icon

Kam na prvú dovolenku k moru?

Dnes o 02:40

Pozdravujem.
Poradíte mi?Budúci rok sa chystáme konečne na prvú dovolenku niekde k moru.Ano,nikdy sme pri mori neboli,neleteli sme atď.
Nechceme Chorvátsko ci Bulharsko.Uvazujeme nad Greckom-Tuniskom,alebo Španielsko.
Poradíte vaše skúsenosti a odporúčania?
Ďakujem za vaše skúsenosti.

anonym_808483
Dnes o 03:55

ja by som si vybrala bud Grecko, konkretne Korfu, lebo je to zeleny ostrov, ostratne su vyprahnute, alebo Spanielsko bud Malorka, alebo pevnina, bola som v oboch krajinach viackrat, Spanielsko sa mi pacilo viac, ale teraz su tam take anti turisticke nalady

anos18
Dnes o 04:25

@anonym_autor ja som bola tento rok na Mallorce a páčilo sa mi veľmi. Aj keď Chorvátsko je stále moja srdcovka

kataleya
Dnes o 04:44

@anonym_autor myslím že Bulharsko Slnečné pobrežie by bolo lepší výber než Tunisko. Z Tuniska som bola sklamaná. Z týchto možností by som šla do Grécka.

anonym_3a30da
Dnes o 04:49

Ja odporucam Turkmenistan. Su tam paradne destinacie, vsetko velmi lacne, dohovorite sa pomerne lahko.

anonym_02be0f
Dnes o 04:55
@anonym_808483

ja by som si vybrala bud Grecko, konkretne Korfu, lebo je to zeleny ostrov, ostratne su vyprahnute, alebo Spanielsko bud Malorka, alebo pevnina, bola som v oboch krajinach viackrat, Spanielsko sa mi pacilo viac, ale teraz su tam take anti turisticke nalady

@anonym_808483 ake antituristicke nalady?nic take sme tento rok nezazili,prave naopak.resp.ktora preplnena destinacia je pohodova?Chorvati uz nevedia co od dobroty..

lindusss2016
Dnes o 05:03

@anonym_autor s detmi alebo bez? Ak deti, kolko rocne? Aky mate budget?

la_dolce_vita
Dnes o 05:07

Mna ocarila Malorka, aj grecke a talianske ostrovy su krasne. Spanielsko pevnina tiez. Tunisko by som neriskovala.

tilly
Dnes o 05:31
@anonym_808483

@anonym_808483 tento rok som bola 4x v Španielsku a ešte tam tak dvakrát dúfam pôjdem a žiadne antituristické nálady som si nevšimla. Keď myslíš zákaz airbnb v Barcelone, to je pre to, že sa skupovali byty a tak vystrelili ceny, že mladí Španieli, rodení Barcelončania nemajú kde bývať, tak robia regulácie.

tilly
Dnes o 05:41

Chcete ísť cez cestovku, organizovaný zájazd do hotela/rezortu, alebo si všetko zariadiš sama?

anonym_1ffff5
Dnes o 05:59

@anonym_autor dobre,ze nechcete chorvatsko. Grecko je fajn, maju vybornu kuchynu a krasne more. Spanielsko je tiez fajn. Prakticky, vsetko je lepsie ako chorvatsko 🤣

biba_18
Dnes o 06:01

a prečo nie chorvátsko, akurát som tu a je tu kopec krásnych miest na pobyt… ak by si si to rozmyslela, dám ti konkrétne ubytko, my sme zhodnotili že toho roku je to veľmi vydarená dovolenka….

anonym_dc99f9
Dnes o 06:02

Moja srdcovka je tiež Chorvátsko. Ale z Tvojho výberu asi skôr Grécko.

oliverceky
Autor odpoveď zmazal
oliverceky
Dnes o 06:06

@anonym_autor Korfu, krátky let na prvýkrát