Kam do Talianska k moru s deťmi na oddych?
Ahojte som zo stredneho Slovenska, hladame nieco max do 7-8 hodin autom. Ale nie styl Rimini hlava na hlave 😢 Poradite nieco?
Mame 2 malicke deti.
@evickuska my sme boli Lignano di Sabiadorro a nebola tam hlava na hlave ;)
@anonym_698286 keď som bola ja, tak boli a Bibione detto. Ale záleží kedy, cestou z Verony sme sa stavili v Bibione v máji a na pláži sa dokopy nikto okrem nás nekúpal
My sme boli v Caorle, začiatkom júla a tiež bolo v pohode, žiadna tlačenica z more čisté, teplé, pláž čistá tiež.
momentalne by som do Talianska nepachla... taliani maju teraz volno, vsade ich je mrte, plus samozrejme turisti, plnka bude vsade.
@evickuska ja mam rada Eraclea Mare, Carloe, Lignano ale pinetu. Teraz by som nesla. Maju vsetci volno aj dospeli aj deti v IT.
Ked nechces styl Rimini, tak potom na juh. Za mna to je taliansky vibe. Takze letecky potom. Ak autom tak vsetko Bibione, Caorle, Lignano Rimini su turisticke masovky. Zalezi co chces od dovolenky.
Ked nechces styl Rimini, tak potom na juh. Za mna to je taliansky vibe. Takze letecky potom. Ak autom tak vsetko Bibione, Caorle, Lignano Rimini su turisticke masovky. Zalezi co chces od dovolenky.
@anonym_759f24 mas pravdu, manzel nelieta 😔
@evickuska ja mam rada Eraclea Mare, Carloe, Lignano ale pinetu. Teraz by som nesla. Maju vsetci volno aj dospeli aj deti v IT.
@betulinka1 chceme september 🙈
@anonym_698286 keď som bola ja, tak boli a Bibione detto. Ale záleží kedy, cestou z Verony sme sa stavili v Bibione v máji a na pláži sa dokopy nikto okrem nás nekúpal
@anonym_eed1d1 nebola zima?
@anonym_eed1d1 nebola zima?
Vzduch príjemných 25 st voda svieža, ale v prvom rade sme šli kvôli pamiatkam
@betulinka1 chceme september 🙈
@evickuska tak potom letenka a niekam dole. Vieste je krasne.

@evickuska my sme boli Lignano di Sabiadorro a nebola tam hlava na hlave ;)