icon

Kam cestovať v septembri s neobmedzeným rozpočtom?

16. jún 2026

Kam by ste išli na 5 dní v septembri, ak by ste mali neobmedzený rozpočet?

Strana
z2
ivicatolic
16. jún 2026

@anonym_autor zasielam číslo účtu....😘😆👍

pinkgirl
16. jún 2026

Do Petrohradu

hiro
16. jún 2026

Neobmedzeným? Ale ešte 5 dní nazad by bolo treba :D

martinmmartin
16. jún 2026

Galapagy

mikitilik29
16. jún 2026

@anonym_autor myslím si, že keby som mala neobmedzeny rozpočet tak by som nemala potrebu sa radiť na koníku

sovica
16. jún 2026

5 dní je dosť málo, takže určite len Európa. Ja by som dala asi Taliansko. Ideál by bolo Miláno, Florencia, Rím, Neapol, aj keď za 5 dní by sa to nedalo v pohode stihnúť. Ale možno 2 z tých 4 miest v pohode. Septembrové počasie tiež ideál. A keďže neobmedzený rozpočet, tak by som sa ubytovala v nejakom wellness hoteli. Cez deň by som chodila po meste a pamiatkach a večer by som oddychovala v bazénoch a užívala si masáž🎉

anonym_e379fa
16. jún 2026

@anonym_autor na Mars, jednoznacne

autor
16. jún 2026
@pinkgirl

Do Petrohradu

@mikitilik29
@pinkgirl
Ja som alergicka na Rusov

autor
16. jún 2026
@sovica

5 dní je dosť málo, takže určite len Európa. Ja by som dala asi Taliansko. Ideál by bolo Miláno, Florencia, Rím, Neapol, aj keď za 5 dní by sa to nedalo v pohode stihnúť. Ale možno 2 z tých 4 miest v pohode. Septembrové počasie tiež ideál. A keďže neobmedzený rozpočet, tak by som sa ubytovala v nejakom wellness hoteli. Cez deň by som chodila po meste a pamiatkach a večer by som oddychovala v bazénoch a užívala si masáž🎉

@sovica
Tam som vsade bola

pinkgirl
16. jún 2026

@anonym_autor tak za 5dni stíhaš Nórsko - fjordy, Nordcap

autor
16. jún 2026
@mikitilik29

@anonym_autor myslím si, že keby som mala neobmedzeny rozpočet tak by som nemala potrebu sa radiť na koníku

@anonym_e379fa

@mikitilik29
Porad kde by si isla na rady ?

autor
16. jún 2026
@pinkgirl

@anonym_autor tak za 5dni stíhaš Nórsko - fjordy, Nordcap

@pinkgirl
Dakujem, pozriem len mne sa zle chodi

tilly
16. jún 2026

Švajčiarsko moritz alebo Davos, Lichtenštajnsko

anonym_9f15f0
16. jún 2026

Ženáč ti sľúbil výlet po sezóne,keď bude manżelka v práci a deti v škole?

ukulela
16. jún 2026

5 dni len niečo v dosahu krátkeho letu. Takže Európa. Našla by som si hlavný cieľ (Disneyland, alebo Dubrovnik, alebo muzikál v Londýne, alebo Barcelona, alebo Porto, alebo že chcem vidieť Atény .. alebo škótsky zámok nejaký...) a nabalia k tomu pár ďalších zážitkov. Naposledy sme takto šli do Rumunska do soľnej bane. S neobmedzeným rozpočtom choď do Monaka.

autor
16. jún 2026
@anonym_9f15f0

Ženáč ti sľúbil výlet po sezóne,keď bude manżelka v práci a deti v škole?

@anonym_9f15f0
Nie som milionarka

anonym_e1c579
16. jún 2026

5 dni je krátko, navyše musíš pricestovať a odcestovať čiže vseho-vsudy ideš na 3 dni. Tak kľudne by som dala nejakú Sicíliu. More teple na kúpanie, pocasie stabilne.
Alebo potom možno Dánsko. Pekná krajina

anonym_0953ab
16. jún 2026
@anonym_autor

@mikitilik29
@pinkgirl
Ja som alergicka na Rusov

@anonym_autor .tak choď do Černobylu

autor
16. jún 2026
@anonym_e1c579

5 dni je krátko, navyše musíš pricestovať a odcestovať čiže vseho-vsudy ideš na 3 dni. Tak kľudne by som dala nejakú Sicíliu. More teple na kúpanie, pocasie stabilne.
Alebo potom možno Dánsko. Pekná krajina

@anonym_e1c579
Sicilia je moja srdcovka hned by som isla do Taormini lenze je to moc kopcovite takze jedine tak Trapani ale tu zapadnu cast poznam velmi dobre.

oliolijanka
16. jún 2026
@anonym_0953ab

@anonym_autor .tak choď do Černobylu

@anonym_0953ab 👍👍👍 Top!😀

autor
16. jún 2026
@oliolijanka

@anonym_0953ab 👍👍👍 Top!😀

@oliolijanka
Vylety su mometalne zrusene, moj syn tam bol tesne pred vojnou.

anonym_bb3f1e
17. jún 2026

To je ako predlzeny vikend,velmi malo dni.To si clovek ani neoddychne,skor stres ako oddych.Isla by som cez ck,a brala co ponukaju,lebo takych zajazdov je ozaj malo.

anonym_74246a
17. jún 2026

Co prisiel energosek? 🙂
Toskansko, Grecko, Turecko, Portugalsko, Egypt,... 5 dni nie je vela, ale predsa.
https://www.facebook.com/reel/26563241239982240 alebo chod ako Kali do Dubaia 🙂

anonym_ca3e36
17. jún 2026

Toskansko, Cinque terre, nejaka europska metropola, mas milion moznosti na vyber, preco mas problem nieco vybrat?

anonym_18d9ee
17. jún 2026

Ahoj, 5 dní je málo, ak máš cestovať niekam ďaleko do exotiky. Ak stráviš v lietadle 2-krát 12-15 hodín, tak si ani neoddýchneš. Ja by som išla hocikde, aj do Chorvátska (letecky), ale do nejakého luxusného hotela so službami ako pre princeznú.😉 Ak máš neobmedzený rozpočet, máš to jednoduchšie. Ja mám rozpočet 500€ na osobu a to je ako hľadať ihlu v kope sena.🤯

simsalabim
17. jún 2026

5 dni je relativne malo, ale kludne nejaku poznavacku mimo letnych turistickych miest - Skotsko, Irsko, Norsko... hlavne mesto+ nejaky vylet do okolia. V tom case tam este maju pre nasinca dobre pocasie.

tundra
17. jún 2026

@anonym_autor pozri Jungfraujoch vo Švajciarsku
https://www.jungfrau.ch/de-ch/jungfraujoch-top-...

anonym_3fd436
17. jún 2026

@anonym_autor Maroko, alebo Švajčiarsko Alpy jazera...veď k čomu inklinujes ležať na pláži, alebo niečo vidieť?ja chcem ísť pozrieť Polsko Sopoty a okolie

anonym_dd0f07
17. jún 2026

5 dní je dobré len na Európu, možno Blízky východ alebo Severnú Afriky kvoli letom do cca 3,5 hodín. Záleží či chceš tú 5 dnovú dovolenku ako poznávačku, teda budeš v pohybe alebo oddychovo na jednom mieste.

mirka414
17. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9f15f0
Nie som milionarka

@anonym_autor milionarka a ma čas len 5 dni ? Švajčiarsko je nádherná krajina za 5 dni sa toho da vidieť veľmi veľa

Strana
z2