Kam sa vybrať do Chorvátska, aby to nebolo ďaleko?
Staci mi aj nejaky typ na apartman, ubytovanie. aby to bolo aj pre moje dve deti. Ani 5hodinovu cestu si neviem predstavit, nieto este dlhsiu 😅 dakujem Vam za vsetky typy, postrehy.
ahoj, my radi chodime na Istriu (severna cast Chorvatska), do mestecka Rabac. Je to asi tych 5 hodin od nas (inak ja byvam vo vedlajsej dedine ako ty 😉, zavisi od toho, ako dlho sa caka na hraniciach a od vytazenosti ciest. Blizko je aj velmi pekne historicke mesto Labin. Znami tam prenajimaju karavan - velmi lacno. Da sa vsak najst apartman aj priamo na mieste - staci zajst do najblizsej informacnej kancelarie. Pripadne mame este velmi dobre skusenosti s cestovkou adria tours, da sa s nimi dohodnut po slovensky, pozri tu: http://croatia.hr/sk-SK/Letoviska/Miesto/Rabac?...
Za 5 hodín sa nikam nedostaneš. Minimálne 6,5 a to nerátam absolútne žiadne prestávky, zápachy alebo státie na hraniciach... A s tým treba v lete rátať, takže si na cestu vyčleň určite min. 9 hodín. Na Istriu.
neblazni... za 5 hodin k moru sa nedostanes, to by ste museli ist v noci, v juni alebo v septembri, ked nie je na ceste vela aut, nesmeli by ste skoro vobec zastavovat a nesmeli by byt komplikacie v Slovinsku ani na CRO hraniciach- a to, priznajme si, nie je mozné. Spýtam sa inak, prečo by ste nemohli ist (tiez som od Senca) tak okolo polnoci z domu? deti budu fajn rozospaté, takze v aute este nieco naspia...a zobudia sa tak okolo siedmej rano, a to uz budete nielen na istrii ale aj niekde pod crikvenicou...... Pre take male deti ako mas ty, si starostlivo vyber destinaciu, hlavne v CRO, lebo sa ti moze stat ze to mensie sa nebude moct hrat na brehu kvoli skalám;
moze to byt, my sme boli pri Zadare v Privlake za 7 hodin z Malaciek (pri BA), v noci v juli. Cesty boli volne, takze ziadne problemy, krasne sa islo.

ahoj, pozri si apartmany santis 10 na baske na ostrove Krk, my sa tam chystame tento rok.