Je Gruzínsko bezpečná destinácia s malým dieťaťom?
Ahojte, poprosim LEN tie, ktore ste boli realne v Gruzinsku, prip tam zijete- je bezpecne ist s pol rocnym dietatom do Kutaisi a okolia? Dostala som letenky este k Vianociam, kde darujuci nedomyslel ze budem mat vtedy 7 mesacne dieta, resp si myslel ze sak moze ostat doma uz bude velke (nerieste 😂) a otazka teda, ak pojdem len s dietatom, pozeram ze wellness hotely su fajn ceny, ze ked tak si oddyvhnem od domacnosti a max nejaka priroda (prenajom auta, nie ich transfery) prip dajte tipy kde sa da dostat s krpcom v pohode, co sa oplati vidiet
@zoja6913 ahoj, ja som nebola, ale tiez zvazujem navstevu kutaisi, tak sa sem vopcham. Podla AI je gruzinsko mimo separatistickych uzemi vo vseobecnosti bezpecna krajina 🤷
@lindusss2016 ano len povedzme si na rovinu, cim vychodnejsie tym menej rozvinute alebo ako to nazvat 🙂 zato by som chcela realne skusenosti s malym bejbi prip s detmi 🙂
@lindusss2016 ano len povedzme si na rovinu, cim vychodnejsie tym menej rozvinute alebo ako to nazvat 🙂 zato by som chcela realne skusenosti s malym bejbi prip s detmi 🙂
@zoja6913 Kamaratka bola na 2 tyzdne v Gruzinsku. Vacsinu casu byvali v Batumi. Boli tam s tromi malymi detmi a je tam ozaj pekne.
@zoja6913 viem, ako to myslis. Len mozno su to iba nase predstavy, ako co sa tyka Gruzinska ozaj netusim, ale niektore tie ...stany su fakt neskutocne rozvinute krajiny napr.

@zoja6913 ahoj, ja som nebola, ale tiez zvazujem navstevu kutaisi, tak sa sem vopcham. Podla AI je gruzinsko mimo separatistickych uzemi vo vseobecnosti bezpecna krajina 🤷