Kam sa chystáte na letnú dovolenku?
kam sa v lete chystáte na dovolenku? máte už všetko booknuté, alebo čakáte na poslednú chvíľu? ☀️⛱️
Konsolidujeme, kamarát má domček pri jazere budeme tam týždeň v auguste
Turecko,odpocitavame dni,akurat pozerame minulorocnu dovolenku,a 2r predtym.
Uz chcem letoooo.
My sme chodievali do Egypta ale tentoraz sme pre situaciu aka je nebukovali nic, je to este otvorene a vobec nevieme kam pojdeme.
My sme chodievali do Egypta ale tentoraz sme pre situaciu aka je nebukovali nic, je to este otvorene a vobec nevieme kam pojdeme.
my tiež ešte nemáme 😬 asi to budeme riešiť na poslednú chvíľu, ak vôbec pôjdeme
@catherin4
Konsolidujeme, kamarát má domček pri jazere budeme tam týždeň v auguste
@anonym_780b62 paráda 😍✨
Turecko,odpocitavame dni,akurat pozerame minulorocnu dovolenku,a 2r predtym.
Uz chcem letoooo.
@anonym_73e346 ja tiež celý rok čakám na leto 😁
My ideme v júli na Cyprus konkrétne Ayia napa a v auguste do Chorvátska tam sme vychytali dobry hotel s raňajkami a večerou
Konsolidujem, budeme si robit vylety po okoli.
@anonym_autor mam booknuty apartman na Istrii v septembri ako kazdy rok. Cez najvacsie horucavy nechodime na dovolenky. To len nejake kupaliska v okolí.
V lete nikam, chodievame v zime. Túto zimu sme boli 30 dní vo Vietname, budúcu zimu pôjdeme na Srí Lanku. Už sa nevieme dočkať 😊
My ideme v júli na Cyprus konkrétne Ayia napa a v auguste do Chorvátska tam sme vychytali dobry hotel s raňajkami a večerou
@nikoleta999 aj my, len najskôr do HR a potom na Cyprus - tiež Aiya Napa
@anonym_780b62 paráda 😍✨
@anonym_autor ja som na tú parádu ešte neprišla
Uz sme boli na dovci, 20 dní sri lanka. Ja este pôjdem sama na 4 dní v júni do talianska. Inak uz nič, manžel uz nema dovolenku😄
Mame od vianoc objednane Tunisko ako kazdy rok ..dufam ze sa nič neskomplikuje a tento rok bez deti..alebo deti konecne bez nas🙂už su dospelý
V lete nikam, chodievame v zime. Túto zimu sme boli 30 dní vo Vietname, budúcu zimu pôjdeme na Srí Lanku. Už sa nevieme dočkať 😊
@isafjordur vietnam je super boli sme na silvestra a najlepsia dovolenka aku som zazila🙂
Kriss-Kross Madarskom. Konecne mozme s dobrym svedomim nepodporovat spotrebnymi danami toho hajzla
@anonym_autor nikam, zistila som ze minulorocny pobyt by nas vysiel draho, navyse deckam sa nechce ani muzovi. Tak sa budem tesit ze sme usetrili 5500€ 😃
@anonym_autor My každý rok týždeň dva Šírava a ten istý penzión, potom dva víkendové pobyty v chatke v lese kde opekáme atď 😊 a keďže nezarábam tak som šťastná že môžme ísť vôbec niekde 🥰🥰 a v podstate mne to stačí lebo mám sa kde okúpať ísť na diskotéku opekať, sedieť do rána pri hudbe pri drinkoch no proste super 🥰🥰 ja som skôr na takýto typ "dovolenky" ako keby som sa mala v horúčave premávať po nejakých pamiatkach
na poslednu chvilku sa zbalime a pojdeme niekam autom do zapadnej EU na 2 tyzdne..... minuly rok sme tak dali Toskansko
@anonym_autor Turecko (roadtrip, nechodime do rezortov) a Japonsko.
Egypt, prelom jul/august. Neviem sa dockat. A potom mozno na prelome rokov, to este uvidim, ci sa postasti 🤭✊️
uvazuejm autom, na poslednu chvilu ako vzdy budeme riesit, asi taliansko by som chcela, tam sme este s dcerou neboli (resp boli.. a uz si to nepamata, mala 3roky:D), ale skor takym poznavacim sposobom pojdeme ako vzdy...
Dobrá otázka, rozmýšľame nad Gréckom ale kam, to už nevieme :D, nejaká rada ? Ostrov/pevnina?
My po dlhom čase Bulharsko. Nejako sme mali obavy ísť mimo Európu, Španielsko naše obľúbené šlo dosť hore s cenami. A v Bulharsku sme boli obaja ešte slobodní nezávisle od seba, zle spomienky nemáme a tak sme si vraveli, že si to zopakujeme už ako rodina 🙂
Máme kúpené letenky do Severného Macedónska, zablokované ubytovanie. Ešte plánujeme jednu dovolenku, ale to buď jún alebo september, aby už bol viac kľud v destinácii a to ešte nemáme kúpené nič. Výlet do Prahy nerátam za letnú dovolenku, a vlastne ešte návšteva u dcéry v UK bude.

zatial nemam plany, ale vidim to tak ako kazdy rok -- leto odpracujem a nasledne dovolenkujem v jesennych mesiacoch mimo sezony🌞cez leto tak maximlane ist niekam na festival na par dni albo len na predlzeny vikend