icon

Kde v Chorvátsku je teplé a pekné more?

Včera o 19:29

Ahojte ,prvy krat sa chystame k moru do Chorvatska. Odporucte kde je pekne a teple more? Kam chodite?

biba_18
Včera o 19:36

pekné asi všade. teplé dubrovnik a tam niekde, južná dalmácia. okolie zadaru. potom ostrovy, hvar, alebo korčula napr…. záleží aj od termínu a aj od počasia celkovo… v horúčavách je aj more teplejšie samozrejme…

anonym_8e3bee
Včera o 20:05

@anonym_autor kedy chcete ist? Momentalne prislo obdobie ich typickej bury, vyrazne sa ochladilo, prsi, fuci silne vetrisko a more je ako lad. Momentalne je uplne jedno, kam pojdete. Sme na juhu, kusok pod makarskou a som rada, ze zajtra uz ideme domov. Najblizsi tyzden su predpovede pocasie nic moc a kym sa po tomto more otepli, zase to potrva. Skor ako v polovici augusta by som nesla.

anonym_8e3bee
Včera o 20:09
@biba_18

pekné asi všade. teplé dubrovnik a tam niekde, južná dalmácia. okolie zadaru. potom ostrovy, hvar, alebo korčula napr…. záleží aj od termínu a aj od počasia celkovo… v horúčavách je aj more teplejšie samozrejme…

@biba_18 okolie zadaru je severna dalmacia a zrovna tam to more je najmenej teple, tiahnu sa tam studene podmorske prudy.

katkaseiner
Včera o 20:17

za mna krásne všade ale studené.. ja mam vsade v Chorvátsku ladove kocky na prstoch ked vyliezam z vody 😆

anonym_7aa7f7
Včera o 20:22

a Albánsko , má teplé more?

ivicatolic
Včera o 20:25

@anonym_autor a my ti to povieme, a budeš tam chcieť byť stále....😀😁😀💋

letfenixa
Včera o 20:28

Najteplejšie more som zažila (opakovane) pri Umagu.

simsalabim
Včera o 20:33
@letfenixa

Najteplejšie more som zažila (opakovane) pri Umagu.

@letfenixa presne, na severe nie je otvorene more a zaroven je plytsie. Aj preto nam rada Istriu. Ale ked pride bura, ochladi sa more vsade, okrem ozaj chranenych zatok.

seli4
Včera o 20:42

Túto sezónu sme mali veľmi teplé more na Istrii, 28 stupňov, a dole na Makarskej bolo v tom čase chladnejšie o pár stupňov

cecilia29
Včera o 20:46

Prisli sme od Zadaru, tam sa teraz ochladilo a fúkalo. Keď smex3 roku do zadu boli na Braci v júni, tam bolo oproti iným lokalitami dosť teplé more . Boli sme v Sumartine

ivicatolic
Včera o 20:51
@seli4

Túto sezónu sme mali veľmi teplé more na Istrii, 28 stupňov, a dole na Makarskej bolo v tom čase chladnejšie o pár stupňov

@seli4 to bolo presne kedy ? voda 28???

lizatko1009
Dnes o 00:31
@ivicatolic

@seli4 to bolo presne kedy ? voda 28???

@ivicatolic my sme mali pred týždňom v Gradaci more 27 stupňov

biba_18
Dnes o 03:46
@anonym_8e3bee

@biba_18 okolie zadaru je severna dalmacia a zrovna tam to more je najmenej teple, tiahnu sa tam studene podmorske prudy.

@anonym_8e3bee áno, viem kde je zadar, a v niektorých miestach je more veru teplé, tam sú plytké pláže, napr. v zatone…

biba_18
Dnes o 03:49
@anonym_8e3bee

@anonym_8e3bee konkrétne minulý týždeň bolo v zatone more viac než 26 stupňov 😏

anonym_af20b8
Dnes o 04:19
@anonym_8e3bee

@anonym_autor kedy chcete ist? Momentalne prislo obdobie ich typickej bury, vyrazne sa ochladilo, prsi, fuci silne vetrisko a more je ako lad. Momentalne je uplne jedno, kam pojdete. Sme na juhu, kusok pod makarskou a som rada, ze zajtra uz ideme domov. Najblizsi tyzden su predpovede pocasie nic moc a kym sa po tomto more otepli, zase to potrva. Skor ako v polovici augusta by som nesla.

@anonym_8e3bee máš úpal? Predpovedať na nasledujúce 2 týždne pre celú Európu, teda aj pre Chorvátsko je v preklade peklo. Teploty nad 35 stupňov. Tak tu nestraš so zimou.

anonym_1db6a9
Dnes o 04:31

Boli sme pred týždňom, Zadar, more malo 26stupnov. Ale bolo veľmi teplo a dusno.

lulana79
Dnes o 04:56

Podľa mňa sa nedá vôbec povedať, že tu je teplé a tu studené... My sme boli na PAGu, pláže vzdialené od seba 30km a na každej bola teplota vody iná. Max, čo som namerala bolo 28stupňov - Metajna, pláž Ručica okolo 10.júla to bolo. Ale rovnako teplé bolo aj v PRIVLAKAe.