Kam na dovolenku 2024?
Ahojte, uz pomaly zacinam rozmyslat, kam buduci rok k moru 😅😃
Kam by ste sa este raz vratili?
Nejake extra kriteria nemam. Hlavne pekna piesocna plaz a teple more s povolnym vstupom, dobre jedlo a sluzby, cistota… ak by bola aspon jedna smyklavka do bazenu pre deti, tak by bolo fajn, nie je to vsak podmienka. A naj ak by bol hotel/rezort v ponuke Saturu alebo Hydrotour (tiez nie uplna podmienka)
Deti budu mat buduci rok 11 a 4 roky… suma by bolo fajn do tych 4000€ 🙂
Turecko skor nie ako ano 😂
Dakujem za kazdy tip 👍
@walentina7 ved Ty nemusis ist na dovolenku😉 Mozes sa kludne skryvat doma pred covidkom😉
My Už máme booknutu mallorcu aj chorvátsko na ďalší rok. Už len letenky kúpiť, ale to ma čas na jar
@dskjhfdlkdjhl videla som len foto a z rozprávania môjho ex (on bol odtiaľ) to musí byť ale nádherná krajina.... Na objavovanie aj na slnenie
Menorca, .. a povedala by som Cierna hora, ale tam by som skor so 4r drobcom nesla ako isla 🙂
@sylvie nie je za čo, neboj sa toho. Za prvé si naplánuješ dovolenku kedy ty chceš a za druhe, ušetríš nemalé peniaze. Mňa tá Mallorca vyjde na 3 osoby, 2 samostatné izby (hotel neponúka prístelky a sú len dvojposteľové) a polpenzia na 7 nocí na cca 900 eur, plus letenky (ryanair už booknute za 370), už aj s hotelovým taxi.
@hrabovo tak to je super . A ubytko si rezervovala priamo v hoteli, alebo cez booking? Ja este neviem ani to, kam pojdeme, ale po niekolkych dovolenkach v Turecku ma laka nieco ine, Grecko, Malorka, nieco kde by sa dalo napr.aj snorchlovat.. aj manzel povedal, ze uz je Turecka presyteny 😉
Skuste Juzny Cyprus...my sme boli tento rok a šla by som opäť...❤ Turecko nás akosi neláka.
@elief Ahoj. Prosim ta rozmyslame tento rok nad tymto hotelom len by som sa chcela spytat ze niekde v recenziach som citala ze sa na plaz chodi cez cestu ci nieco take ze ci je to naozaj tak ?
A tak isto ohladom AI viem ze je tam bar na plazi ale daju sa tam dat aj normal drinky a vsetko ? Lebo moc v ramci europy nechlsievame na dovolenky, kym sme boli bez deti sme skor tak dalej cestovali a vsetko vzdy top a raz sme skncili na malorke a tam sme si v plazovom bare mohli dat max vodu a tusim pivo a vela ludi mi hovorilo ze takto funguje aj vacsina greckych hotelov ze hoci je AI ale drinky su spoplatnene navyse. Dakujem
@walentina7 pocuj, jesen za nami, dokonca aj zima. Sa trosku tie tvoje zle jazyky sekli, kedze sa nic sokantne nedialo 😅🙏
Tak nakoniec sme vybrali aj tak Turecko 😀 pojdeme prvykrat, tak snad budeme spokojni 👍

@katarinka289 tam sme leteli 18,20 z ba a spät 22:20 🙂