icon

Kam cestovať v septembri s neobmedzeným rozpočtom?

16. jún 2026

Kam by ste išli na 5 dní v septembri, ak by ste mali neobmedzený rozpočet?

Strana
z2
anonym_18d9ee
17. jún 2026
@mirka414

@anonym_autor milionarka a ma čas len 5 dni ? Švajčiarsko je nádherná krajina za 5 dni sa toho da vidieť veľmi veľa

@mirka414 ako inak by zarobila toľko peňazí, ak by nebola 365 dní v práci? Doma alebo na pláži asi nezarobí.

anonym_417b5a
17. jún 2026

S neobmedzeným rozpočtom na 5 dní? Normálne do Tatier 😅

anonym_5769ef
17. jún 2026

nejaky dobry wellnes hotel v Tatrach alebo Polsko, Madarsko nejake kupele ked aj pises ze mas obmedzenia pri chodzi

zmrzlinka2021
17. jún 2026

@anonym_autor

Choď na skiathos. Lietajú z Bratislavy. 5 dní stačí.

tundra
17. jún 2026

@anonym_autor ked tu spominaju wellnes,tak odporucam v Rakusku
https://www.schwarz.at/?utm_source=google&utm_m...
Kolega tam chodil 2x rocne a bol z toho nadseny.

anonym_92bcfc
17. jún 2026
@anonym_ca3e36

Toskansko, Cinque terre, nejaka europska metropola, mas milion moznosti na vyber, preco mas problem nieco vybrat?

@anonym_ca3e36
Lebo mam problem s chodzou mam neuropatiu prave som zase u neurologa

anonym_92bcfc
17. jún 2026
@anonym_74246a

Co prisiel energosek? 🙂
Toskansko, Grecko, Turecko, Portugalsko, Egypt,... 5 dni nie je vela, ale predsa.
https://www.facebook.com/reel/26563241239982240 alebo chod ako Kali do Dubaia 🙂

@anonym_74246a
September Dubai je najhorsi napad stale 40C ale vlhkost 90%

kofa77
17. jún 2026

musi byt teplo? ak nie, Skotsko je nadherne. a za 5 dni mas Edi, aj Glasgow, plus nejake okolie

kofa77
17. jún 2026

alebo prilet Londyn a Cambridge, Oxford

madeincssr
17. jún 2026

@anonym_autor to mas 3 pobytove dni. Nechod/nelet daleko, cesta max. 3-5 hodin, inak to bude len cosi ako predlzeny vikend.

anonym_f90189
17. jún 2026

Ja by som isla do mojej vysnivanej vily rovno nad krasnou plazou, objednala by som si k tomu osobneho kuchara, a zavolala celu rodinu. Kazdemu by som dopriala masaze, wellness.. k dispozicii by sme mali stale auto so soferom ak by sme chceli ist do nedaleho mestecka do butikov, plus na plazi zaparkovanu lod ak by mal niekto chut na vylety po okolitych ostrovoch.

veselo_neveselo
17. jún 2026

Na 5 dni, juh spanielska, juh francuzska, gran kanaria, na plazove/bazenove dovolenky. Tam vsade chodi aj vela dochodcov, sluzby su tomu usposobene, nizkobarierove, tak je to fajn ak mas problemy s chodenim.
Ak mas rada muzea, Pariz by stal za to a 5 dni je tak akurat, Florencia tiez. Pomalym tempom.
Kodan je krasna, ak bicyklujes, tak tam sa mozes presuvat bez potreby chodenia.
Ak hladas nieco "ine", chod sa pozriet do Lourdes 🙂 Fakt.
Alebo popozeraj miesta, kde su aj prirodne pramene, ze by si spojila prijemne s uzitocnym. Ja by som mozno isla len do kupelov, to milujem 🙂
Gdansk ma byt tiez pekne mesto.

anonym_9bed40
17. jún 2026

Severne Norsko je super s prenajatym autom - ostrovy okolo Tromsa.

tilly
17. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9f15f0
Nie som milionarka

@anonym_autor tu je vidieť dôležitosť čiarok v našej gramatike.
Niečo iné znamená "nie som milionárka" a niečo iné "nie, som milionárka " 😅

Keby som mala 5 dní v septembri a mohla ísť napríklad aj súkromným lietadlom, tak by som letela do moritzu, užívala slnko a wellness a turistiku.
Alebo new York, tam 5 dní stačí.
Alebo portofino.

brendaa
17. jún 2026

@anonym_autor Tahity😁👌...
Pobaltské štáty, Benelux, Švajčiarsko, Francúzsko, .... všade sa dá. .

mirka414
17. jún 2026
@tundra

@anonym_autor pozri Jungfraujoch vo Švajciarsku
https://www.jungfrau.ch/de-ch/jungfraujoch-top-...

@tundra Zermatt sa mi páčil viac ❤️‍🔥

muchotrafka298
17. jún 2026

Keby som mala neobmedzeny budget, tak sa nepytam ludi na anonymnom diskusnom fore. Su specialne cestovky, pre ludi, ktori maju neobmedzene budgety a vedia zohnat cokolvek. Ci su to luxusne vily v Taliansku s personalom, cestu privatnym lietadlom, heliktopterou, program akykolvek si clovek vymysli.
Myslim, ze v pripade autorky prispevku nejde o neobmedzeny rozpocet a na 5 dni sa neda kvalitne pozriet ani europska metropola ako je Pariz, Rim, Milano, Londyn, nieto ist niekam dalej.

terina25
17. jún 2026

@anonym_autor na 5 dni? Nikam

anonym_3fd436
17. jún 2026

@anonym_autor keď máš problém s chôdzou išla by som do Piešťan, Turčianskych Teplíc a užívala si kúpele a celý deň by sa o mňa starali.Uz starnem mám chuť ísť do kúpeľov namiesto trajdania po mestách

anonym_ca3e36
17. jún 2026
@anonym_92bcfc

@anonym_ca3e36
Lebo mam problem s chodzou mam neuropatiu prave som zase u neurologa

@anonym_92bcfc tak do otazky namiesto zmienke o neobmedzenom rozpocte treba napisat obmedzeny pohyb 🤷‍♀️
Ako velmi obmedzeny? Beznu chodzu zvladas? Potom zvladnes akekolvek europske mesto, mozes sa odviezt do centra hromadnou dopravou a pochodis si co budes vladat, alebo skocis na hop on hop off bus alebo sa budes plavit lodou a kochat sa vyhladom. Ak soferujes, chod letecky niekam kde sa ti to paci, pozicaj auto a urob si vylet, ja osobne by som sa vybrala do Toskanska aj keby som sa tam len vyvalila na terasu k bazenu v nejakej paradnej toskanskej vidickej vile. Alebo odlet na Island a chod sa len okupat v termalnych pramenoch, aj sa tam trochu schladis teraz v lete 🙂
Pri neobmedzenom rozpocte to bude malina, tam by som nemala absolutne ziadny problem vybrat destinaciu 🙂
A rozhodne si nevsimaj blbe poznamky ze na 5 dni sa neoplati ist nikam, oplati veru a mozes mat tolko zazitkov.

martinka13
19. jún 2026

5 dní je málo takže nejaký luxusný rezort v Európe. Podľa toho, čo preferujete.

Strana
z2