icon

Kam idete tento rok na dovolenku?

22. feb 2026

Ahojte
Dajte nejaký tip..2 dospelý 1 dieťa.10r..aby tam.nebola nuda a do 4000€ prelom.jul.august.

Strana
z3
anonym_6aa629
Včera o 13:15
@guiseppinka

@anonym_6aa629 ahoj. Mozes mi dat tipy na ubytko, prosim ta? Alebo teda napis mi IP, mam par otazok🤭Dakujem

@guiseppinka Žiaľ nepamätám si presný názov mezdyi nádhernou dedinkou Vakeggio sul mincio .Pôvodná cena ubytovania bola okolo 800 € nam sa podarilo do 400 s ranajkami pre troch. Zatiaľ asi ubytko z najlepšími lokálnymi ranajkami, k dispozícii veľký bazén, stolné hry a všetko za koncertu cikád. Pri tomto ubytovaní sa mi úplne splnil moj Toskánsky sen 🇮🇹🥰 Ubytovanie uprostred vinic z nádherným.západom slnka a zároveň aj v nádhernom historickom malom mestečku.

anonym_6aa629
Včera o 13:21
@guiseppinka

@anonym_6aa629 ahoj. Mozes mi dat tipy na ubytko, prosim ta? Alebo teda napis mi IP, mam par otazok🤭Dakujem

@guiseppinka Ešte asi k tomu toľko poviem, že je to dosť veľa času strávených hľadaním, googlením ,čítaním aj plánovaním a roky praxe. V podstate mi chodíme na l"acné "dovolenky oproti iným .Pretože vieme presne čo chceme a čo nie, čo je priorita a čo je luxus .Väčšina dovoleniek s deťmi,keď sme chodili k moru boli doslova zo dňa na deň ako sa povie..Max týždeň dopredu a všetko záviselo od ceny a samozrejme vzdialenosti. Najviac sa nám páčilo Grécko a podľa toho hľadali..Boli sme už autom aj na ostrovoch. Teraz posledné roky už viac poznávačky a už iba s jednym dospelým dieťaťom. Už sme dospeli, že chceme už viac vidieť, zažiť akl celé dni sa kúpať a vylihovať ma pláži.
Vždy sme to kombinovali aj pri deťoch. Spýtajte sa ak Vás niečo zaujíma, ak viem poradím .

anonym_61b05c
Včera o 13:38
@anonym_5e53d8

Na tej Mallorce sa stretneme viacerí 😃
To už si nemôžu užívateľky ani povedať, kam idú dovolenku bez toho aby sa niekto nezavzdušňoval, kde na to vzali? My nemáme nadpriemerné platy, ale vieme hospodáriť tak, aby sme si na tu dovolenku nasporili. Nebudem sa za to snáď ospravedlňovať závistlivým ženským. Niektorí tú sumu, ktorú my zaplatíme za dovolenku, za rok prefajčia a prepijú.

@anonym_5e53d8 Presne tak, tiež nemáme príjem nejaký vysoký, ale nepijeme, nefajčíme a hlavne sa zakrývame perinou na akú máme, teda nemáme 2 autá ale len jedno, nemáme novú vilu postavenú, ale starší dom a potom to ide. Hoci teda obaja sme aj dosť pôžitkári a teda aj na jedlo-aj mimo základných potravín, aj na oblečenie a iné veci ide dosť peňazí. Ale dá sa to, je to vždy o prioritách a nastavení človeka.

anonym_48587e
Včera o 14:26
@sisska96

@anonym_94d8d5 Mne to vyhovuje aj teraz. Mali sme rôzne výdavky, ktoré sú v živote potrebné, a budem rada, keď si vyložím nohy na terase s knihou a budem mať pokoj. Nechýba mi míňať tisíce na dovolenku len preto, aby som sa mohla chváliť, že som bola napríklad v Turecku.

@sisska96 neuveríš, ale väčšina ľudí chodi na dovolenky, nie preto, aby sa mohli chváliť, ale preto, že si tam idú oddýchnuť a zažiť/spoznať niečo nové a vyloženie noh niekde na záhrade im nestačí.
Ak chdiš na dovolenky len preto, aby si sa mohla chváliť, to ešte neznamená, že tak rozmýšľajú aj iní.

sisska96
Včera o 14:30
@anonym_48587e

@sisska96 neuveríš, ale väčšina ľudí chodi na dovolenky, nie preto, aby sa mohli chváliť, ale preto, že si tam idú oddýchnuť a zažiť/spoznať niečo nové a vyloženie noh niekde na záhrade im nestačí.
Ak chdiš na dovolenky len preto, aby si sa mohla chváliť, to ešte neznamená, že tak rozmýšľajú aj iní.

