Inšpirácie na netradičnú letnú dovolenku s rodinou
Ahojte, mame 3.5 rocne dieta a na konci augusta by sme chceli niekam vyrazit (autom) ale nelaka nas velmi klasicka dovolenka pri mori. Mame skor radi prírodu, cykloturistiku, nie moc horucavy, kupat v mori sa vyslovene nepotrebujeme. Myslite ze je dobry napad ist sever Polska? Pripadne ak mate nejake konkretne tipy rada si necham poradit🙂
Výborné je aj Korutánsko v Rakúsku, skús pozrieť veľký cyklookruh - Korutánsky jazerný okruh. Parádne cyklotrasy prepojené s jazerami, krásne pešie túry, ubytovanie.. Je to dolné Rakúsko na hranici s Talianskom..Úžasné niečo..
Ahoj, pozri cyklotrasu aj okolo Bodensee (rakusko, nemecko, svajciarsko), chodi vyletna lod, ktora stoji v mesteckach - vies nastupis s bicyklom a urobit si cyklovylet.
My tiez nie sme zrovna typy, ktore sa potrebuju smazit v teple na plazi, takze za mna urcite Alpy. Korutansko, Juzne Tirolsko alebo Slovinsko. V Slovinsku to mate napr. z Bledu kusok k moru, takze to stihnete aj hory, aj more.
boli sme aj sev. Polska (Wladyslawowo, Hel) aj Korutansko… ak porovnam, Korutansko urcite odporucam viac…
Veď dovolenky si nádherné aj u nás na Slovensku. Máme toľko možností..a za mňa Zakopané,Rakúsko....naozaj je milión možnosti ak sú peniaze dá sa ísť hocikde.
Ja by som išla aj na sever Poľska k moru, alebo Slovinsko.. Alebo keď už niečo iné, čo tak plavba loďou? 🙂
Boli sme presne s 4,5 ročným synom .a boja to super dovolenka .keď pozrieš pod lupou dovolenka v poľsku .určite nájdeš aj moje staré príspevky aj s fotkami aj s tipmi na pekné miesta

Tam je ale veľmi studené more, to sa moc nevykúpete. Skôr by som išla do Talianska na Dolomity (turistika, cykloturistika, krásna príroda) a potom to spojila niekde s kúpaním na dva dni pri mori. A máte všetko aj hory aj kúpanie.