icon

K moru letecky s dieťaťom 2011

kiwinka
5. apr 2011

Ahojte maminy, tatinovia 🙂
minuly rok sme boli na Rhodose s 5 mesacnou dcerkou, bolo skvelo. tento rok 2011 chceme ist zas k moru letecky.najlepsie zaciatkom sezony ked este nie je az tak horuco.Nevieme vybrat destinaciu, favoritmi su vsak Grecko, Turecko, Spanielsko. POradme si navzajom 😀 !

baxo
7. jún 2011

cafte baby, prosim vas potrebujem radu. Ake mate skusenosti so stravou pre krpca (2roky) v Turecku a Grecku. Chcem ist na allinclusive pobyt a neviem coho sa vystrihat, co nejest, nepit. Dakujem pekny den

andreaju
9. jún 2011

Ahojte,my sme boli s 22mesacnou malickou na Kanarskych-Grand Canaria Maspalomas,vrelo odporucam,ak by mal niekto zaujem poslem info aj foto.
😎

dominka11
9. jún 2011

ahojte, neboli ste niektorá na zakyntose?

maggie2
9. jún 2011

@dominka11 Nooo, tak po Zakynthose pokukujem aj ja. Lákajú ma našincami a turistami menej exponované destinácie. Ale ešte som tam nebola. Kefalonia by mohla byť tiež zaujímavá

dominka11
11. jún 2011

@maggie2 no ved hadam sa nam podarí tento rok 😉 ja by som ale radšej mala ubytko v sukromí ako niekde v jednej izbe v hoteli, neviem si to moc dobre s malym predstavit...

dominka11
11. jún 2011

@baxo myslím, že 2-ročný už bude moct jest skoro normalne jedla, akurat v turecku davat pozor na vodu...

jaaty
15. jún 2011

baxo, s dcérkou sme boli v Egypte keď mala presne dva roky a zo stravou žiaden problém nebol. Vždy si niečo na jedenie našla a to veru ona žiaden jedák nie je 😠 . V Turecku by to mala byť tiež pohoda - ideme tento rok /Hanka má 4). Dať pozor akurát na vodu, my sme mali všade na chodbách k dispozííci tie klasické "stroje" na vodu známe aj u nás. Minulý rok sme v Grécku kupovali balenú vodu- to sme nemal all inclusive.

jasterica
15. jún 2011

ahojte 🙂 nasa oblubena destinacia je turecko...tento rok tam poletime aj s nasou vytuzenou dcerkou,ale predsa len mam malu dusicku...ina klima,pomery,ci to ok zvladneme...ale dufam,ze hej...🙂
ked sme boli s mm sami,boli sme v turecku /rok 2008/blizko side v iberotel serra palace-odporucam,potom sme o rok nato boli pri manavgate v hoteli selge beach resort /tiez parada🙂/,minuly rok som uz ako tehula bola s mm /mal tam pracovnu cestu/v beleku /hotel papillon zeugma...takze turecko poznam vcelku oki,aj tie pomery tam,vsetko bolo vzdy tip-top,uzasne,skvele,nemozem krive slovo povedat...
ale pre mna je teraz pohoda a zdravie dcerky prvorade,preto mam aj taku mensiu obavu,aby sme vsetko absolvovali bez akejkolvek ujmy...malinka bude mat v auguste /vtedy mame dovcu planovanu/9.5 mesiaca...stravu jej budem brat balenu z domu,vodicku kupime tam cisto balenu-detsku-kojenecku,beriem aj cestovny sterilizator...
ja som malinku nedala ockovat napr.proti rotavirusom,mame len zakladne ockovanie...pevne verim,ze budeme fit...

lara75
16. jún 2011

@jasterica ahoj, čítam tvôj príspevok a možno by si mi vedela poradiť, dá sa v Turecku kúpiť balenú dojčenskú vodu v obchodoch? Chystáme sa tam tiež na dovču a neviem ako vyrieším problém s vodou pre malú, doma totiž pije Lucku, díky za odpoveď 🙂

jespera
24. jún 2011

Zdravim Vas vsetky odvazne maminy,,,ja som normalne hotova z toho ako sa nebojite s takymi mini drobcami ist k moru - lietadlo, nebojite sa zaspavania, ake mlieko im tam davate - pokial uz nepiju umele? ako vyvarate flase - pokial ste na hoteli, co im davate jest...hotel - ziadne hrnce, varice..ja si pripadam ako fakt z rise divov, ja strasne chcem zobrat malu k moru - ale sa velmi bojim .

aaangella
24. jún 2011

@jespera ahoj ja som bola s malou 7 krat pri mory minuly rok sme boli 5 krat a teraz uz dva a za tyzden odchadzame na 3 tyzdne keby som mohla tak sa tam rada prestahujem my chodime do chorvatska moja je na umelom mlieku ale uz iba 1 denne a tam u nich je vsetko dostat ako u nas od jogurtov az po mlieko aj plienky proste vsetko vobec sa toho netreba bat my si to uzivame a cesta je tiez super chodime na noc a celu noc prespi zobudi sa az tam takze odporucam

katarina7777
24. jún 2011

@jespera my sme boli s nasim 8 mesacnym leom v dubaji a vsetko super zvladol... teda lepsie povedane dovcu si vyslovene uzival.... cestovania s detmi sa netreba vobec bat pokial samozrejme nejdes do nejakej zaostalej krajiny 😉

jespera
24. jún 2011

@aaangella tak vy ste fakt akcni, a ubytovani ste kde na sukromi - pripravujes jedlo ty? ci hotelvky?