@anonym_48587e Koho sa to netýka, nech si to neberie na seba . Asi si sa spoznala

anonym_48587e
Včera o 15:01
@sisska96

@anonym_48587e Koho sa to netýka, nech si to neberie na seba . Asi si sa spoznala

@sisska96 práveže som sa nespoznala, ani takého človeka osobne nepoznám, ktorý by chodil koli tomu na dovolenky. To si ty napísala, že neminieš tisíce, aby si sa mohla chváliť. Ja ti na to píšem, že tam ľudia koli tomu nechodia, že to máš zlú motiváciu, ak tam chodíš koli chváleniu sa. Skús len pochopiť ľudí, že míňajú peniaze na dovolenky nie koli chvaleniu sa, ale preto, že tam jednoducho chcú ísť.

guiseppinka
Včera o 20:02
@anonym_6aa629

@guiseppinka Ešte asi k tomu toľko poviem, že je to dosť veľa času strávených hľadaním, googlením ,čítaním aj plánovaním a roky praxe. V podstate mi chodíme na l"acné "dovolenky oproti iným .Pretože vieme presne čo chceme a čo nie, čo je priorita a čo je luxus .Väčšina dovoleniek s deťmi,keď sme chodili k moru boli doslova zo dňa na deň ako sa povie..Max týždeň dopredu a všetko záviselo od ceny a samozrejme vzdialenosti. Najviac sa nám páčilo Grécko a podľa toho hľadali..Boli sme už autom aj na ostrovoch. Teraz posledné roky už viac poznávačky a už iba s jednym dospelým dieťaťom. Už sme dospeli, že chceme už viac vidieť, zažiť akl celé dni sa kúpať a vylihovať ma pláži.
Vždy sme to kombinovali aj pri deťoch. Spýtajte sa ak Vás niečo zaujíma, ak viem poradím .

@anonym_6aa629 tak moje decka su zatial cisto vodne typy... ale dovolenky riesim podla toho, aku ma kto predstavu, tiez vela hladam alebo na odporucanie. Vzdy to nejako skombinujem tak, aby si kazdy uzil a spravil aj kompromis (vratane deti). Nenajdes nahodou to ubytko niekde v bookingu medzi rezervackami? To by bolo skvele keby ano. Lebo taky nejaky sen v ita mam aj ja...

anonym_fdb3a5
Včera o 20:47
@sisska96

@sisska96 vidis a my uz doma riesime dovolenku 2027,na tohto rocnu dovolenku sa uz len tesime a na dalsi rok uz riesime,ze kam a vsetcia sme sa zhodli na 1 mieste.Tak bude buduci rok dovolenka,kde sme uz boli a vsetkym sa pacila.A dalsi rok uvidime buduci rok.

anonym_6aa629
Včera o 21:09
@guiseppinka

@anonym_6aa629 tak moje decka su zatial cisto vodne typy... ale dovolenky riesim podla toho, aku ma kto predstavu, tiez vela hladam alebo na odporucanie. Vzdy to nejako skombinujem tak, aby si kazdy uzil a spravil aj kompromis (vratane deti). Nenajdes nahodou to ubytko niekde v bookingu medzi rezervackami? To by bolo skvele keby ano. Lebo taky nejaky sen v ita mam aj ja...

@guiseppinka Tak tam by boli mierne sklamané, lebo neboli sme pri mori,ale pri jazere Garda. Ale na ubytku sme po večeroch využívali bazén aj jacuzzi. Neviem to nájsť. My sme čakali kým detí dospejú ,teda ked pride čas, že budú chcieť s nami skôr poznávačky. A dočkali sme sa,pretože konečne sa mi splnili iba nedávno Toskánsko ,Pozreli sme nádhernú Taliansku riviéru Ligúriu,Cingue Terre,Portofino,jazero Lago di Garda a neskutočné prepojenie Alpských hôr a prímorských letovísk. Zastavili sme sa pozrieť Dolomity.Naozaj je čo obdivovať v Taliansku. My sme veľa s deťmi chodili k moru každý rok, milovali sme to a preto sj Toskánsko sme spojili aspoň dve poobedie s morom. Ale veľké deti už nešli s nami.

Strana
z3