Kam na prvú dovolenku k moru?
Pozdravujem.
Poradíte mi?Budúci rok sa chystáme konečne na prvú dovolenku niekde k moru.Ano,nikdy sme pri mori neboli,neleteli sme atď.
Nechceme Chorvátsko ci Bulharsko.Uvazujeme nad Greckom-Tuniskom,alebo Španielsko.
Poradíte vaše skúsenosti a odporúčania?
Ďakujem za vaše skúsenosti.
@anonym_autor ja som bola tento rok na Mallorce a páčilo sa mi veľmi. Aj keď Chorvátsko je stále moja srdcovka
@anonym_autor myslím že Bulharsko Slnečné pobrežie by bolo lepší výber než Tunisko. Z Tuniska som bola sklamaná. Z týchto možností by som šla do Grécka.
Ja odporucam Turkmenistan. Su tam paradne destinacie, vsetko velmi lacne, dohovorite sa pomerne lahko.
ja by som si vybrala bud Grecko, konkretne Korfu, lebo je to zeleny ostrov, ostratne su vyprahnute, alebo Spanielsko bud Malorka, alebo pevnina, bola som v oboch krajinach viackrat, Spanielsko sa mi pacilo viac, ale teraz su tam take anti turisticke nalady
@anonym_808483 ake antituristicke nalady?nic take sme tento rok nezazili,prave naopak.resp.ktora preplnena destinacia je pohodova?Chorvati uz nevedia co od dobroty..
Mna ocarila Malorka, aj grecke a talianske ostrovy su krasne. Spanielsko pevnina tiez. Tunisko by som neriskovala.
ja by som si vybrala bud Grecko, konkretne Korfu, lebo je to zeleny ostrov, ostratne su vyprahnute, alebo Spanielsko bud Malorka, alebo pevnina, bola som v oboch krajinach viackrat, Spanielsko sa mi pacilo viac, ale teraz su tam take anti turisticke nalady
@anonym_808483 tento rok som bola 4x v Španielsku a ešte tam tak dvakrát dúfam pôjdem a žiadne antituristické nálady som si nevšimla. Keď myslíš zákaz airbnb v Barcelone, to je pre to, že sa skupovali byty a tak vystrelili ceny, že mladí Španieli, rodení Barcelončania nemajú kde bývať, tak robia regulácie.
Chcete ísť cez cestovku, organizovaný zájazd do hotela/rezortu, alebo si všetko zariadiš sama?
@anonym_autor dobre,ze nechcete chorvatsko. Grecko je fajn, maju vybornu kuchynu a krasne more. Spanielsko je tiez fajn. Prakticky, vsetko je lepsie ako chorvatsko 🤣
a prečo nie chorvátsko, akurát som tu a je tu kopec krásnych miest na pobyt… ak by si si to rozmyslela, dám ti konkrétne ubytko, my sme zhodnotili že toho roku je to veľmi vydarená dovolenka….
Moja srdcovka je tiež Chorvátsko. Ale z Tvojho výberu asi skôr Grécko.