať, že mi to celkom pomáha pri úzkostiach čiže celkom odporúčam.

V diskusii: Neurol na úzkosť
jankaruzova
1. okt 2021

určite nájdeš aj lacné. my sme kupovali jeden pred asi 2 rokmi a naozaj sa nám to oplatilo.

jankaruzova
1. okt 2021

Ja práve čítam román Slepý dážď. Nie som si istá či to je úplne na ten štýl, ale kniha má naozaj strašne dobrý dej.

jankaruzova
1. okt 2021

Ja môžem veľmi odporučiť hotel Zochova chata, strašne sa nám tam páčilo a chceme tam ísť aj nabudúci rok. Ubytovanie, prostredie proste všetko topka 🙂 My sme sa ubytovali v apartmáne Komfort v ktorom sa nám veľmi páčilo. https://www.hotelzochovachata.sk/apartman-komfort-dvojlozko/

V diskusii: Hotel na romantiku