aaangella
24. jún 2011

@jespera
@jespera myy sme vv prenaajatom dommceku takkze varmie si

jespera
25. jún 2011

A ako riesite ubytovanie: teraz mam na mysli hotel : jedna izba:: date dieta spat a vy co ? ste na balkone 2 hodiny....? alebo vecer..date o deviatej spat a co dalej?? Moja slecinka spi uz pol roka oddelene - kvoli tomu ze som suchla paplonom a hned bola hore......

jespera
25. jún 2011

@katarina7777
ako riesite ubytovanie: teraz mam na mysli hotel : jedna izba:: date dieta spat a vy co ? ste na balkone 2 hodiny....? alebo vecer..date o deviatej spat a co dalej?? Moja slecinka spi uz pol roka oddelene - kvoli tomu ze som suchla paplonom a hned bola hore......

katarina7777
25. jún 2011

@jespera my sme mali velku izbu na prizemi s terasou, maly mi zaspal v izbe a my sme boli vonku na terase, ver mi ze po celom dni budes vecer dost unavena, lebo s malym dietatom nebudes lezat na lehatku cely den 😉 cize nam to vyhovovalo do polnoci sa neflakat... a ked nie tak skus nechat maleho zaspat v kociku a mozte sa s nim flakat aj neskoro vecer, tak to tu v taliansku robia vsetci turisti... nas ale v kociku vecer nezaspi, on chce postel a klud 😉

katarina7777
25. jún 2011

@jespera sorry az teraz som si vsimla ze mas princeznu 😀 inak dobre je mat hotel s 24 hodinovym room servisom, my sme si aj o 11 vecer pochutnavali na sushi na teraske 😉

lienkalenka40
25. jún 2011

my sme boli s dcerkou na zakyntose pred 2 rokmi, ked mala skoro 3 rocky. boli sme tusim tu:
http://www.e-cestovka.sk/ubytovanie/galaxy
bolo super, pozrite si na tej stranke aj to video. zakyntos je velmi pekny, boli sme na plazi, kde sa liahnu korytnacky a aj v mori sme ich videli, bol to uzasny zazitok. ja by som sa este na zakyntos chcela ist...

zzuzzi
25. jún 2011

ahojte, mozte mi poradit, aj ked som mozno trochu mimo vasej temy... mam 2,5rocneho syna a 10 mesacnu dceru a moja svokra si mysli ze je v pohode tahat ich na vylet do usa - na zapadne pobrezie do oregonu, na svadbu jej syna, cize mojho svagra... podla nej je v pohode ak zoberieme deti so sebou a nevadi jej ani 9 hodinovy casoy posun..... zda sa vam to normalne ???? este dodam ze samotny let trva 30 hodin.............mne sa to zda uplne nerealne, ale ona sa tvari ze ved v pohode............

pralinka25
25. jún 2011

@zzuzzi to ako bez teba?

pralinka25
25. jún 2011

hej mna by tiez zaujimalo ako riesite vecery ked dieta spi a vy co? nas je tiez zvyknuty zaspat sam v tichu oddelene od nas lebo sme ho rusili moc a neviem ako to vyriesit. chceme ist v septembri niekam k moru ale neviem si predstavit co budeme od pol 9 vecer robit. to isto nezaspim.

zzuzzi
25. jún 2011

no teraz uz idem aj ja, ale samozrejme ze ona by bola najstastnejsia keby som nesla...... len som chcela vediet ci aj niekomu inemu sa to zda nenormalne alebo len mne...

jespera
26. jún 2011

@zzuzzi ja by som s tak malymi detmi nesla...ved vy dospeli budete mat co robit aby ste to zvladli...
@pralinka25 ja som isla vylucovacou metodou: tunis, egypt, turecko - teraz v sezone..strasne horuco, grecko - nepokoje, taliansko - allinclusive som nenasla, chorvatsko - sa nam nepaci, ostalo spanielsko a bulharsko, a kedze let do spa. je 2,5 h a do bulhars. hodinu - tak vyhralo bulharsko. A vcera som dokonca nasla last minute do pomoria - obrovsky luxusny hotel s bazenom all inclusive...a tam je ubytovanie: ze apartman s tym ze mas aj mini kuchynku na izbe...takze tato kombinacia ma dostala...bude nejaky problem so stravou - budem varit ja...uz len ostava cakat na last minute..aby to bolo zadarmo🙂

jespera
26. jún 2011

@katarina7777 co presne znamena ten 24 hodinovy room servis...

pralinka25
26. jún 2011

@jespera hod liiiink znie to zaujimavo. my sme akosi teiz pomaly vsetko vylucili hehe

jespera
26. jún 2011

@pralinka
@pralinka25
http://seneca.sk/dovolenka/bulharsko/sunset-bea...

len nevyhoda je ze v tom pomori je figa borova.

kiwinka
autor
26. jún 2011

@katarina7777 vies dat nejaky Tip na taky hotel?

matiniki5
26. jún 2011

Ahojte my sme boli minuly rok ked mal maly 11 mesiacov na Menorke hotel Punta Prima a odporucam 🙂 Tam je ubytovanie v apartmanoch, takze ked mali spal my mali obyvacku a terasu 🙂 A co sa tyka jedla vzdy som tam vybrala nieco aj jemu.

katarina7777
27. jún 2011

@jespera to znamena ze pocas celeho dna si mozes objednat jedlo na izbu ale za poplatok a myslim ze musis ist do kvalitneho hotela 4-5 hviezdickoveho... skus sa popytat v cestovke 😉