Kam na dovolenku k moru autom s bábätkom?
Ahoj baby odporúčate mi nejaké fajn miesto kam ste išli autom na dovolenku s bábom cestu by sme si rozdelili asi na 2 x 🙂 bolo by fajn ak by to bolo zaujímavé aj pre 12 ročného chalana nejaký aquapark a pod . 🙂
@biba_18 nič také v nadpise není.
@anonym_a52074 ale bolo. Admin to zmenil
@anonym_a52074 keď ti vravím že to v nadpise bolo, tak bolo. neviem prečo spochybňuješ niečo o čom nemáš páru ...
@biba_18 ja nič nespochybňujem. Píšem co vidím. V nadpise to NENI
A s 3mesacnym by som sa nikam netrepala. To naozaj neviete matky niektoré vydržať kým vám deti podrastu?
@nami18 pýtaš sa na more a aquaparky. Môžeš skúsiť Bulharsko, teploty v sezóne tam nie sú tak extrémne, cestu môžete zvoliť cez Rumunsko, navštíviť drakulov hrad napr.
A v Bulharsku na pobreží na Sunny Beach sú aqua parky napr pirátsky pre menšie deti pri hoteli Kotva - celodenný vstup, ak by ste bývali inde bol tento rok 40e na osobu, v cene bolo aj stravovanie all inclusive. https://ceskekormidlo.sk/leto/bulharsko/slnecne...
Alebo potom z pobrežia chodia busy zadarmo do velkeho aquaparku https://aquaparknessebar.bg/en/
@zalka do Bulharska autom a bábätkom?
Ja som šla,,iba,, k Balatonu keď mali deti 1,5 a 3 aj to stačilo.
@anonym_a52074 nič na tom nemení, že ja som odpísala na otázku odkiaľ vieme že dieťa má mať 3 mesiace ... to že to tam teraz nie je nemá na moju odpoveď žiaden vplyv ...
@biba_18 no jasné. Ale mohla si to napísať normálne a nie takou agresivitou.
Ja sa nepýtam ako ste to zvládli!!! ale odporúčanie miesta !!!! niektoré sa zbytočne zaujímate o nepodstatné veci do čoho vás nič neni keď sa mi stane stane sa to mne nie vám !!!!! S prvým synom som bola tiež keď bol bábätko v Bulharsku 20-24 hodinová cesta v kuse a zvládali sme to top lepšie ako teraz keď ma 11 😀🙈 takže fakt ma zaujima iba nejaké pekne miesto nejaké iné lebo Bulharsko máme cele pobehane -kde sa vám teda páčilo nič iné 🙈🙈
Ja sa nepýtam ako ste to zvládli!!! ale odporúčanie miesta !!!! niektoré sa zbytočne zaujímate o nepodstatné veci do čoho vás nič neni keď sa mi stane stane sa to mne nie vám !!!!! S prvým synom som bola tiež keď bol bábätko v Bulharsku 20-24 hodinová cesta v kuse a zvládali sme to top lepšie ako teraz keď ma 11 😀🙈 takže fakt ma zaujima iba nejaké pekne miesto nejaké iné lebo Bulharsko máme cele pobehane -kde sa vám teda páčilo nič iné 🙈🙈
@nami18 Tak tu cestu do Bulharska tromfne uz len 10-hodinovy let na Maledivy🙄
@nami18 tak ked len autom a k moru, tak to vela moznosti nie je, teda pokial nechcete cestovat 20 a viac hodin. kedze mas aj starsie dieta a aby to bavilo aj jeho, tak jednoznacne sever Talianska-Bibione, Lignano, Caorle, Vsade mas akvaparky, zabavne parky, akvarium, pieskove plaze kde sa moze vyhrat, do mora netreba obuv a dlho je plytke. vecer je kde sa prejst, plno restauracii, obchodov, zmrzlinarni. v pohode chodili s kocikmi aj po 22:00 po vonku. v Caorle napriklad chodi taka zazitkova piratska lod, manzel by mohol ist so starsim synom. cesta cez Rakusko, netreba prespavat ale da sa aj po ceste zastavit napriklad pri Worthersee, ci uz len na pauzu alebo kludne aj na 1 noc ostat, je tam tiez co popozerat, vylet lodou, Pyramidenkogel vyhliadkova veza je velky zazitok a ano, boli tam aj s kocikmi, dole je ihrisko a je tam aj vytah. Za mna Taliansko radsej ako Chorvatsko prave kvoli tym atrakciam pre deti ktorych je tam dost.
@nami18 ak nemate problem takto, tak mozete ist aj do "europskeho" turecka autom. Z bulharska je to, co by kamenom dohodil. Grecko je sice krasne, tiez viete ist takto autom, ale nie su tam take atrakcie pre starsieho (ako su napriklad v taliansku).
@anonym_132a1e radšej k moru ako do Bešeňovej. V bazénoch je nacurane, cvachta sa tam milión ľudí, fakt radšej more
@anonym_64abac ved pise ze s babatkom nepojde do bazena v Besenovej

@anonym_a6b5c2 písala to v nadpise
@biba_18 nič také v nadpise není.